Suvelan kappelin alttari.

Jumalanpalvelukset Suvelan kappelilla

Suvelan kappelissa vietetään messua joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai klo 15. Lisäksi kappelissa vietetään perhemessuja Linkki avautuu uudessa välilehdessämuutaman kerran vuodessa sekä HalleLuja-messuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä joka kolmas perjantai klo 18.

Päivärukous on maanantaisin ja torstaisin klo 13.

Kaikkiin jumalanpalveluksiin olet tervetullut sellaisena kuin olet. Voit tulla ihmettelemään, hiljentymään, tutustumaan toisiin ihmisiin tai vain olemaan.

Messuryhmät Suvelassa

Jokaisen sunnuntaimessun toteuttamisesta vastaa messuryhmä. Messuryhmä kokoontuu yleensä noin puolitoista viikkoa ennen messua valitsemaan virret, jakamaan tehtävät, ja miettimään messun rukousaiheita sekä raamatuntekstejä.

Messuryhmään osallistuminen on tarjoaa mahdollisuuden syventyä jumalanpalveluselämään, tutustua toisiin ihmisiin ja kantaa vastuuta seurakunnassa. Ryhmän toimintaan voi osallistua omien aikataulujen ja jaksamisen mukaan.

Jos haluat tulla mukaan tai kuulla lisää, ota yhteyttä Vilppuun (050 342 5219 / vilppu.huomo(at)evl.fi) tai Marjaan (040 531 1040 / marja.malvaranta(at)evl.fi.

Pyhäkoulu Suvelassa

Pyhäkoulu sunnuntaisin klo 15
Sunday School on Sundays at 3 pm

HalleLuja-messun ovat nuoret suunnitelleet. Suvelan kappelin uusi messu.

HalleLuja -messu

Inhimillinen meininki, taivaalliset eväät!
HalleLuja -messu joka kolmas viikko!

HalleLujaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -messu rento messu kaiken ikäisille Suvelan kappelilla. Messun ajaksi on järjestetty lastenhoito.

Messu on tekijöidensä näköinen. Siispä mitä enemmän porukkaa on yhdessä tekemässä ja suunnittelemassa messua, sitä enemmän ne näyttävät, kuulostavat ja tuntuvat siltä. Iloa, ääntä ja ylistystä!

Lisätietoa HalleLuja-messusta täältä.