soittimia

Muskarit Leppävaaran seurakunnassa

 

Muskari on ilon ja riemun paikka, joka kehittää lapsen oppimisvalmiuksia ja perheen lauluvarastoa sekä vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta. Muskarissa on mukava ilmapiiri yhteiseen musisointiin. Leppävaarassa muskareista vastaa monipuolisia menetelmiä käyttävä muskariopettaja, MuM Eeva-Maria (Essi) Kaarela. Monet perheet ja lapset ovat luoneet pitkiä ja kestäviä perhetuttavuuksia muskarissa. Tervetuloa seuraamaan vinkkejä pienille myös facebookista Leppävaaran seurakunnan lapset ja perheet sekä YouTubesta Minisiipi. 

Sinua heijaan, silitän. 
Kynttilänkin sytytän.
Siunaa Jeesus meitä,
valaise sydänten teitä.

Yleistietoja muskareista ja hinnoista

Ilmoittaudu muskariin Leppävaarassa

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2022 MUSKARIRYHMIIN ON AUKI.

Ilmoittaudu tästä syksylle 2022.

 

MA 15.8.22 muskarit alkavat

VIIKKO 42 syyslomatauko

MA 28.11. ei muskareita 

TI 6.12. ei muskareita

VIIKKO 52 lastenkonsertit Ihmeellinen yö 

VIIKOT 51, 52 ja 1 joululomatauko

 

SYKSY 2022 MUSKARIT

MAANANTAI

  • Uuttu aamupäivä

TIISTAI

  • Leppävaaran kirkko aamupäivä ja iltapäivä

KESKIVIIKKO 

  • Leppävaaran kirkko aamupäivä

TORSTAI

  • Uuttu iltapäivä muskarikuoro Huiske (maksuton)

Sinulta tarvitaan vahva tunnistautuminen, kun ilmoitat lapsesi. Valitse kolme toivemuskaria. Saat ensin vahvistuksen, ja vasta myöhemmin tiedon muskaripaikastasi, tai mahdollisesta varasijasta. Jokainen muskarilainen ilmoitetaan erikseen. Mikäli vauvallasi ei ole sotua, et voi vielä ilmoittaa häntä. 

0-5v muskari soveltuu esimerkiksi eri-ikäisille sisaruksille. Tähän ryhmään ei kannata ilmoittautua vain yhden vauvan tai taaperon kanssa, heille on omat ryhmänsä. Tämä ryhmä sopii hyvin myös leikki-ikäiselle, jolla ei ole sisaruksia.

 

Maksuvapautus

Muskarimaksusta voi anoa maksuvapautusta taloudellisin perustein sekä syksyllä että keväällä. Vapautus voi koskea koko maksua tai olla osittainen. Vapautus myönnetään sen perusteella, että perhe on toimeentulotuen tai muun yhteiskunnallisen taloudellisen tukijärjestelmän piirissä. Myös muita erityisiä taloudellisia perusteita voi olla. Kaikissa tapauksessa perheen tilanne selvitetään lomakkeella, joka tulee toimittaa liitteineen osoitteeseen:

Leppävaaran seurakunta, Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo. Hakemuksista vastaa Tiina Jurvanen. 

Muskari maksaa 75e/syksy ja 75e/kevät. Sisarusalennus nuoremmasta sisaruksesta on -50%. Muskarikertoja on n. 15/kausi. Muskarin voi korvata esim. lastenkonsertti tai Taaperokirkko. Jos opettaja sairastuu, muskari peruuntuu, tai sijainen järjestetään mahdollisuuksien mukaan. 

Muskaritiedustelut: ensisijaisesti eeva-maria.kaarela(at)evl.fi, p. 040 559 1489  Essi-muskariope, tai leppavaaranseurakunta@evl.fi tai 09 8050 5000.

Maksuvapautuslomake (PDF)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuvassa on muskariope Essi Kaarela.
Muskareissa opettaa Essi Kaarela. Kuva: Sirpa Pöllänen.

Ota yhteyttä

Musiikkileikkikoulunopettaja
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5591
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: muskarit ja muskarikuoro Huiske