Kellonummen kappeli

Kellonummentie 13 , 02740 Espoo
09 8050 2200 (hautatoimisto)

Kellonummen kappeli

Kellonummen hautausmaan vieressä sijaitsevan kappelin suunnittelivat espoonlahtelaiset arkkitehdit Timo ja Tuomo Suomalainen. Kappeli vihittiin käyttöön 1993. Valkobetonista rakennettu kappeli jäi arkkitehti Tuomo Suomalaisen viimeiseksi työksi – hän kuoli kappelin ollessa vielä keskeneräinen.

Siunauskappelissa on kaksi kappelisalia: iso ja pieni, joissa molemmissa voidaan toimittaa hautaansiunaamisia. Siunausten lisäksi tiloissa voidaan järjestää muitakin toimituksia. Ison salin alttariseinä avautuu luontoon. Alttari-ikkunaa koristaa Harry Kivijärven lasimaalaus. Samoin pienen kappelin ikkunassa on Kivijärven teos.

Isoon saliin mahtuu 120 henkilöä ja pieneen 40. *Koronapandemiarajoitukset: Koronapandemiarajoitukset saattavat kuitenkin rajoittaa henkilömäärää lisää.

Voimassa olevat kokoontumisrajoitukset kannattaa tarkistaa koronainfo-sivuilta: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/koronaohje.

31.1.2021 saakka toimituksissa voi olla 10 henkilöä, sis. toimittajat.

Penkkien välit ovat avarat ja tilaa on varattu päällysvaatteille. Arkulle laskettaville kukkatervehdyksille on paikka penkkien päädyssä.

Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku