Nuoret aikuiset Espoon seurakunnissa

Espoon seurakunnat tarjoavat monenlaista toimintaa sinulle, joka olet jo aikaa sitten ohittanut ripari-iän, mutta et oikein tunne aikuistenkaan toimintaa vielä omaksesi. Saatat olla opiskelija tai jo työelämässä oleva, sinulla voi olla perhettä tai elelet vielä sinkkuna taikka seurustelusuhteessa. 

Meiltä löytyy mm. pop-messua, tuomasmessua ja HalleLuja-messua hengellisiin tarpeisiisi sekä hiljaisuuden rukoushetkiä ja keskustelupiirejä. Monia nuorten aikuisten messuja pääset myös itse rakentamaan, jos se sinua kiinnostaa. Myös L10T-koulutus saattaa vastata toiveitasi.

Tai tule tukihenkilöksi toiselle nuorelle, jos sinulla on vielä tuntumaa siihen, mitä oli kipuilla nuoruutta ja haluat auttaa omilla kokemuksillasi jotain toista selviämään vaikeasta vaiheesta. Myös Saapas-työ, jossa autetaan nuoria kaduilla kannattaa muistaa. 

Saatat joskus itsekin kaivata kuuntelijaa vaikkapa parisuhteen kysymyksissä tai omaan tulevaisuuteen ja opintoihin liittyvissä pohdinnoissa. Keskustelukumppaneita löydät meiltä!

Kiinnostaako sinua laulaminen? Espoon seurakunnissa toimii lukuisia kuoroja ja soitinryhmiä, jotka ottavat mielelllään uusia jäseniä mukaan.

Mitä nuorille aikuisille on tarjolla Espoossa?

Katso alla olevien linkkien takaa Espoon seurakuntien nuorten aikuisten toimintaa, valitse kiinnostavat jutut ja tule mukaan.

> Nuoret aikuiset Espoon TuomiokirkkoseurakunnassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Nuoret aikuiset EspoonlahdessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Messuyhteisö  ChapplessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Oppilaitostyö EspoossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamisverkosto ChangemakerLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Nuorten aikuisten toimintaa LeppävaarassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Nuorten aikuisten toimintaa OlarissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

> Nuorten aikuisten toimintaa TapiolassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä