Hyppää sisältöön

Tietoa ehdokkaille

Tälle sivulle kootaan käytännön ohjeita ehdokkaaksi asettuneille. Vaali-infon materiaalitLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyvät pääosin myös alta tekstistä ja muualta sivustolta.

Mitä ehdokkaan pitää tehdä vaaleissa 5.10. jälkeen?

  1. Vastaa vaalikoneen kysymyksiin 24.9.–19.10.
  2. Tutustu edellisvaalien tilastoihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Niistä voit päätellä, montako ääntä sinun suunnilleen pitää saada tullaksesi valituksi.
  3. Kerro vaaleista ja itsestäsi äänestäjille – tee vaalityötä.

Valokuvaus

Ehdokkaille on lähetetty heidän omat kuvansa. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä!

Vaalikone - julkaistaan 8.10.

  • Vaalikone avautuu seurakuntalaisille 8.10.
  • Ehdokkaiden kuvat ajetaan keskitetysti vaalikoneeseen 8.-9.10. Sen jälkeen ehdokas voi halutessaan vaihtaa kuvansa.
  • Vaalikoneen vastauksia ja kuvaa pääsee muokkaamaan 19.10. saakka, vaikka olisi julkaissut tietonsa.

Vaalikone on tehokas ja tavoittava tapa kertoa äänestäjille niistä näkemyksistä ja arvoista, joiden puolesta haluaa toimia.

Minun kirkkoni -ehdokaskortti

Minun kirkkoni -ehdokaskorttityökalulla voit lisätä kuvasi päälle nimen, seurakunnan ja oman numerosi sekä ytimekkään tekstin, jossa kerrot miksi juuri sinua kannattaa äänestää.

Pääset tekemään oman ehdokaskorttisi tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Minun kirkkoni -somemainos

Somekortti-työkalu avautuu lähiaikoina. Sen avulla ehdokas voi tehdä pääkaupunkiseudun seurakuntien kampanjailmeen mukaisen somemainoksen. Työkaluun syötetään oma kuva ja ehdokasnumerot sekä omia arvoja kuvaava sanapari kampanjakuvien tyyliin. Tieto somekortin käyttöönotosta lähetetään asiamiehille ja yhdyshenkilöille.

Vaalimainonta

Länsiväylä sekä Kirkko ja kaupunki ovat luvanneet alennukset ehdokkaiden vaalimainoksista. Alennuksesta on mainittava ilmoitustilaa varattaessa. Alennukset: Länsiväylä -35 % (mediakorttiLinkki avautuu uudessa välilehdessä), Kirkko ja kaupunki -30 % (mediakorttiLinkki avautuu uudessa välilehdessä HUOM! Linkistä aukeaa seurakuntavaaliehdokkaille tarkoitettu mediakortti pdf-muodossa, alennushinnat on laskettu valmiiksi). Ilmoitustila kannattaa varata hyvissä ajoin.

// ]]>