Suvelan kappeli

Seurakuntien toiminta aloittelee elokuun puolivälissä. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja Verkkokirkko Espoossa -sivulta. Koronarajoitukset saattavat rajoittaa toiminnan aloittamista, joten seuraa tilannetta näiltä sivuilta:
Yleinen koronaohje. 
Seurakuntatilojen enimmäishenkilömäärät. 

Espoon tuomiokirkko on avoinna joka päivä klo 10-18 hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. Tiekirkko on avoinna 30.8. asti klo 11-16.30

KORONAOHJE SUVELAN MESSUIHIN JA MUIHIN SISÄLLÄ PIDETTÄVIIN TILAISUUKSIIN: Tilaisuuksissa käytetään maskeja ja huolehditaan turvaväleistä. Koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet annetaan paikan päällä. Suvelan kappelin tilaisuuksiin voidaan ottaa 80 henkeä. 

Tervetuloa Suvelan kappelille!

Suvelan kappeli tunnetaan vireästä, elämänmakuisesta ja monipuolisesta toiminnastaan. Vasemmalta löytyvistä alasivuista pääset tutustumaan kaikkeen, mitä tällä hetkellä teemme Suvelassa.

Kahden kilometrin säteellä kappelista asuu noin 25.000 henkeä. Seurakuntalaiset ja työntekijät luovat rakastavan hyväksyvän yhteisön, joka on kävijöidensä näköinen. Siihen saa liittyä omine elämänkysymyksineen ja halutessaan - uskonkysymyksineen.

Kappelilla on joka sunnuntai klo 15 loma-aikaa lukuun ottamatta messu tai jokin muu tilaisuus. Tiloissa kokoontuu viikoittain lukuisia ryhmiä vauvasta vaariin; esimerkiksi vauvakerho, seurakunnan muskarit, perhekerhoja, kouluikäisten kerhoja, nuorten Lujakallio-iltoja, käsityö-, rukous- ja diakoniapiirejä, eläkeläiskerhoja ja paljon muuta.

Uuden kappelin arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto OOPEAA OyLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Rakennuksen suunnittelussa tavoitteena oli luoda helposti lähestyttävä, kaikille avoin yhteinen tila. Rakennus pääsi kolmannelle sijalle arkkitehtuurin Finlandia palkintokilpailussa 2016, ja on saanut erityistä huomiota kansainvälisillä arkkitehtuurin foorumeilla. Kappelimme on myös esteetönLinkki avautuu uudessa välilehdessä, josta meidät on niin ikään palkittu.

Samassa kiinteistössä toimii myös Espoon kaupungin asukaspuisto.

Suvelan kappelin esitteet

Suomeksi
Suvela Chapel and residential park in english Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Södriks kapell och invånarpark på svenska Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kappelilla on monimuotoista toimintaa

Suvelan kappelin tilat täyttyvät alueen ihmisistä maanantaista sunnuntaihin. Toimintaa on aamusta iltaan, lapsista ikäihmisiin. Uskoisin, että jotakin sinullekin. Ellei ole, lähetä meille viestiä, mitä toivoisit :).

Tästä pääset tutustumaan kappelin toimintaan.

 

piirroskuva, jossa paljon iloisia värikäsvaatteisia ihmisiä kahdessa rivissä

Tervetuloa kouluaisten kerhoihin, kursseille, leireille ja kymmenvuotiaiden Kymppisynttäreille

Kerhomme ovat vapaaehtoisten nuorten ja aikuisten ohjaamia. Kerhossa pääsee leikkimään, pelailemaan pelejä, leipomaan ja askartelemaan - ja tietysti tutustumaan uusiin kavereihin! Jokainen kerho sisältää myös hiljentymishetken rukouksen ja Raamatun äärellä. Tervetuloa mukaan kerhoon!

Koululaisten toiminnasta saat lisätietoa nuorten omien sivujen kautta: www.lujakallio.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Suvelan kappelin nuorisotyönohjaajaan Samuel Laaksoseen, samuel.laaksonen@evl.fi

Ota yhteyttä

Vahtimestari
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
Kirstintie 24
02760 Espoo

Vastuualue: Suvelan kappeli

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3915
Kirstintie 24
02760 Espoo

Vastuualue: Suvelan kappeli, lapsityö, hiljaisuuden retriitit, päiväkodit. Espoon keskuksen alueen esimies.

Suvelan kappelin kappelisali on korkeudessaan vaikuttava. Sen valo tuntuu tulevan suoraan taivaasta.
Suvelan kappelin kappelisali on korkeudessaan vaikuttava. Sen valo tuntuu tulevan suoraan taivaasta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Suvelan kappeli