Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Olarin seurakunnan perustehtävänä on tukea jäsentensä ja alueensa muiden ihmisten turvautumista rakastavaan kolmiyhteiseen Jumalaan ja auttaa heitä jäsentämään tämä uskonsa elämää kantavaksi voimaksi, joka ohjaa rakkauteen ja vastuuseen. Näin Olarin seurakunta pyrkii olemaan uskon ja kristillisen rakkauden yhteisö.

Olarin seurakunnan toiminta nousee tämän perustehtävän toteuttamisesta. Seurakunnan toiminta ja tehtävä koskee koko seurakunnan alueella asuvaa väestöä. Seurakunnan lähetyskäskyyn ja diakoniaan perustuva vastuu käsittää myös alueellamme asuvat maahanmuuttajat sekä kirkkoon kuulumattomat asukkaat. Haluamme olla merkittävä uskoa ja elämänluottamusta vahvistava jumalanpalvelusyhteisö, joka on läsnä seurakuntalaisten ja alueen muiden asukkaiden arjessa ja juhlassa.

Koosteen seurakuntamme toiminnasta saat syysesitteestämme:
Olarin seurakunnan syksy 2018.

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin Olarin kirkkoon ja eri kappeleille. Olemalla itse aktiivinen voit myös vaikuttaa siihen, millaista toimintaa seurakunnassa järjestetään. Seurakunnassa on myös monenlaisia vapaaehtoisia palvelutehtäviä, joissa seurakuntalaiset voivat hyödyntää omaa osaamistaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä, mikä olisi sinun paikkasi ja tehtäväsi omassa kotiseurakunnassasi.


Papin Puhelin

Kaipaatko ihmistä, jonka kanssa voisit käydä läpi elämäsi vaikeita asioita? Tule tapaamaan pappia. Keskusteluajasta voit sopia 040 547 1857 ma–pe klo 9–21.
Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niissä voidaan käsitellä erilaisia esiin tulevia asioita. Keskustelun yhteydessä on mahdollista myös ripittäytyä.