Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Auroran, Espoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia, jotka tarjoavat kohtaamismahdollisuuksia lähellä asuville. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. Alueilla on paljon kohtaamismahdollisuuksia ja toimintaa.

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä.

Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Ajankohtaista

Syyslomalla on tarjolla kaikkea kivaa koko perheelle!

Syyslomalla on monella kappelilla perhepäiviä ja monnenlaista kivaa touhua koko perheelle. Katso tapahtumat täältä ja tule mukaan!

Muskareihin mahtuu vielä!

Katso tilanne täältä ja ilmoittaudu: Muskarit

Uutta: perusteilla on Aamuvirkkujen vauvojen muskariryhmä Viherlaakson kappeliin. Ryhmä pidetään ma klo 9-9.30, jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. Klikkaa yltä Muskarit-linkkiä ja katso lisää!