Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Seurakunnan jäsenmäärä on noin 23 000 henkeä.

Tapiola on voimakkaassa muutosvaiheessa, ja elämme seuraavat vuodet suurten rakennustyömaiden keskellä muun muassa Länsimetron rakentamisen ja Tapiolan keskustan kehittämisen vuoksi.

Tapiolan alueelle, metroasemien tuntumaan muuttaa vuosikymmenen loppuun mennessä jopa 5 000–10 000 uutta asukasta. Heidän vastaanottamisensa tulee olemaan seurakunnalle suuri haaste, mutta samalla myös hieno mahdollisuus uudenlaisen yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Tapiolan seurakunnan jumalanpalveluselämä on vilkasta. Sunnuntain messujen kävijämäärissä Tapiolan seurakunta on aivan Espoon seurakuntien kärjessä. Lasten ja aikuisten kerhot ja piirit keräävät Tapiolan kirkolle ja muihin toimitiloihin päivittäin paljon väkeä. Kuorot ja musiikkiryhmät toimivat aktiivisesti.

Kirkon ja seurakunnan jäsenyyden vahvistaminen, vapaaehtoistyön tukeminen ja muuttuvan yhteiskunnan tarpeisiin vastaaminen - esimerkiksi työttömien ja syrjäytymisvaarassa olevien tukeminen - ovat seurakunnan keskeisiä tavoitteita tulevina vuosina.

Urbaani juhannus

Tule viettämään juhannusjuhlaa kaupunkiympäristössä 21.6. klo 11-13!

Ohjelmassa musiikkia ja yhteislaulua, runonlausuntaa, kukkaseppeleiden tekoa, haitarimusiikkia ja lapsille pop-up nukketeatteri.
Ilmoittaudu juhlaan 18.6. mennessä verkossa tai puhelimitse Arja Muhin 040 531 1011

Lisätietoja tapahtumasta