Seurakunnan tapahtumat

Toiminnan osalta seuraamme viranomaisten ohjeistuksia kokoontumisrajoitusten suhteen. Ajantaisimmat tiedot löydät allaolevasta tapahtumalistauksesta. 

Tapiolan kirkko on seurakuntalaisiaan varten. Katso alapuolelta tapahtumavinkit siitä, mitä kirkolla juuri nyt tapahtuu. Muista myös seurata kotiin jaettavan seurakuntalehden Kirkko ja kaupunginLinkki avautuu uudessa välilehdessä menoliitettä sekä Tapiolan seurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan seurakunnassa on pajon erilaisia ryhmiä, jotka kokoavat yhteen seurakuntalaisia. Etsi itsellesi mieluisat ryhmät on koottu alasivuillemme teemoittain.

 

 

Bless. -iltojen logo, värielementtejä ja teksti BLESS.
BLESS. -illat on nuorten aikuisten yhteisö, joka kokoontuu Tapiolan kirkolla joka toinen sunnuntai.

Yhteisvastuukeräys

Yleensä joka kevät Yhteisvastuun vapaaehtoiset lähtevät liikenteeseen keräyslistojen ja -lippaiden kanssa ja Yhteisvastuu-teemalla on järjestetty myös paljon yleisötapahtumia.  Vuoden 2022 koronatilanne enteilee, että sähköisillä lahjoitusmuodoilla, esimerkkinä seurakuntien omat lahjoitussivut, MobilePay ja puhelinlahjoitukset, tulevat olemaan totuttua isossa roolissa keräyksessä. 

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön. Tarkemmin tämän vuoden Espoon seurakuntien YhteisvastuukeräyksestäLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät yhteisiltä sivuilta. 

Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräyksen teema on nuoret väkivaltaisessa maailmassa. Keräys alkaa sunnuntaina 5.2.2023. 

Tapiolan seurakunnan matkat, leirit ja retket

Seurakuntaretki Uuteenkaupunkiin ke 17.5. 

Päiväretkellä tutustumme opastetulla kiertoajelulla tähän yli 400-vuotta vanhaan puutalokaupunkiin. Lisäksi vierailemme Wahlbergin museotalossa, Uudenkaupungin Vanhassa kirkossa ja Taidetalo Pilvilinnassa. Lounastamme heti Uuteenkaupunkiin saavuttuamme yhdessä ja kahvittelemme ennen lähtöä.

Lähtö Tapiolasta, Hotelli Gardenin edestä (Tapionaukio) keskiviikkona 17.5. klo 8.00. 
Paluu samaan paikkaan keskiviikkona 17.5. noin klo 20.00. 
Pidämme pienen pysähdystauon ainakin menomatkalla.  
Hinta 60€, laskutetaan osallistujilta retken jälkeen.

Retkellä mukana pastori Katja Hero ja perhetyönohjaaja Malle Münter.
  
Sitovat ilmoittautumiset ja ilmoitukset erityisruokavaliosta keskiviikkokerhossa 12.4. alkaen ja puhelimitse 24.4.–28.4. ja 1.5.–5.5. klo 9–12 numeroon 0407556797, Malle Münter.

Peruutukset 3.5. jälkeen vain lääkärin todistuksella.  

***


Lapsiperheiden leireistä löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Kouluikäisten leirit löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Nuorten leirit löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Retriiteistä löydät tietoa tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä