Olarin kirkon osoite on nyt Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo

Niittykummun rakentamisen myötä myös jotkin Olarin kirkon lähikatujen nimet ovat muuttuneet. Olarinluoman alkupää on nyt Rälssitilankatu (Frälsehemmansgatan). Rälssitilankatu ulottuu välille Merituulentie – Riihitontuntie. Olarinluoma jää siis voimaan pohjoisen suuntaan.

Kirkon ympäristössä tehdään uusia katulinjauksia ja kulku kirkolle tulee myös muuttumaan syksyllä. Olarin kirkon uusi osoite on nyt siis Rälssitilankuja 1 (Frälsehemmansgränden 1), 02200 Espoo. Käynti toistaiseksi Rälssitilantie 4 kautta (ent. Olarinluoma 4).

Postiosoite: Olarin seurakunta, PL 122, 02201 Espoo.

Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Koronavirusepidemian vaikutukset seurakunnan toimintaan 

Yleisötilaisuudet ja aikuisten ryhmätoiminta, leirit ja retket ovat tauolla ainakin 31.5. asti. 
Tarkemmat tiedot: Koronaohje-sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua ainoastaan verkon kautta. 

Ehtoollisen viettäminen
Olarin kirkossa voi jatkossa saapua jälkiehtoolliselle, jota sunnuntaisin jaetaan klo 11.30-13.00. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Kirkkosaliin tullaan vahtimestarin ohjeiden mukaisesti.

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857. Diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.

Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368. Voit varata ajan myös sähköisen asioinnin kautta (sivun oikea yläreuna) 

Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten.  Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijatLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntien yhteinen palvelukeskus ja seurakuntatoimistot ovat siirtyneet palvelemaan puhelimitse ja sähköisin välinein.
Lisätietoa täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi

Toiminnan muutokset päivitetään verkkosivuille mahdollisimman nopeasti. Niistä viestitään myös sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisuuksien mukaan suoraan osallistujille.

Olarin kirkko keväällä 2013.
Olarin kirkko

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Olarin kirkko

Matinkappeli

Olarin kappeli

Chapple