Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa Auroran, Espoon keskuksen, Kalajärven, Kauklahden, Suvelan ja Viherlaaksolahden alueilla kappelit ovat toiminnallisia keskuksia, jotka tarjoavat kohtaamismahdollisuuksia lähellä asuville. Seurakunnan kappeleissa vietetään messua 1-2 kertaa kuukaudessa, katso lisätietoja alueen omilta sivuilta. Alueilla on paljon kohtaamismahdollisuuksia ja toimintaa.

Jumalanpalveluselämän keskuksena toimii Espoon tuomiokirkko, joka on rakennettu Espoonjoen rantatöyräälle 1400-luvun lopussa. Tuomiokirkossa vietetään messua kello 10 joka sunnuntai ja kirkollisina juhlapäivinä.

Tuomiokirkkoseurakunnan messut ja hartaudet on koottu kalenteriin. Voit hakea messuja kalenterista valitsemalla tapahtuman nimen, kappelin nimen ja/tai ajankohdan.

Joulu tulee!

Joulun kaikki tapahtumat löytyvät täältä: Joulu Espoon seurakunnissa

 

 

Joulun ajan tapahtumat

Joulun aikaan seurakunnat tarjoavat paljon konsertteja ja jouluhartauksia. Kauneimmat joululaulut ovat klassikko, johon tullaan sukupolvi toisensa jälkeen nauttimaan joululauluista ja laulamaan niitä itse. Kirkot ja kappelit ovat tuolloin tupaten täynnä, ja siksipä tilaisuuksia on niin paljon.

Klikkaa kuvaa yllä, ja löydät kaikki Espoon seurakuntien joulun ajan tapahtumat. Omilla alasivuillaan ovat mm. kauneimmat joululaulut, joulukonsertit, joulumyyjäiset, joulukirkot ja aattohartaudet jne. Tule ja nauti! Lähes kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, vain muutamaan  konserttiin on ostettava lippu.

Tervetuloa!