Kuoro kaikille -kuoron harjoituksissa otettu kuva. Iloisesti vilkuttavia ihmisiä Leppävaaran kirkossa.

Kuoro kaikille

Aika: Keskiviikkona klo 18-19.15 (joka toinen keskiviikko)

Paikka: Leppävaaran kirkko (Veräjäkallionkatu 2)

Ääniverryttelyä!

Leppävaaran kirkolla kokoontuva Kuoro kaikille -toiminta antaa iloa, energiaa ja oivalluksia. Leppävaaran Kuoro kaikille -toiminnassa jokainen harjoituskerta on oma kokonaisuutensa, joten harjoituksissa voi käydä vähän niin kuin "kuntosalilla" - niin usein tai harvoin kuin oma arki ja elämäntilanne antaa myöten. Opettelemme äänenkäyttöä ja laulamista tutuin lauluin ja myös uusia lauluja opetellen erittäin monipuolisella lauluvalikoimalla. Tähän kuoroon ei ole laulutaitovaatimuksia ja mukaan voi tulla missä vaiheessa toimintakautta tahansa. Kuoro kaikille -toiminta on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa joukkoon!

Kuoro kaikille Leppävaaran kirkolla syys-marraskuussa joka toinen keskiviikko klo 18–19.15. Aloitamme syyskauden keskiviikkona 11.9.2024

No skill requirements, come as you are. Choir practice at Leppävaara Church, Wednesdays from 6pm. to 7.15pm. No pre-registration required. First practice after summer break on Wednesday 11.9.2024.

Kuoro kaikille -toimintaa ohjaa Leppävaaran seurakunnan kanttori Outi Noponen.

Kysy lisää: outi.noponen(at)evl.fi, p. 040 513 0869

Ota yhteyttä

Kanttori
Leppävaaran seurakunta
Veräjäkallionkatu 2
02650 Espoo

Kanttori ja yhteisömuusikko. Kuoro kaikille -toiminta, projektimaisemmat musajutut, messubändit ja messukuorot, monikulttuurinen työ, lasten ja nuorten musatoiminnan koordinointi, kasvatuksen vastuukanttori, jumalanpalveluselämän kehittäminen.