Lähetystyö Kalajärven kappelissa

Kalajärven kappelissa kokoontuu useita piirejä, jotka tukevat Espoon tuomiokirkkoseurakunnan lähettien työtä.

Nimikkolähetit

Hannu ja Päivi Heinonen ovat Pohjois-Espoon alueen nimikkolähettejä. 

Hannu ja Päivi Heinonen palvelevat kristillisen mediatyön tehtävissä Kyproksella. He ovat osa TWR-järjestön Euroopan tiimin teknillistä henkilökuntaa.

Hannun työhön kuuluu kristillisten ohjelmien lähettämiseen ja lähetysten seurantaan liittyvien laitteiden kunnossapitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Heinoset toimivat vuosikymmeniä Mission Aviation Fellowship (MAF) -lähetyslentojärjestössä Nairobissa Keniassa.  Hannu on radio-mekaanikko ja vastasi kollegoineen MAF:n lähetyslentokoneiden radioiden huolloista Keniassa sekä muissa Afrikan maissa.

Suomen ev. lut. Kansanlähetys (SEKL) KansanlähetysLinkki avautuu uudessa välilehdessä, p. (019) 77920. Sivulla  olevasta videosta näet Hannu ja Päivi Heinosen videotervehdyksen keväällä 2020.

 

Heidi Tohmola toimii Sarigim King’s Kids Jerusalemin työyhteydessä rakentamalla liikkeen tulevaisuutta.

King's Kids -työ sai alkunsa 25 vuotta sitten, ja sen näkynä oli tuoda arabi- ja juutalaiskristityt eli messiaaniset juutalaiset yhteen. Arabien ja juutalaisten yhteistyö on valtava todistus Lähi-idässä, jossa nämä kaksi kansaa eivät normaalisti kohtaa.

Jerusalem King's Kidsin tavoitteena on tarjota uskoville lapsille ja nuorille turvapaikka, jonne he voivat tulla yhteen erilaisista taustoistaan riippumatta. He pääsevät kehittämään lahjojaan sekä tutkimaan ja harjoittamaan raamatullisia arvoja, kuten anteeksiantoa, sovinnon tekoa ja rakkautta.

 

 

Kansainvälinen työ ja lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on palvelua ja hyvän sanoman julistusta kotiovelta maan ääriin. Se on sitä, että Kristusta pidetään esillä seurakunnassa  ja sen sanomassa, mennään sinne missä kristillistä kirkkoa ei ole tai missä kristityt ovat vähemmistönä. Lähetystyö on kansainvälistä diakoniaa, sanallista todistusta, kehitysyhteistyötä ja koulutusta, jota toteutetaan paikallisten kirkkojen ja seurakuntien kautta keskinäisen yhteyden ja yhteistyön avulla.

Lähetysjärjestöt, joiden kanssa seurakuntamme on yhteistyössä:

Kysy lisää lähetystyöstä: lähetyspastori Mari Mathlin, mari.mathlin(ät)evl.fi, tai  lähetyssihteeri Helene Taal, helene.taal(ät)evl.fi

Monikulttuurinen työ

Monikulttuurista työtä teemme myös omilla kotikulmillamme. Esimerkiksi Suvelan ja Kauklahden kappeleilla toimii useita monikulttuurisia ryhmiä.

Kysy lisää monikulttuurisesta työstä: pastori Raigo Liiman, raigo.liiman(ät)evl.fi

Isreael-webinaari

Ti 25.4.2023 klo 17-18.30 vieraana Heidi Tohmola. Mukana myös lähetyspastori Iida Rotko.
 
Ti 30.5.2023 klo 17-18.30. Vierailija on vielä avoinna.

Ilmoittautumiset sähköpostilla saman päivän klo 16 mennessä: helene.taal(ät)evl.fi