Espoon seurakuntien hautauspalvelut

Sivuiltamme löytyvät yhteystiedot toimipaikkoihimme sekä neuvoja ja tietoa hautausjärjestelyistä, hautapaikkojen ja -aikojen varauksiin, muistomerkkeihin, hautojen hoitoihin- ja hintoihin. Pyrimme myös tiedottamaan kulloinkin ajankohtaisista aiheista, kuten kuulutushaudoista, hallinta-aikojen päättymisistä sekä hautausmaiden toimintaan vaikuttavista korjaustöistä.


Ajankohtaista: remonttitiedotteet, kuulutukset yms.

Yhteystiedot: yhteystiedot Espoon palvelukeskuksen hautatoimistoon, varauspalveluun,  krematorioon, Espoon ja Kellonummen siunauskappeleihin sekä hautausmaille

Hautausjärjestelyt: tietoa varauskäytännöistä, eri hautausvaihtoehdoista, siunaus- ja muistotilaisuudesta sekä kirkkoon kuulumattoman hautauksesta

Hautausmaat: hautausmaiden esittely, tietoa hautojen hoidosta ja hinnoista sekä muistomerkeistä

Hinnat: mm. uusien hautapaikkojen ja espoolaisten veteraanihautauksien hinnat, tuhkausmaksut, kappelien vuokrat, kesähoitohinnasto

Lomakkeet: tilattavat ja tulostettavat  lomakkeet mm. muistomerkkisuunnitelma.

Palaute: Jos haluat lähettää palautetta tai kysyä, voit täyttää oheisen lomakkeen. Valitse palautteen kohteeksi hautauspalvelut. Et  tarvitse erillistä sähköpostia. Vastaamme, jos kirjoitat nimesi ja yhteystietosi lomakkeeseen.

Koronaviruspandemian vaikutukset kirkollisten toimitusten järjestämiseen

Päivitetty 15.7.2022
 

Kasteiden, häiden ja hautajaisten järjestämisessä noudatamme kulloinkin voimassa olevia viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Suosittelemme järjestämään kirkolliset toimitukset seurakuntien tiloissa, joissa voidaan hyvin taata riittävät turvavälit.

Kokoontumisrajoituksia ei ole tällä hetkellä voimassa. Ks. Tilojen enimmäishenkilömäärät

Maskisuositus on päättynyt 20.4.2022. Maskia on käytettävä, jos on altistunut koronavirustartunnalle, muuten maskia voi käyttää oman harkinnan mukaan.

Noudatamme kaikkia turvallisuusohjeita: Saavumme paikalle vain terveenä, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, pidämme riittävän väljyyden ja käytämme maskeja harkinnan mukaan.

Vainajien näyttötilaisuudet Espoon seurakuntien tiloissa ovat jälleen mahdollisia 1.3.2022 alkaen.

Kaikki korona-ajan rajoituksia koskevat tiedot löytyvät koronaohje-sivulta.

Kuvituskuvassa on puinen tuhkauurna miehen sylissä.
Kuvat: Antti Rintala.