Elämme poikkeuksellista aikaa. Toivottavasti olet kaikesta huolimatta voinut hyvin. Varjelusta ja siunausta talveen! 

Tapiolan seurakunnan vapaaehtoisista koostuva Kansainvälisen vastuun ryhmä, KVR, haastaa sinut mukaan Ekopaastoon 17.2.–3.4.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Teemana on puhdas vesi.

Osallistu Tapiolan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Tänä vuonna kohteena on vanhusköyhyys.

Jumalanpalveluksista löydät tietoa täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toimitukset järjestetään vain lähimpien ihmisten kesken. Sovi papin kanssa asiasta tarkemmin. Suosittelemme haudalla tapahtuvaa siunaamista.
​​​
Keskipäivänrukous julkaistaan ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan kirkon peruskorjauksesta löydät tietoa täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan tehtävä on välittää Jumalan armoa ja rohkaista pitämään huolta toinen toisitamme.  Tapiolan seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Tapiolassa eletään rakentamisen aikaa, metron ja kehittyvän Aalto-yliopiston maisemissa.

Kun olet jäsen, seurakunta voi tehdä paljon hyvää.  Rippikoululaisissa tapaamme vuosittain lähes 300 nuorta. Diakonia- ja perhetyöntekijät kävivät vuonna 2020 yli 1300 henkilökohtaista keskustelua. Taloudellista avustusta Tapiolan alueen ihmisille annettiin vuonna 2020  n. 28 000 euroa.

Seurakunnassamme on lähes 22 000 jäsentä, vapaaehtoisia n. 600  ja työntekijöitä 40. 

 

Me työntekijät olemme sinua varten

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 numerossa 09 8050 4900.​​​​
Diakoniatyöntekijä ma-to klo 9–15 numerosta 09 8050 4400, tai diakonian sähköinen ajanvaraus. Linkki avautuu uudessa välilehdessäKeskustelutukea ja neuvontaa arjen haasteisiin mm. talouteen.
Keskusteluapua sielunhoitoterapeutti, Solmu -parineuvoja, Kristiina Larjava, 050 358 1064 (parhaiten s-postitse tai tekstiviestitse).

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi
tai tapiolanseurakunta@evl.fi


Vapaaehtoisuus

Seurakuntien vapaaehtoistehtävistä löydät lisää tietoa alasivuilta sekä Vapaaehtoistyö-verkkopalvelusta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Aineeton lahja auttaa lähellä ja kaukana

 

TukiChatti toimii arkisin klo 15–18.

Chatti-ikkuna avautuu näillä sivuilla, kun keskustelu on avoinna.
Puhelimessa painamalla puhekupla-kuvaketta.

Lautasella perunaa, porkkanaa, silakkaa ja tilliä.
Paastohaaste: Yksi luonnonkala-ateria viikossa vuoden ajan voi poistaa noin 50 kiloa levää vuodessa.