Espoon tuomiokirkonmäki

Valopuisto Rainbow River

Espoon kaupunki ja Espoo 50 vuotta kaupunkina -teemavuoden merkeissä 17.12.2022 on Rainbow River -valoteoksen avajaispäivä Espoon tuomiokirkon ja Espoonjoen ympäristössä. Valopuistoteoksen voi kokea kulkemalla kevyen liikenteen väylää Espoonjoen molemmin puolin. Valopuisto on omatoimisesti nähtävissä aina loppiaiseen 6.1.2023 asti.

Joulupolku kuljettavissa 8.1.2023 asti 

Joulupolku on omatoimisesti kuljettava tunnelmallinen vaelluspolku etapilta etapille. Joulupolulla voivat viivähtää joulukertomuksen tapahtumien äärellä niin lapset kuin aikuiset. Reitti alkaa Kirkkopuisto 5 portilta ja kulkee kirkon vieritse pitkin pihapiiriä kellotapulille.  Katso tarkemmat tiedot ja kartta Joulupolku-sivulta. Tiedot löytyvät myös Citynomadista. Siirry sivulle Joulupolku>>Linkki avautuu uudessa välilehdessä (avautuu uuteen selainikkunaan).

Kaikkiin näihin e. m. mahdollisuuksiin on vapaa pääsy. 

Toiminta Pitäjäntuvalla ja seurakuntatalolla

Mahdolliset koronarajoitukset löydät tästä linkistä! Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtumatiedot: https://www.espoonseurakunnat.fi/tapahtumat
Espoon tuomiokirkko on avoinna hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta seuraavasti:
1.9.-31.5.ti-pe 10-17, la-su 10-18, ma suljettu. 
1.6.-31.8. ma-su 10-18. 

Pitäjäntupa ja Espoon tuomiokirkon seurakuntatalo sijaitsevat Espoon tuomiokirkonmäellä lähellä toisiaan. Tiloissa järjestetään paljon tapahtumia.

Pitäjäntuvalla kokoontuu säännöllisesti jo vuosikymmeniä toiminut Aarteenetsijöiden miestenryhmä (alla tarkemmin), ja siellä pidetään erilaisia yksittäistapahtumia. SyysMatin Markkinoiden aikaan se toimii Nostalgiakaffeteriana.

Espoon tuomiokirkon seurakuntatalossa kokoontuu useita lasten ja aikuisten kerhoja, ja siellä pidetään säännöllisesti englanninkielinen jumalanpalvelus. Myös kuorot harjoittelevat tiloissa.

Espoon tuomiokirkon seurakuntatalo, Kirkkoranta 2

Lapset ja perheet:

Pitäjäntupa, Kirkonmäentie 2

Kirkonmäellä kokoontuvat kuorot:

Kuoro kaikille kokoontuu Espoon tuomiokirkossa parittomien viikkojen torstaina klo 18.30-19.30. Ei kuorotaitovaatimuksia. Tiedustelut: kanttori Leena Talvio, p. 040 531 1034.

Exodus-kuoro yli 13-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille kokoontuu Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla torstaisin klo 18.30-20.30 (-21). Uudet laulajat tervetuloa klo 17.30! Monentyylistä musiikkia moniäänisesti, pääpaino kevyemmässä hengellisessä musiikissa ja gospelissa. Tiedustelut: kanttori Anna-Liisa Haunio, 040 765 2160.

Mexo-lauluryhmä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat rennosti laulella tuttuja ja uusia melodioita ilman paineita mutkikkaasta nuottikuvasta tai stemmojen opiskelusta. Mexo harjoittelee torstaisin 17.30-18.30 Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla. Tiedustelut: kanttori Anna-Liisa Haunio, 040 765 2160.

Pitäjäntupa sateisen SyysMatin Markkinoiden aikaan. Rakennus on monen tilaisuuden suosittu pitopaikka.
Pitäjäntupa sateisen SyysMatin Markkinoiden aikaan. Rakennus on monen tilaisuuden suosittu pitopaikka.

Ota yhteyttä

Suntio
Tuomiokirkko Tuomiokirkkoseurakunta
Aulapalvelut Kiinteistöpalvelut
09 8050 3604
Kirkkoranta 2
02770 Espoo

Vastuualue: seurakuntatalo