Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan tehtävä on välittää Jumalan armoa ja rohkaista pitämään huolta toinen toisitamme.  Tapiolan seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Tapiolassa eletään rakentamisen aikaa, metron ja kehittyvän Aalto-yliopiston maisemissa.

Kun olet jäsen, seurakunta voi tehdä paljon hyvää.  Rippikoululaisissa tapaamme vuosittain lähes 300 nuorta. Diakonia- ja perhetyöntekijät kävivät vuonna 2020 yli 1300 henkilökohtaista keskustelua. Taloudellista avustusta Tapiolan alueen ihmisille annettiin vuonna 2020  n. 28 000 euroa.

Seurakunnassamme on lähes 22 000 jäsentä, vapaaehtoisia n. 600  ja työntekijöitä 40. 

Koronarajoitukset 31.1.2022 saakka

  • Messuissa, hartauksissa ja kirkollisissa toimituksissa henkilömäärä on rajoitettu 1/5 normaalista enimmäishenkilömäärästä, kuitenkin enintään 30 henkeen (Otaniemen kappelissa 28, Virussa 16 henkeä). Tilaisuuksissa vahva maskisuositus. Voit osallistua verkon kautta. Katso kaikki verkkotilaisuudet.

  • Aikuisten yleisötilaisuudet ja ryhmätoiminta on tauolla. Lasten ja nuorten toiminta voi jatkua.

  • Tarkemmat tiedot ks. koronaohje.

Tapiolan seurakunnan joulun käräykset vähävaraisten ja ystävyysseurakunnan vanhusten hyväksi ovat päättyneet. Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille!

Kerro meille muistosi Tapiolan kirkosta tämästä linkistä löytyvällä lomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lomakkeen kautta kerätyt tervehdykset ja muistot Tapiolan kirkosta, ovat nähtävillä tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalveluksista löydät tietoa täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

​​​
Keskipäivänrukous julkaistaan ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan kirkon peruskorjauksesta löydät tietoa täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

_______________________________

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lahjoita tästä Tapiolan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen!

Lisää tietoa Yhteisvastuukeräyksestä löydät tästä linkistä.

 

Me työntekijät olemme sinua varten

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 numerossa 09 8050 4900.​​​​
Diakoniatyöntekijä ma-to klo 9–11 numerosta 09 8050 4400, tai diakonian sähköinen ajanvaraus. Linkki avautuu uudessa välilehdessäAjanvaraus ja neuvonta arjen haasteisiin mm. talouteen.
Keskusteluapua mm. eron, parisuhteen ja vanhemmuuden kysymyksiin sielunhoitoterapeutti, Solmuja parisuhteessa®-neuvoja Kristiina Larjava, 050 358 1064 , kristiina.larjava@evl.fi 
Lisätietoja Solmuja parisuhteessa-menetelmästä Solmuja parisuhteessa® -parineuvonta - Parisuhdekeskus Kataja

Espoon aluerekisterikeskuksen yhteystiedot tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (jäsenrekisterit eli kirkonkirjat, avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimustilaukset)

Tapiolan seurakuntatoimisto 09 8050 4000 (ma–pe klo 9–11), tapiolanseurakunta@evl.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi
tai tapiolanseurakunta@evl.fi


Vapaaehtoisuus

Seurakuntien vapaaehtoistehtävistä löydät lisää tietoa alasivuilta sekä Vapaaehtoistyö-verkkopalvelusta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

 

Henkilöitä  turvavarusteissa Tapiolan peruskorjattavassa kirkkosalissa.
Tapiolan kirkon peruskorjaus valmistuu alkuvuodeksi 2022.