Kuvassa vastasyntynyt vauva nukkuu mahallaan violetti hattupäässä.
Kuvassa vastasyntynyt vauva.

Parista perheeksi -illat Espoon seurakunnissa

Parista perheeksi -illat on tarkoitettu erityisesti ensi kertaa vanhemmaksi tuleville. Suomenkieliset Espoon seurakunnat järjestävät niitä, joten löydät läheltäsi oman ryhmäsi. 

llloissa keskustelemme mm. lapsen syntymän vaikutuksesta parisuhteeseen, vanhemmaksi tulon prosessista, myönteisen vuorovaikutuksen merkityksestä pikkulapsiperheissä sekä yhteisen perhekulttuurin luomisesta.

Illassa esittelemme seurakunnan ja alueen muiden toimijoiden järjestämää toimintaa perheille. Kerromme myös tahoista, joista saa apua parisuhteen ja perheen kysymyksiin.

Illan päätteeksi on mahdollisuus jäädä lyhyeen infoon, jossa kerrotaan nimen antamiseen liittyvistä käytännöistä ja kasteen järjestämisestä sekä kummeista.

Parista perheeksi -illat ovat katsomuksista riippumatta kaikille avoimia. Iltoihin voi osallistua myös vauvan syntymän jälkeen.

Illat ovat osa neuvolan perhevalmennusta. Tilaisuus kestää n. 1,5-2 tuntia.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä

Perhetyöntekijä
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo
Seurakuntapastori
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Kasvatustiimin lähiesihenkilö

Perhetyönohjaaja
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3583
Kirstintie 24
02760 Espoo

Solmuja parisuhteessa -neuvoja, Rikasta minua -parisuhdekurssin ohjaaja, Parisuhteen palikat -kouluttaja, Gordonin "Toimiva perhe" -ohjelman ohjaaja Vastuualue: Perhetyö, parisuhteen, perheen, eron ja kasvatuksen kysymykset sekä retki- ja leiritoiminta

Perhetoiminnanohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Veräjäkallionkatu 2
02650 Espoo
perhetyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta

Sielunhoitoterapeutti