Koronavirusepidemian vaikutukset seurakunnan toimintaan

Espoon seurakuntien toiminta on tauolla. Näin halutaan suojella riskiryhmiä ja ehkäistä epidemian leviämistä. Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten. Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857. Diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana. Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368. Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijat.

Seurakuntien yhteinen palvelukeskus ja seurakuntatoimistot ovat siirtyneet palvelemaan puhelimitse ja sähköisin välinein.
Lisätietoa täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi

Toiminnan muutokset päivitetään verkkosivuille mahdollisimman nopeasti. Niistä viestitään myös sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisuuksien mukaan suoraan osallistujille. Seurakunnat seuraavat tilannetta tarkasti.

Jumalanpalvelukset netissä

Jumalanpalvelus pidetään ilman kirkossa olevaa seurakuntaa ja löytyy täältä:

Youtube: Olarin seurakunta (https://www.youtube.com/user/Olarinsrk)

Äänilähetys tehdään yhteistyössä Radio Dein kanssa ja lähetyksen nettilinkki löytyy täältä: https://stream.dei.fi:8443/olarinkirkko.m3u.

Verkkokirkot: 

Kiirastorstain iltamessu to 9.4. klo 19. Liturgia ja saarna Jarmo Jussila, avustava pappi Henri Röytiö, avustava pappi Antti Kruus, avustava pappi Raisa Jarkkola, diakoni Kristiina Huotari, kanttorit Sanna Franssila ja Mikko Niinikoski.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus pe 10.4. klo 10, Liturgia ja saarna Antti Malinen, avustava pappi Maritta Hartikainen, kanttori Mikko Niinikoski, Anton Kukkonen, sello.

Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki pe 10.4. klo 15. Maritta Hartikainen, kanttori Sanna Franssila.

Pääsiäisyön messu la 11.4. klo 23. Liturgia ja saarna Antti Kruus, avustava pappi Jarmo Jussila, avustava pappi Raisa Jarkkola, diakoni Kristiina Huotari, kanttorit Päivi Hakomäki ja Anna Pöyhönen, Auroora Kiiski, viulu.

Pääsiäispäivän messu su 12.4. klo 10. Liturgia ja saarna Anna Poutiainen, avustava pappi Antti Malinen, kanttorti Anna Pöyhönen ja Päivi Hakomäki. Juha Repo, saksofoni.

Toisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus ma 13.4. klo 10. Liturgia ja saarna Juha Virta, avustava pappi Henri Röytiö, kanttorit Päivi Hakomäki ja Anna Pöyhönen.

__________________________________________________________________________

Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin Olarin kirkkoon ja eri kappeleille. Olemalla itse aktiivinen voit myös vaikuttaa siihen, millaista toimintaa seurakunnassa järjestetään. Seurakunnassa on myös monenlaisia vapaaehtoisia palvelutehtäviä, joissa seurakuntalaiset voivat hyödyntää omaa osaamistaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä, mikä olisi sinun paikkasi ja tehtäväsi omassa kotiseurakunnassasi.


Papin Puhelin

Kaipaatko ihmistä, jonka kanssa voisit käydä läpi elämäsi vaikeita asioita? Tule tapaamaan pappia. Keskusteluajasta voit sopia 040 547 1857 ma–pe klo 9–21.
Keskustelut ovat luottamuksellisia ja niissä voidaan käsitellä erilaisia esiin tulevia asioita. Keskustelun yhteydessä on mahdollista myös ripittäytyä.

 

 

Olarin kirkko ulkoa.
Olarin seurakunta, Olarinluoma 4, 02200 Espoo. Postiosoite: PL 122, 02201 Espoo.