Suvelan kappeli

Suvelan uusi kappeli

Kirstintie 24 , 02760 Espoo
(09) 8050 3963 (vahtimestari)

Kappeli on auki toiminnan mukaan. Suvelan kappelin tilaisuuksissa käytetään maskeja ja huolehditaan turvaväleistä. Koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet annetaan paikan päällä. Suvelan kappelin tilaisuuksiin voidaan ottaa 80 henkeä.

Suvelan kappeli

Suvelan kappeli valmistui vuonna 2016. Kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehti Anssi Lassila arkkitehtitoimisto OOPEAAsta. Rakennuttajana oli Espoon seurakuntayhtymä ja pääurakoitsijana YIT Rakennus Oy. Rakennus on nykyvaatimusten mukaisesti esteetön ja se sai elokuussa 2017 Espoon kaupungilta Vuoden esteetön teko -palkinnon. Kappelin tiloja käyttävät Espoon tuomiokirkkoseurakunta ja Esbo svenska församling. Rakennus sisältää myös vuokratilat Espoon kaupungin asukaspuistolle.

Kappelissa on kaksi seurakuntasalia, nuoriso- ja lapsityön toimitilat, työntekijöiden työhuone- ja vastaanottotiloja sekä askartelutila, jota käytetään yhdessä Espoon kaupungin asukaspuiston kanssa. Kappelisali on avara ja valoisa, seinien puupaneelit ovat suomalaista kuusta. Kappelia elävöittää taiteilija Hannu Konolan 16,7 metriä pitkä ja 2,1 metriä korkea lasitaideteos "Minä elän". Kuva-aiheina ovat punahehkuinen Kristus siunaavat kädet levällään, granaattiomena ja kyyhkysiä.

Kappelin tapahtumiin pääset tämän linkin kautta >

Kappelin tiloissa toimiva Suvelan asukaspuisto on perheiden kohtaamispaikka erilaista ohjelmaa ja tapahtumia varten. Lapset saavat leikkiä toistensa kanssa ja vanhemmat voivat keskustella kahvikupin ääressä. Asukaspuiston tavoitteena on luoda vuorovaikutteinen ilmapiiri alueen asukkaiden välillä yhteisen olemisen ja tekemisen kautta.

Kappelisaliin mahtuu 160 henkeä. Seurakuntasaliin mahtuu 50 henkeä, ja sen voi liittää yhdeksi tilaksi kappelin kanssa, jolloin istumapaikkoja on 210. Erityisjärjestelyin saadaan paikat enimmillään 270 hengelle. Kappelissa on jumalanpalvelusten lisäksi paljon eri-ikäisten seurakuntalaisten viikoittaisia tapahtumia ja pienryhmien kokoontumisia. 

Katso ajankohtaiset tapahtumien koronarajoitukset koronaohje-sivulta. Jumalanpalveluksia ja joitain muitakin tilaisuuksia voi rajoitusaikana seurata verkon kautta. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja Verkkokirkko Espoossa -sivulta

Tila- ja toimitusvaraukset

Toimitusvaraukset kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia varten Espoon seurakuntien palvelukeskuksesta ma–pe klo 9–15, p. 09 8050 2601 tai varauspalvelut.espoo(at)evl.fi.

Tilojen varaukset konsertteja, ryhmien kokoontumisia ja kokouksia varten riina.kaukonen(at)evl.fi.

 

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suvelan kappelin ja asukaspuiston esite suomeksi >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Södriks kapell och invånarpark på svenska >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suvela Chapel and residential park in english >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Pysäköinti

Pysäköintipaikat sijaitsevat Kirstinsyrjän puolella, josta pääsee sisään rakennukseen sekä sisäpihalle, jonka kulmassa on kellotorni. Seurakunnan käytössä on noin 30 paikkaa. Invapaikkoja on 2 kpl lähellä pääovea.

Induktiosilmukka
Inva-WC
Kahvila
Lastenhoitohuone
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

to 26.5. klo 12.00 -17.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Kastepäivä

Kastepäivä - mukava ja mutkaton tapa järjestää ristiäiset minkä ikäiselle lapselle hyvänsä! Kastepäivässä kaikki on valmiina kastemekosta kakkukahveihin. Ja tämä kaikki täysin maksutta!
su 29.5. klo 15.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Naisten raamattupiiri

Tervetuloa raamattupiiriin!
su 29.5. klo 15.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Pyhäkoulun kevätjuhla

Tervetuloa pyhäkoulun kevätjuhlaan!
su 5.6. klo 15.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Colourful Worship comes to Suvela - join us for planning!

Welcome to join us for a time of fellowship, thinking, talking, praying, and planning for Suvela Colourful Worship starting in August! Tervetuloa suunnittelemaan kaksikielistä jumalanpalvelustoimintaa Suvelan kappeliin yhdessä!
ke 8.6. klo 18.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Suvelan kesäilta

Tervetuloa kesäiltaan!
ti 21.6. klo 10.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Perheiden kesäpäivä

Iloista puuhaa ja yhdessäoloa perheille!
ke 22.6. klo 18.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Suvelan kesäilta

Tervetuloa kesäiltaan!
su 3.7. klo 12.00

Kirstintie 24, 02760 Espoo

Messu

Messu