Hei - tervetuloa Auroran kappeliin!

Tervetuloa Auroran kappelin verkkosivuille. Vime keväänä tuli kuluneeksi 20 vuotta kappelin käyttöönsiunaamisesta. Koronatilanteen takia vietämme varsinaista juhlaa vasta keväällä 2021.

Auroran kappeli on kirkko keskellä kylää - Aurora Karamzinin elämäntyöhön liittyvässä kulttuurimiljöössä Espoon Lippajärvellä. Vanhemmat lippajärveläiset tuntevat alueen Heiniemenä ja tarkemmin paikan ns. Temppelipeltona - vastapäätä Lippajärven liikenneympyrää.

Kun alueen paikallishistoriaa on tutkittu, nimi Heiniemi viittaa 1900-luvun alkupuolen huvilayhteisön tuttavalliseen tapaan tervehtiä kaikkia - Hei! Tähän tuttavallisuuten haluamme liittyä Auroran kappelissa tänäänkin. Siis - Hei!

Vaikka toiminta ei seurakunnan elämässä ole kaikkein tärkein asia, niin toivomme, että nämä sivut osaltaan auttaisivat etsijöitä ja rohkaisisivat löytäjiä uskossa kolmiyhteiseen Jumlaan. Tutustu! Tule mukaan!

Seurakuntien toiminta ja tilaisuudet 30.11.-20.12.2020. Jumalanpalveluksia voi rajoitusaikana seurata verkon kautta. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista. Kaikki kokoava toiminta jää nykymuodossaan tauolle loppuvuodeksi maanantaista 30.11. alkaen. Osa tilaisuuksista ja toiminnasta voi siirtyä verkkoon, ja siitä tiedotetaan erikseen. Lasten päiväkerhot rinnastuvat kaupungin varhaiskasvatukseen, ja ne jatkavat toimintaansa toistaiseksi. 
Sunnuntaihin 29.11.2020 saakka tilaisuuksiin voi osallistua enintään 20 henkeä kerrallaan. Rajoitus perustuu 20.11.2020 annettuihin määräyksiin ja suosituksiin. Noudatamme tilakohtaisia kävijämäärärajoituksia ja 1-2 metrin turvavälejä sekä suosittelemme vahvasti kasvomaskien tai visiirien käyttämistä tilaisuuksissa ja toiminnassa. Tuothan maskin tai visiirin mukanasi.

Siunattua Adventin aikaa!
Auroran kappalainen
Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Auroran kappeli, Heiniemenpolku 1, 02940 Espoo

Ota yhteyttä

Kappalainen
Auroran kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3540
Heiniemenpolku 1
02940 Espoo

Vastuualue: Auroran kappeli, esimies

Ota yhteyttä

Vahtimestari
Auroran kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
Aulapalvelut
09 8050 3711
Heiniemenpolku 1
02940 Espoo

Vastuualue: Auroran kappeli (ajanvaraus, työnjohto)

Auroran kappeli