Elämme poikkeuksellista aikaa. Toivottavasti olet kaikesta huolimatta voinut hyvin. Tapiolan seurakunnan toiminta jatkuu harkitusti. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassa ehkäisemään koronaepidemiaa. Varjelusta talveen.

Jumalanpalvelus katsottavissa sunnuntaisin klo 12  Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla. Tilaisuudet, ryhmät, leirit ja konsertit nykymuodossaan ovat taulla loppuvuoden 2020. Aikuisten ulkotilaisuudet eivät ole mahdollisia. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia.  Espoon seurakuntien koronaohjeet löydät tästä linkistä.

Toimitukset järjestetään vain lähimpien ihmisten kesken. Läsnä voi olla enimmillään 10 henkeä. Sovi papin kanssa asiasta tarkemmin. Suosittelemme haudalla tapahtuvaa siunaamista.
​​​
Keskipäivänrukous ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla suorana verkkolähetyksenä. Sivun katsominen ei vaadi rekisteröitymistä.

Tapiolan kirkon peruskorjauksesta löydät tietoa täältä. 

Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan tehtävä on välittää Jumalan armoa ja rohkaista pitämään huolta toinen toisitamme.  Tapiolan seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Tapiolassa eletään rakentamisen, metron ja kehittyvän Aalto-yliopiston maisemissa.

Kun olet jäsen, seurakunta voi tehdä paljon hyvää.  Rippikoululaisissa tapaamme vuosittain lähes 300 nuorta. Diakonia- ja perhetyöntekijät käyvät vuosittain yli 1000 henkilökohtaista keskustelua. Taloudellista avustusta annetaan vuosittain n. 21 000 euroa.

Seurakunnassamme on 22 300 jäsentä, n. 600 vapaaehtoista ja 45 työntekijää.

 

Me työntekijät olemme sinua varten

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 numerossa 09 8050 4900.​​​​
Diakoniatyöntekijä ma-to klo 9–15 numerosta 09 8050 4400, tai diakonian sähköinen ajanvaraus. Keskustelutukea ja neuvontaa arjen haasteisiin mm. talouteen.
Keskusteluapua sielunhoitoterapeutti, Solmu -parineuvoja, Kristiina Larjava, 050 358 1064 (parhaiten s-postitse tai tekstiviestitse).

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi
tai tapiolanseurakunta@evl.fi


Vapaaehtoisuus

Seurakuntien vapaaehtoistehtävistä löydät lisää tietoa alasivuilta sekä Vapaaehtoistyö-verkkopalvelusta.

Tapiolan joulun 2020 keräykset ja tietoa Tapiolan vapaaehtoistehtävistä löydät myös tästä linkistä.
 

 

TukiChatti toimii arkisin klo 15–18.

Chatti-ikkuna avautuu näillä sivuilla, kun keskustelu on avoinna.
Puhelimessa painamalla puhekupla-kuvaketta.

Kuvassa henkilöosoittaa Tapiolan kirkon työmaa-aitaan kiinnitettyä banderollia, jossa lukee kuvatekstin teksti
"Tämä paketti avataan toivottavasti ensijouluna. #tapiolankirkonperuskorjaus"