Espoon seurakuntayhtymän hautaustoimen maksut 1.9.2019 alkaen

 

Uusi hauta lunastetaan Tapiolan uurnalehdossa 20 ja Gräsan uurnalehdossa, Kellonummen sekä Kappelin hautausmaalla 25 vuodeksi. Hinta määräytyy vainajan kotipaikkakunnan mukaan.

Ulkokuntalaiset
Yhteisen kirkkoneuvoston 16.6.2008 tekemän päätöksen mukaan uusia arkku- ja uurnahautoja luovutetaan ulkokuntalaisen vainajan hautaamiseksi vain Kellonummen hautausmaalta. Ulkokuntalaisia voidaan toistaiseksi haudata hautausmaiden muistolehtoihin ja sirottelualueille sekä suvun vanhaan arkku- tai uurnahautaan, jos hänellä on ko. hautaan hautaoikeus ja haudassa on tilaa .

Arkkuhauta
Uusia arkkuhautapaikkoja luovutetaan Kellonummen ja Kappelin hautausmailta. Yhteisen kirkkoneuvoston 16.6.2008 tekemän päätöksen mukaan syvähauta-alueelta luovutetaan vain yksi arkkuhautapaikka kerrallaan. Matalahauta-alueelta voidaan luovuttaa kaksi vierekkäistä hautaa. Arkkuhautoihin voidaan haudata 1 tai 2 arkkua sekä 18 tai 36 uurnaa valitusta hautapaikasta riippuen.

Uurnahauta
Uusia uurnahautapaikkoja luovutetaan Kellonummen ja Kappelin hautausmailta sekä Gräsan ja Tapiolan uurnalehdoista. Yhteen uurnahautaan voidaan haudata 1-12 uurnaa valitusta hautausmaasta ja osastosta riippuen. Tapiolassa on mahdollista lunastaa kaksi vierekkäistä uurnahautaa.

HUOM! jos uurnan tai tuhkan hautausta varten valitaan uusi arkkuhauta peritään kaksinkertainen haudan hallinnan hinta.

 

​​​​​​>>>Hautaushinnasto (PDF)

 

Espoolainen ja ulkokuntalainen vainaja voidaan haudata myös suvun vanhaan arkku- tai uurnahautaan, jos hänellä on ko. hautaan hautaoikeus ja haudassa on tilaa. Hautaoikeus- ja hintatietoja voi tiedustella Palvelukeskuksen hautatoimistosta.

 

Espoon seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 1
02770  Espoo

Puhelinpalvelu avoinna maanantai-tiistai klo 9-15 keskiviikko-torstai klo 9-12 perjantaisin suljettu