Olarin kirkolla pysäköinnin valvonta 

Olarin seurakunta on päätynyt ratkaisemaan Olarin kirkon (os. Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo) pysäköintiongelmat yksityisellä pysäköinninvalvonnalla.  Parkkipate valvoo kirkon pysäköintiä.. 

Alueella on siis käytettävä pysäköintikiekkoa, jolla pysäköintiaika on 2 tuntia. Lisää ilmaista parkkiaikaa kirkossa asioiva saa tarvittaessa enimmillään 5 tuntia kirkon aulassa olevasta automaatista. Seurakunnan henkilökunta pysäköi ajoneuvokohtaisilla pysäköintiluvilla.

Olarin kirkon pysäköintialueella on ollut ongelmia pysäköintitilan riittävyydestä, sillä kirkon parkkipaikalle ovat varsin laajamittaisesti ja pitkäaikaisesti pysäköineet ajoneuvojaan henkilöt, jotka eivät ole asioineet kirkossa. Näin ollen kirkon tilaisuuksiin tulijat eivät ole mahtuneet pysäköintialueelle. Kirkon ympäristössä jo usean vuoden jatkuneiden rakennustöiden myötä myös lähikatujen ja -rakennusten aiemmat pysäköintimahdollisuudet ovat poistuneet.

Lisätietoja

Ylivahtimestari Sanni Hukkanen, sanni.hukkanen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä,  p. 040 513 0856.

 

____________________________________________

Olarin seurakunta lyhyesti

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 27 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857.

Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368.
Voit varata ajan myös sähköisen asioinnin kautta (sivun oikea yläreuna) 

Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten.  Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Olarin seurakunta
p. (09) 8050 7000 (arkisin 9-15)
olarinseurakunta@evl.fi.
käyntiosoite: Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo
postiosoite: PL 122, 02201 Espoo

___________________________

Aluekeskusrekisteri

Aluekeskusrekisterissä hoidetaan kaikkien Espoon, Kauniaisten, Lohjan, Karkkilan, Siuntion sekä Vihdin ev.lut. seurakuntien

Varauspalvelut

Varaukset kirkollisiin toimituksiin puhelimitse 09 8050 2601

  • maanantai-tiistai klo 9-15
  • keskiviikko-torstai klo 9-12
  • perjantaisin suljettu

varauspalvelut.espoo@evl.fi

 

Olarin kirkko keväällä 2013.
Olarin kirkko

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Olarin kirkko

Matinkappeli

Olarin kappeli

Chapple