Klikkaa tätä linkkiä - pääset katsomaan viime sunnuntain jumalanpalveluksen taltioinnin Espoon tuomiokirkosta.

Muutoksia toiminnassa koronaviruksen vuoksi
Hallituksen ja kirkkomme piispojen antamien ohjeiden mukaisesti kaikki kokoava toiminta seurakunnan tiloista on peruttu, myös kappelimessut, ajalla 16.3.-31.5. Myös rippikoulukokoontumiset siirtyvät. Näin haluamme suojella riskiryhmiä ja ehkäistä koronavirusepidemian leviämistä.
Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten. Toimitukset järjestetään normaalisti ja diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.
Espoon tuomiokirkko on toistaiseksi avoinna joka päivä klo 10-17 hiljentymistä varten lukuun ottamatta sunnuntaisin klo 10-11 ja 12.15-13.15 pidettäviä jumalanpalveluksia, jolloin kirkko on kuitenkin kiinni.

Kun ahdistaa, ota yhteyttä! Me olemme täällä sinua varten.

Papin Puhelin 09 8050 3501 (joka päivä klo 9–21)

Diakoniatyöntekijöiden numerot: klikkaa tästä

TukiChatti arkisin klo 10-16, klikkaa tästä: TukiChatti

Tukea perhe-elämään, klikkaa tästä: Perheiden helppiluurit

Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin: 0400 22 11 80

Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Auroran, Espoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia, jotka tarjoavat kohtaamismahdollisuuksia lähellä asuville. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. Alueilla on paljon kohtaamismahdollisuuksia ja toimintaa.

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä.

Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Ajankohtaista

Muskareihin ilmoittautuminen alkaa 15.4.!

Syksyn muskareihin eli musiikkileikkikouluryhmiin ilmoittaudutaan 15.4.-15.5.2020 välisenä aikana sähköisesti. Katso lisää täältä ja ilmoita lapsesi mukaan!

Kesäkerhoihin ilmoittautuminen on menossa!

Kesäkerhot kokoontuvat koulujen loputtua kesäkuun alkuviikoilla 1.-5.6. ja 8.-12.6.2020 päivittäin klo 9–15. Kerhot on tarkoitettu 1-2-luokkalaisille (1-luokkalaisilla on etusija). Myös 3 -luokkalaisia otetaan ryhmiin, mikäli tilaa on.

Katso lisää ja ilmoita lapsesi mukaan: Kesäkerhoon

 

Espoon tuomiokirkkoseurakunnan pääsivu
Espoon tuomiokirkko on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan ja Esbo svenska församlingin kotikirkko.