Kalajärven kappeli

Me Kalajärven työntekijät toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Kalajärven kappelin toimintaan. Meiltä löytyy ryhmiä ja tapahtumia kaiken ikäisille.

Raamattu puhuttelee yhä edelleenkin. Meillä on hyvä Jumala, taivaan Isä, joka pitää huolta niin ilossa kuin surussa.

Onko sinulla paljon elämän kysymyksiä, joihin kaipaat rinnalla kulkijaa tai matkakumppania. Tarvitsisitko hengellistä ohjausta? Pastori Kirsi Muurimäen kanssa voit pohtia elämän, kuoleman, uskon ja epäilyksen kysymyksiä luottamuksellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä: kirsi.muurimaki@evl.fi

Tarvitsetko apua elämän kriisissä?

Diakoniatyöntekijä auttaa taloudellisissa ja sielunhoidollisissa vaikeuksissa eteenpäin. Ota yhteyttä virpi.sutelainen@evl.fi tai puhelimitse 040 736 9315.

Haluaisitko tehdä jotakin vapaaehtoisena seurakunnan hyväksi?

Onko sinulla jotakin osaamista tai aikaa silloin tällöin tulla auttamaan kappelilla? Ota yhteyttä vapaaehtoistyön vastaavaan pastori Ari Kunnamoon ari.kunnamo@evl.fi tai 040 579 8776.

Haemme tällä hetkellä esimerkiksi vapaaehtoisia kuorolaisia, säestäjiä tai messuavustajia jne. Lisätietoja pastori Kirsi Muurimäki 050 4380164.

Ajankohtaista

Naisten kappelipäivä aiheesta "Riitänkö minä?" la 8.2. klo 10-16 kappelilla. Puhujavieraallamme Riitta Lemmetyisellä on meille riittämättömille hyviä uutisia! Katso lisää: Naisten kappelipäivä

 

Tervetuloa liittymään kirkkoon!

Käyttämällä sähköistä tunnistautumista osa kirkkoon liittymiseen tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Sähköisen tunnistautumisen käyttäminen nopeuttaa kirkkoon liittymistä. Tunnistautumista voi käyttää henkilö, joka on vähintään 18-vuotias ja jonka kotikunta on Suomessa.
 
Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, asut ulkomailla tai olet alaikäinen, voit lähettää yhteydenottopyynnön, jotta kirkkoon liittymistäsi voidaan edistää. Alaikäisen kirkkoon liittymisestä päättävät huoltajat. Lisätietoja alaikäisen liittämisestä kirkkoon.
 

Aikuisrippikoulun voi käydä vaivattomasti:

https://www.espoonseurakunnat.fi/tule-mukaan/aikuiset/aikuisrippikoulu

Kalajärven kappeli
             Ruskaniitty 3
             02970 Espoo
             p. 050 3408 391

Rinnekappeli
             Rinnekodintie 6
             02980 Espoo
             p. (09) 855 0880

Tervetuloa toimintakauden aikana tutustumaan!