Musiikkia lasten kerhossa

Olarin seurakunnan musiikkileikkikoulut

Ilmoittautuminen syksyn 2024 ryhmiin on päättynyt.
Vapaita paikkoja voi
tiedustella: tiina.sinnemaki-ambraziejus@evl.fi

”Tervetuloa musiikin maailmaan ja muskariin! Muskarissa lauletaan, soitetaan, loruillaan, leikitään, hypellään, hiivitään…”

Elämysten avulla, leikin keinoin harjaannutetaan lapsen oppimisvalmiuksia, lapsen musiikillista muistia ja musiikin kuunteluvalmiuksia. Muskaritunti on yhteinen musiikillinen satuhetki lapselle ja aikuiselle. Muskari kehittää perheen lauluvarastoa ja aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Muskari on perheiden yhteinen kohtaamispaikka ja mukavassa ilmapiirissä on mahdollisuus tutustua seurakunnan toimintaan.

Olarin seurakunnan muskareista vastaa MuM (Italia) ja Musiikkipedagogi AMK Tiina Sinnemäki-Ambraziejus. Iloisella ja lempeällä musiikkileikkikoulun opettajalla Tiinalla on vuosien kokemus musiikkileikkikoulun eri-ikäisten lasten muskariryhmien opettamisesta. Muskaritunneilla monipuolisten opetusmenetelmien keinoin Tiina tutustuttaa lapset ja aikuiset musiikin maailmaan.

Matinkappeli
Keskiviikko

klo 9.40-10.10 Sisarusryhmä (ryhmään voi tulla yhden tai useamman 0–5-vuotiaan lapsen kanssa)
klo 10.20-10.50 1-vuotiaat
klo 11.00-11.30 Vauvat (7-11kk)
klo 11.40-12.10 Vauvat (2-6kk)

Olarin kappeli TAI Olarin kirkko (paikka varmistuu myöhemmin)
Perjantai

klo 9.40-10.10 Sisarusryhmä (ryhmään voi tulla yhden tai useamman 0–5-vuotiaan lapsen kanssa) 
klo 10.20-10.50 1-vuotiaat
klo 11.00-11.30 Vauvat (7-11kk) 
klo 11.40-12.10 Vauvat (2-6kk)

(Valitse ryhmä sen mukaan minkä ikäinen lapsi on kauden alkaessa)

Syyskausi alkaa viikolla 33. 

Muutokset ryhmiin ovat mahdollisia, riippuen ilmoittautujien määrästä ja ikäjakaumasta. 

Muskarimaksu on 75€/syksy ja 75€/kevät. Sisarusalennus on kaikista sisaruksista -50%. Muskarikertoja on 15/lukukausi. Muskarikerran voi korvata esim. joulu/kevätjuhla. Jos opettaja sairastuu, muskari peruuntuu tai sijainen järjestetään mahdollisuuksien mukaan. 
Muskarimaksusta on mahdollista anoa maksuvapautusta. Pyydä lomake opettajalta tai paivi.korppi@evl.fi.

Yleistietoja muskareista ja hinnoista

Musiikkileikkikoulun opettaja
Tiina Sinnemäki-Ambraziejus, tiina.sinnemaki-ambraziejus@evl.fi, 050 432 8352 

Laskutuksesta lisätietoja seurakuntasihteeriltä
Päivi Korppi, paivi.korppi@evl.fi, 050 516 6423

Muskarin lukuvuosi ja maksut

Muskarit alkavat syyskaudella viikolla 33 ja kevätkaudella viikolla 2. Lukuvuodessa on 30 toimintaviikkoa, joista 2–4 kertaa voi olla muu kuin tavallinen muskarikerta, esimerkiksi konsertti, juhla tai muskarimessu.

Maksu on 75 € lukukaudelta, sisarusalennus -50% kaikista sisaruksista.

Kauden alkaessa alle 3 kk:n ikäisiltä sisarusryhmäläisiltä ei peritä lukukausimaksua. Lapsen voi ilmoittaa muskariin heti, kun hänellä on henkilötunnus. Masumuskariin ilmoittautuva vanhempi käyttää lomakkeella omaa henkilötunnustaan. 

Kaksi ensimmäistä tuntia ovat kokeilukertoja, joista ei veloiteta, jos ei halua tai voi jatkaa. Mikäli perhe jättää muskarin näiden kokeilukertojen jälkeen kesken, lukukausimaksuja ei palauteta. Jos tiedät muutosta tai työhönpaluusta, sovi maksuasiat (mieluiten sähköpostilla) syyskuun tai kevätkaudella helmikuun alkuun mennessä opettajan kanssa.

Mikäli perhe saa jotakin Kelan harkinnanvaraista tukea, ei maksua peritä, mikäli maksuvapautuslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä toimitetaan ajoissa. Tulosta ja täytä lomake ja tuo muskariopettajalle.

Lasku tulee seurakunnan sähköiseen asiointipalveluun. Saat viestin sekä sähköpostitse että tekstiviestillä, kun lasku on maksettavana. Asiointipalveluun pääset myös tämän sivun ylälaidasta: Sähköinen asiointi. Olet luonut tunnukset palveluun ilmoittautuessasi.

  • Seurakunnan jäsenet ja jatkavat oppilaat ovat etusijalla muskariin.
  • Muskariin pääsee mukaan myös kauden aikana, mikäli ryhmissä on tilaa.
  • Muskareihin ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivujen kautta läpi vuoden.

Mikä on muskarimessu?

Muskarimessu on lapsille ja aikuisille sopiva messu, joka pidetään muskarin aikaan. Katso alempaa Kirkko & kaupunki -lehden verkkosivujen tallenne Kalajärven kappelin muskarimessustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joka pidettiin 19.10.2017.