Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Auroran, Espoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia, jotka tarjoavat kohtaamismahdollisuuksia lähellä asuville. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. Alueilla on paljon kohtaamismahdollisuuksia ja toimintaa.

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä.

Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen koululaisten toimintaan alkaa!

Tarjolla on taas runsas valikoima erilaisia kerhoja, kursseja ja leirejä alakoululaisten iltapäiviin ja alkuiltaan. Katso valikoima klikkaamalla kuvaa! Ilmoittautumiset alkavat ma 2.9. klo 7.

(Piirros: Murupumpula)

Askartelua, luontokerhoa ja puuhailua 57/8-vuotiaille!

Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kappeleilla on tarjolla Luonto- ja puuhakerho sekä askartelupajoja jo 57-vuotiaille (askartelupajat 58-v.) Ilmoita lapsi mukaan 31.8. mennessä: Kerhot pienemmille

Muskareihin mahtuu vielä!

Katso tilanne täältä ja ilmoittaudu: Muskarit

Uutta: perusteilla on Aamuvirkkujen vauvojen muskariryhmä Viherlaakson kappeliin. Ryhmä pidetään ma klo 9-9.30, jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. Klikkaa yltä Muskarit-linkkiä ja katso lisää!