Koronavirusepidemian vaikutukset seurakunnan toimintaan 

Päivitetty 28.11.2020

Kaikki seurakunnan aikuisten avoin toiminta ja ryhmätoiminta lopetetaan syyslukukauden osalta. Samoin seurakunnan lasten, perheiden, kouluikäisten ja nuorten avoin toiminta ja ryhmätoiminta lopetetaan syyslukukauden osalta. Chapple-tila suljetaan toistaiseksi.


Jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua ainoastaan verkon kautta. 

Verkkotapahtumat/nauhoitukset ovat nähtävänä Olarin seurakunnan YouTube-kanavalla.

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857. Diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.

Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368. Voit varata ajan myös sähköisen asioinnin kautta (sivun oikea yläreuna) 

Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten.  Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijat.

Seurakuntien yhteinen palvelukeskus ja seurakuntatoimistot ovat siirtyneet palvelemaan puhelimitse ja sähköisin välinein.
Lisätietoa täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi

Toiminnan muutokset päivitetään verkkosivuille mahdollisimman nopeasti. Niistä viestitään myös sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisuuksien mukaan suoraan osallistujille.

Tuoreimmat Espoon seurakuntien koronaan liittyvät toimintaohjeet löytyvät aina Koronaohje-sivulta.

__________________________________________________________________________

Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.