Yhdessä matkalla -valitsijayhdistys

Kirkossa olemme yhdessä matkalla. Tehtävämme on välittää Jumalan hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kaikille ja kaikkialla.  Tämän ilosanoman esillä pitämiseen tulee jatkuvasti etsiä uusia tapoja. Seurakunnan tulee olla yhteisö, joka keskinäisessä kunnioituksessa antaa tilaa eri tavoin ajatteleville.        

Keskeisiä teemojamme ovat Raamattuun luottaminen ja seurakuntayhteyteen kutsuminen.

Kannamme vastuuta lähimmäisestä lähellä ja kaukana. Meille ovat tärkeitä panostukset perheiden tukemiseen ja huonompiosaisten auttamiseen monikulttuurisessa ympäristössä. Arvostamme vapaaehtoistyötä. Kansainvälisessä vastuussa toimimme kaikkien kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta.

Seurakuntien taloudenhoidon tulee olla kestävällä pohjalla. Verotulojen vähentyessä seurakunnan keskeisten toimintamuotojen jatkuvuus tulee varmistaa. Tuemme seurakuntia ja seurakuntayhtymää talouden ja toiminnan tasapainottamisessa.

Toimimme kaikissa Espoon suomenkielisissä seurakunnissa. Listamme on laajapohjainen, ja siksi ehdokkaillamme on erilaisia kristillisiä, yhteiskunnallisia ja puoluepoliittisia taustoja. Kutsumme Sinut mukaan vastuuta kantamaan niin ehdokkaana kuin äänestäjänä.

Liity joukkoon ja ota yhteyttä meihin.

Listan yhteyshenkilö Olarissa: Pertti Järvenpää, pp.jarvenpaa@pp.inet.fi, 0400 423 499
www.yhdessamatkalla.fi/ol-etusivu/