Viherlaakson kappeli

Korona on edelleen ei-toivottuna vieraanamme, jonka vuoksi kokoontumisrajoitukset tiukkenevat jälleen:
- Messuihin, hartauksiin ja kirkollisiin toimituksiin sekä kappelilounaille ajalla 4.-31.12.2021 voi osallistua enintään 1/3 tilan enimmäishenkilömäärästä tai enintään 20 henkeä, sen mukaan kumpi luku on suurempi.
- Koronapassi otetaan käyttöön seuraavissa tilaisuuksissa, jos tilaisuuteen osallistuu yli 20 henkeä: Kauneimmat joululaulut, konsertit ja muu seurakuntien toiminta. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta, alle 20 osallistujan pienryhmiltä eikä rippikouluihin osallistuvilta.
- Ulkotapahtumissa ei ole rajoitettua henkilömäärää eikä koronapassi ole käytössä.
- Suosittelemme erittäin vahvasti, että kaikki osallistujat käyttävät kasvomaskia.

Katso tapahtumakohtaiset tiedot: https://www.espoonseurakunnat.fi/tapahtumat . 
Espoon tuomiokirkko on avoinna ti-pe klo 9–17 ja la-su klo 10–18 hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. Maanantaisin suljettu.

Viherlaaksolahteen kuuluvat Viherlaakson ja Laaksolahden alueet kappeleineen. Kappelit sijaitsevat lähestulkoon vain kivenheiton päässä toisistaan, mutta niillä on keskenään hiukan erilaista toimintaa. Tällä sivulla kerrotaan Viherlaakson kappelin toiminnasta.

Alueen 10 000 asukasta palvelee työntekijäjoukko, joka koostuu papeista, kanttorista, diakoniatyöntekijästä, lapsi- ja perhetyöntekijöistä, nuorisotyönohjaajasta ja kirkonpalveluskunnasta eli suntioista.

Toivottavasti löydät sivuiltamme etsimäsi tiedon,  voit tietenkin aina myös soittaa tai käydä kappeleilla. Katso myös Laaksolahden kappelinLinkki avautuu uudessa välilehdessä toiminta.

Tervetuloa kappelille!

Viherlaakson kappeli, Viherkalliontie 2, 02710 Espoo, p. 050 435 4156

kuvassa on punaisia jouluomenoita, taustalla joulusypressi ja edessä enkelin muotoisia pahvikoristeita

Klikkaa alta itsesi Viherlaaksolahden seurakunta-alueen Facebook-sivulle!

Toivoa Koronan keskellä! #TäälläAsuuToivo

Toivon Talk-Show, jakso 1

Noin kuuden minuutin keskusteluohjelma. Ensimmäisessä jaksossa Tuija-pappi haastattelee nuorisotyönohjaaja Pirjo Myllärniemeä.

Toivon Talk-Show, jakso 2

Noin kuuden minuutin keskusteluohjelma. Toisessa jaksossa Tuija-pappi haastattelee Sami-pappia.

Toivon Talk-Show, jakso 3

Noin kuuden minuutin keskusteluohjelma. Kolmannessa jaksossa mukana suntio ja teologian maisteri Tiina Lindberg. Mitä toivon pilkahduksia hän näkee ajassamme?

Toivon Talk-Show, jakso 4

Noin kuuden minuutin keskusteluohjelma. Neljännessä jaksossa mukana diakoni Ani Iivanainen. Mistä hänen toivonsa kumpuaa?

Espoon seurakuntien uutisia

Viherlaakson kappeli.
Viherlaakson kappeli.