Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Auroran, Espoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia, jotka tarjoavat kohtaamismahdollisuuksia lähellä asuville. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. Alueilla on paljon kohtaamismahdollisuuksia ja toimintaa.

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä.

Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Ajankohtaista

Joulun verkkosivut avautuvat

Muistathan lapsuudesta Kauneimpien joululaulujen kaiun kirkon holveissa joulun alla? Seurakunnallamme on lähes 30 Kauneimmat joululaulut ja Lasten kauneimmat joululaulut -tilaisuutta tuomiokirkossa ja kappeleille. Entä sitten joulukonsertit? Meillä on joulukuussa yli 20 jouluaiheista konserttia jazzista barokkiin. Espoon tuomiokirkon joulukuun musiikkitapahtumat, sekä konsertit että "kauneimmat", löytyvät täältä: joulun ajan musiikki

Espoon seurakuntien yhteisiltä joulusivuilta löydät monenlaista jouluista tapahtumaa, myös joulupuurotilaisuudet ja myyjäiset. Klikkaa kuvaa, ja siirryt joulusivuille!

Tervetuloa mukaan Espoon seurakuntien järjestämiin joulun ajan tapahtumiin!