Hyppää sisältöön

Tervetuloa Espoon seurakuntien perheneuvonnan sivuille! 

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja oman elämän kysymyksissä. Perheneuvontaan voit tulla yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä etnisestä taustasta, perhemuodosta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Maksuttomat palvelumme on tarkoitettu espoolaisille ja kauniaislaisille, riippumatta kirkon jäsenyydestä. Työntekijämme ovat alan erityiskoulutuksen saaneita. Palvelemme asiakkaita myös ruotsiksi ja englanniksi, lisäksi tulkin käyttö on mahdollista.

Näiltä sivuilta löydät ideoita, joita jokainen voi toteuttaa oman parisuhteensa hyväksi. Oma apu-osiosta löydät parisuhteen verkkokoulun. Aja yksin tai yhdessä Parisuhteen ajokortti!

Ota yhteyttä puhelimitse

p. 09 8050 2420.
Päivystys ma, ti, to ja pe klo 9–11.

Perheneuvontaan hakeudutaan asiakkaaksi soittamalla. Puhelun aikana tehdään alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan lyhyesti tilanteesi ja millaista apua olet hakemassa. 

Haastattelut käsitellään viikoittain kokouksessamme. Voimme ottaa asiakkaiksi vain osan soittajista resurssiemme mukaan. Jos emme juuri nyt voi ottaa uusia asiakkaita, pyrimme tarvittaessa ohjaamaan muun avun piiriin.

Varaa aika netissä

Lokakuussa avautuu nettiajanvaraus, jonka kautta voit varata kertaluonteisen verkkotapaamisen perheneuvojan kanssa. Tapaaminen toteutetaan Teamsin välityksellä.

// ]]>