Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Seurakunnan jäsenmäärä on noin 23 000 henkeä.

Tapiola on voimakkaassa muutosvaiheessa, ja elämme seuraavat vuodet suurten rakennustyömaiden keskellä muun muassa Länsimetron rakentamisen ja Tapiolan keskustan kehittämisen vuoksi.

Tapiolan alueelle, metroasemien tuntumaan muuttaa vuosikymmenen loppuun mennessä jopa 5 000–10 000 uutta asukasta. Heidän vastaanottamisensa tulee olemaan seurakunnalle suuri haaste, mutta samalla myös hieno mahdollisuus uudenlaisen yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Tapiolan seurakunnan jumalanpalveluselämä on vilkasta. Sunnuntain messujen kävijämäärissä Tapiolan seurakunta on aivan Espoon seurakuntien kärjessä. Lasten ja aikuisten kerhot ja piirit keräävät Tapiolan kirkolle ja muihin toimitiloihin päivittäin paljon väkeä. Kuorot ja musiikkiryhmät toimivat aktiivisesti.

Kirkon ja seurakunnan jäsenyyden vahvistaminen, vapaaehtoistyön tukeminen ja muuttuvan yhteiskunnan tarpeisiin vastaaminen - esimerkiksi työttömien ja syrjäytymisvaarassa olevien tukeminen - ovat seurakunnan keskeisiä tavoitteita tulevina vuosina.

Adventin aaton myyjäiset

Tapiolan seurakunnan toimintapiirien, partiolaisten ja yhteistyökumppaneiden yhteiset myyjäiset lauantaina 30.11. klo 10–13 Tapiolan kirkolla, Kirkkopolku 6. Seurakuntasalissa on myynnissä kauden herkkuja. Kirkon käytävillä myydään käsitöitä.

Pöytämaksu 20 €. Tuotto Tankin kristillisen sairaalan avoterveydenhuoltotyöhön SLS:n kautta. Pöytävaraukset verkkoilmoittautumisella tästä linkistä viimeistään torstaina 28.11. Tied. 040 735 0191 tai antti.ruuskanen@evl.fi.