Koronavirusepidemian vaikutukset seurakunnan toimintaan

Espoon seurakuntien toiminta on tauolla. Näin halutaan suojella riskiryhmiä ja ehkäistä epidemian leviämistä.

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857. Diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.

Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368.

Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten.  Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijat.

Seurakuntien yhteinen palvelukeskus ja seurakuntatoimistot ovat siirtyneet palvelemaan puhelimitse ja sähköisin välinein.
Lisätietoa täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi

Toiminnan muutokset päivitetään verkkosivuille mahdollisimman nopeasti. Niistä viestitään myös sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisuuksien mukaan suoraan osallistujille.

 

Jumalanpalvelukset 

Messu kesäsunnuntaisin klo 11. Koronarajoitusten vuoksi Olarin kirkossa voi olla yhtä aikaa paikalla enintään 80 henkilöä. Tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä. 

Linkki suoratoistoon Youtubessa: Olarin seurakunta (https://www.youtube.com/user/Olarinsrk)

____________________________________

Menneet verkkolähetykset:

Mm. pääsiäisen jumalanpalvelukset löytyvät kaikki Olarin seurakunnan YouTube -kanavasta https://www.youtube.com/user/Olarinsrk.

 

__________________________________________________________________________

Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin Olarin kirkkoon ja eri kappeleille. Olemalla itse aktiivinen voit myös vaikuttaa siihen, millaista toimintaa seurakunnassa järjestetään. Seurakunnassa on myös monenlaisia vapaaehtoisia palvelutehtäviä, joissa seurakuntalaiset voivat hyödyntää omaa osaamistaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä, mikä olisi sinun paikkasi ja tehtäväsi omassa kotiseurakunnassasi.

Olarin kirkko ulkoa.
Olarin seurakunta, Olarinluoma 4, 02200 Espoo. Postiosoite: PL 122, 02201 Espoo.