Uutislistaukseen

Piirroskuva saattohoidon vapaaehtoisista, nainen ja mies

Sinustako vapaaehtoinen tukihenkilö saattohoidossa olevalle potilaalle?

3.10.2019 11.07

Espoon sairaalaan etsitään saattohoidon tukihenkilöitä.

Etsimme nyt vuorovaikutustaitoisia ja ihmiset lämpimästi kohtaavia vapaaehtoisia Villa Glimsiin Espoon sairaalaan tukemaan saattohoidossa olevia potilaita. OLKAn koordinoiman vapaaehtoistoiminnan avulla tuodaan iloa, tukea ja toivoa sairaalan potilaille ja heidän läheisilleen.

Vapaaehtoinen vierailee potilaiden luona arkisin parin tunnin ajan. Vapaaehtoinen ei tee hoitotoimenpiteitä. Vuoroista sovitaan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -valmennus antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena OLKAssa. Saattohoidon tukihenkilöiksi haluavat käyvät lisäksi saattohoidon tukihenkilöiden valmennuksen.

Valmennukset syksyllä 2019:

Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -valmennus

6.11. klo 15.30-19.30, Meilahti

Saattohoidon tukihenkilöiden valmennus

20.11. ja 27.11. klo 17-19, Espoon sairaala

Jätä yhteystietosi:

hus.fi/olka > Haluatko vapaaehtoiseksi?Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tarjoamme vapaaehtoisille koordinaattorin, osaston yhdyshenkilön ja mentorivapaaehtoisen tuen sekä työnohjausta, lisävalmennuksia ja virkistystä.

Lisätietoja:
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Aino Pohjola, p. 050 382 7711 tai olka@ejy.fi.

OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA toteutetaan HUSin ja EJY ry:n yhteistyönä.