Pyhäkoulu

Pyhäkoulu – lasten jumalanpalvelus

Pyhäkoulu on lapsia varten. Siellä kerrotaan Raamatun kertomuksia, jutellaan elämän suurista kysymyksistä pienelle ihmiselle sopivalla tavalla, lauletaan, askarrellaan ja viihdytään yhdessä. Pyhäkoulu on alkaen 4-vuotiaille lapsille, mutta mukaan voi tulla vaikka koko perhe. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Toiminta on maksutonta.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkouluun voi liittyä milloin vain! Kirjepyhäkoululainen saa noin kahdeksan kertaa vuodessa kotiin kirjeen tai sähköpostikirjeen, jossa seikkailevat Lastenkirkon Päkä ja Pulmu. Kirjeet sisältävät hartausosuuden ja jotakin mukavaa tehtävää. Kirjepyhäkoulu on tarkoitettu 3-8-vuotiaille.
Katso lisää seurakuntien sivuilta. 

Alhaalta löydät linkit Espoon seurakuntien pyhäkoulujen tietoihin.

 

Millainen on tulevaisuuden pyhäkoulu?

Pyhäkoululla on pitkät perinteet. Perinteisestä historiastaan huolimatta pyhäkoulu elää ajassa. Tämän päivän pyhäkoulussa lapsille on monenlaista puuhaa sen lisäksi, että siellä sukelletaan Raamatun keskeisiin kertomuksiin ja opitaan myös hiljentymään yhdessä.

Tämä Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kysely on auki tammikuun 2021 loppuun. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastauksia käytetään pyhäkoulun kehittämiseen.

Tule vaikuttamaan pyhäkoulun tulevaisuuteen vastaamalla kyselyyn!

Kyselyyn tästä

 

Kuvassa lapsi pohdiskelee.
Pyhäkoulussa ihmetellään suuria kertomuksia. Kuva: Antti Rintala.