Uutislistaukseen

Kuvassa on kymmenittäin kottikärryjä pa

Kesätyöntekijöiden haku on menossa Espoon seurakunnissa

10.1.2020 16.08 Hautausmailla työskentely sopii fyysisestä työstä ja ulkoilusta pitäville. Kuva: Eija Harju

Espoon seurakunnissa on parasta aikaa menossa kesätyöntekijöiden ja kausityöntekijöiden haku hautausmaille.

Töitä on tarjolla 50 täysi-ikäiselle kausityöntekijälle. 16-17 -vuotiaita palkataan kuukauden mittaisiin pesteihin. Näitä pestejä on jaossa 20 nuorelle. Lisäksi haussa on kaksi ympäristönhoitotyöntekijää puolen vuoden työsuhteisiin.

Sekä kausityöntekijät että nuoret kesätyöntekijät työskentelevät Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmailla kaudella 2020. Hakuaika näihin tehtäviin päättyy 21.2. klo 12. Tehtävissä on etua reippaasta asenteesta, ahkeruudesta ja kyvystä fyysiseen työhön.

Kausityöntekijän töihin kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito, haravointi, kukkapenkkien hoitaminen, nurmikon leikkaaminen sekä hautojen hoitaminen. Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Työt alkavat huhti-kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Kesätyöntekijän tehtäviä ovat muun muassa hautausmaiden ja hautojen hoito, haravointi, kukkapenkkien hoitaminen ja nurmikon leikkaaminen. Hakijan tulee olla työsuhteen alkaessa 16 vuotta täyttänyt. Työt alkavat kesä-heinäkuussa 2020.

Kirkon ja Kappelin sekä Kellonummen hautausmaiden ulkopuolisille alueille on haussa kaksi hoito- ja kunnossapitotöihin osallistuvaa ympäristönhoitotyöntekijää. Määräaikaiset työsopimussuhteet ovat kuuden kuukauden mittaisia.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on puutarhurin tutkinto. Hakijoilta odotetaan yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista työskentelyä. Tehtävät täytetään huhtikuussa tai sopimuksen mukaisesti.
Hakuaika päättyy 2.2.2020.

Lisätiedot ja tarkemmat tiedot työpaikoista löydät alla olevista linkeistä: