Mahdollisuus ehtoolliseen kotona joulunaikaan. Tied. pappi Marianne Tiihonen, 040 735 6575.

Tarvitsetko apua koronapassin tulostamiseen? Tapiolan seurakunnassa diakoniatyöntekijät ja vahtimestarit auttavat sinua siinä  maanantaina 13.12. klo 10–12 ja tiistaina 14.12. klo 13–15 Virsussa, Tapiontori 3 B. Varaathan mukaasi vahvan tunnistautumisen tiedot ja mikäli ajankohta ruuhkautuu, odotathan ystävällisesti omaa vuoroasi ulkona.

Joulun lähestyessä voit kotiseurakuntasi kautta auttaa ja tukea lähimmäisiä niin lähellä kuin kaukana. Tapiolan joulun keräyskohteistä löydät lisää tietoa vapaaehtoistoiminnan sivultamme.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Linkki avautuu uudessa välilehdessäToivoisitko apua joulun hankintoihin? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi perusteluineen, perhekoko mainiten ja yhteystiedot mukaan liittäen 1.12. mennessä diakonia.tapiola@evl.fi.

Kerro meille muistosi Tapiolan kirkosta tämästä linkistä löytyvällä lomakkeella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lomakkeen kautta kerätyt tervehdykset ja muistot Tapiolan kirkosta, ovat nähtävillä tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuudet löydät tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Edellytämme koronapassia. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä ja noudatamme turvavälejä ja hyvää hygieniaa. 

Jumalanpalveluksista löydät tietoa täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tarkista Espoon seurakuntien ajantasaisimmat rajoitukset ja suositukset tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
​​​
Keskipäivänrukous julkaistaan ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan kirkon peruskorjauksesta löydät tietoa täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

_______________________________

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lahjoita tästä Tapiolan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen!

Lisää tietoa Yhteisvastuukeräyksestä löydät tästä linkistä.

______________________________

Tapiolan seurakunta

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan sivuille!

Seurakunnan tehtävä on välittää Jumalan armoa ja rohkaista pitämään huolta toinen toisitamme.  Tapiolan seurakunnan alueeseen kuuluvat Tapiolan lisäksi Laajalahti, Mankkaa, Taavinkylä, Westend ja Otaniemi. Tapiolassa eletään rakentamisen aikaa, metron ja kehittyvän Aalto-yliopiston maisemissa.

Kun olet jäsen, seurakunta voi tehdä paljon hyvää.  Rippikoululaisissa tapaamme vuosittain lähes 300 nuorta. Diakonia- ja perhetyöntekijät kävivät vuonna 2020 yli 1300 henkilökohtaista keskustelua. Taloudellista avustusta Tapiolan alueen ihmisille annettiin vuonna 2020  n. 28 000 euroa.

Seurakunnassamme on lähes 22 000 jäsentä, vapaaehtoisia n. 600  ja työntekijöitä 40. 

 

Me työntekijät olemme sinua varten

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 numerossa 09 8050 4900.​​​​
Diakoniatyöntekijä ma-to klo 9–11 numerosta 09 8050 4400, tai diakonian sähköinen ajanvaraus. Linkki avautuu uudessa välilehdessäAjanvaraus ja neuvonta arjen haasteisiin mm. talouteen.
Keskusteluapua mm. eron, parisuhteen ja vanhemmuuden kysymyksiin sielunhoitoterapeutti, Solmuja parisuhteessa®-neuvoja Kristiina Larjava, 050 358 1064 , kristiina.larjava@evl.fi 
Lisätietoja Solmuja parisuhteessa-menetelmästä Solmuja parisuhteessa® -parineuvonta - Parisuhdekeskus Kataja

Espoon aluerekisterikeskuksen yhteystiedot tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (jäsenrekisterit eli kirkonkirjat, avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistus, sukuselvitys ja sukututkimustilaukset)

Tapiolan seurakuntatoimisto 09 8050 4000 (ma–pe klo 9–11), tapiolanseurakunta@evl.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi
tai tapiolanseurakunta@evl.fi


Vapaaehtoisuus

Seurakuntien vapaaehtoistehtävistä löydät lisää tietoa alasivuilta sekä Vapaaehtoistyö-verkkopalvelusta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
 

 

TukiChatti toimii arkisin klo 15–18 elokuun 2021 loppuun.

Chatti-ikkuna avautuu näillä sivuilla, kun keskustelu on avoinna.
Puhelimessa painamalla puhekupla-kuvaketta.

Henkilöitä  turvavarusteissa Tapiolan peruskorjattavassa kirkkosalissa.
Tapiolan kirkon peruskorjaus valmistuu alkuvuodeksi 2022.