Tapiolan kirkkoherran tervehdys

Hyvää syksyä

Luonto alkaa valmistautua lepovaiheeseen ja vähitellen talveen. On sanottu, että syksy on lupaus uudesta keväästä. Luomakunta, joka aiemmin antoi ihmiselle elämän, tarvitsee entistä enemmän ihmistä, jotta sen monimuotoisuus säilyisi. Seurakunnassa uskotaan, että me kaikki olemme Jumalan kuvia ja sen tähden me kaikki olemme myös luomakunnan asialla. 

Rukous ja taistelu hyvän puolesta ovat aina kuuluneet seurakunnan olemukseen. Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla voit pysähtyä hetkeksi vaikkapa päivärukoukseen ja Tapiolan kirkko on auki aamusta iltaan pientä piipahtamista tai muita kokoontumisia varten. Sunnuntain messu klo 10 on seurakuntaelämämme voimavara ja kohtaamispaikka. Messun jälkeen on hyvä rupatella kirkkokahveilla. 

Tapiolan seurakunta on osa maailmaanlaajaa kirkkoa ja meille maailmanlaajat asiat ovat meille tärkeitä. Meillä kokoontuu monia kansainvälisiä ryhmiä ja panostamme lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan.  Kahvila Valossa juomme kahvia hyvän puolesta eli keräämme kahvirahan Kirkon Ulkomaanavulle ja kirkon lähetysjärjestöille. 

Tarkempia tietoja seurakunnastamme löydät verkkosivuiltamme: espoonseurakunnat.fi,  vahtimestarin numerosta p. 09 8050 4460 tai päivystävän papin numerosta 09 8050 4900. Papin kanssa voit keskustella myös muista mielessäsi olevista asioita. 
Diakoniatyöntekijän tavoitat numerosta 09 8050 4400 tiistaina ja torstaina klo 9–11 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen diakonia.tapiola@evl.fi tai ottamalla heihin suoraan yhteyttä. 

Me työntekijät kuulemme mieluusti  ajatuksiasi. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan sivujen päävalikosta. Samoin keskustelua voidaan käydä facebook-sivullammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai voit lähettää viestisi sähköpostitse osoitteeseen tapiolanseurakunta(at)evl.fi. Nuoret kutsumme mukaan seurakuntamme elämään heidän omille sivuilleen paheksuvakirahvi.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hyvän Jumalan siunausta ja valoa tähän päivään. 

Päivi Linnoinen
Kirkkoherra

 

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen hymyilee keväisen luonnon keskellä.
Tapiolan seurakunnan kirkkoherra Päivi Linnoinen.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo