Tilojen henkilömäärät 15.6. alkaen

(Päivitetty 15.6.)

Tuomiokapitulin 14.6.2021 antaman ohjeistuksen mukaan seurakunnan tilojen sallitut henkilömäärät ovat muuttuneet.

  • Olarin kirkko: kirkkosali 80 henkeä (+ seurakuntasali 30 henkeä)
  • Olarin kappeli: kappelisali 27 henkeä (+ kahvio aulatila huomioiden 22 henkeä)
  • Matinkappeli: kappelisali 30 henkeä (+ kahvio 12 henkeä + monitoimisali 12 henkeä)

Messuihin ja toimituksiin sekä muihin tilaisuuksiin voidaan siis ottaa aiempaa suurempi määrä ihmisiä, tilan enimmäishenkilömäärän mukaisesti. 

Vältetään tosiasiallista kohtaamista missään vaiheessa. Seurakuntalaisten edellytetään käyttävän maskia tiloihin tullessaan. Vähänkään flunssaoireisena ei voi tulla paikalle. 

Messussa ehtoollisen viettosta annetaan erilliset ohjeet messun alussa ja juuri ennen ehtoollista. Vahtimestarit ja vapaaehtoiset ohjaavat seurakuntalaisia.

Messu pyritään myös striimaamaan. 

Messu alkaa kesällä klo 11.00.

 

***

Olarin kirkon osoite on nyt Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo

Niittykummun rakentamisen myötä myös jotkin Olarin kirkon lähikatujen nimet ovat muuttuneet. Olarinluoman alkupää on nyt Rälssitilankatu (Frälsehemmansgatan). Rälssitilankatu ulottuu välille Merituulentie – Riihitontuntie. Olarinluoma jää siis voimaan pohjoisen suuntaan.

Kirkon ympäristössä tehdään uusia katulinjauksia ja kulku kirkolle tulee myös muuttumaan syksyllä. Olarin kirkon uusi osoite on nyt siis Rälssitilankuja 1 (Frälsehemmansgränden 1), 02200 Espoo. Käynti toistaiseksi Rälssitilankatu 4:n kautta (ent. Olarinluoma 4).

Postiosoite: Olarin seurakunta, PL 122, 02201 Espoo.

***

Koronavirusepidemian vaikutukset seurakunnan toimintaan  

Koronaohje-sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Päivitetty 15.6.)

Papin puhelin joka päivä klo 9–21 p. 040 547 1857. Diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.

Diakonian ajanvaraus: Puhelimitse ti klo 10–11, p. 050 4329 368. Voit varata ajan myös sähköisen asioinnin kautta (sivun oikea yläreuna) 

Työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse keskusteluja varten.  Työntekijöiden yhteystiedot: www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta/tyontekijatLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntien yhteinen palvelukeskus ja seurakuntatoimistot ovat siirtyneet palvelemaan puhelimitse ja sähköisin välinein.
Lisätietoa täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi

Toiminnan muutokset päivitetään verkkosivuille mahdollisimman nopeasti. Niistä viestitään myös sosiaalisessa mediassa sekä mahdollisuuksien mukaan suoraan osallistujille.

***

Olarin seurakunta lyhyesti

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Olarin kirkko keväällä 2013.
Olarin kirkko

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Olarin kirkko

Matinkappeli

Olarin kappeli

Chapple