Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Ajankohtaista

Ekaluokkalaisten siunaaminen

Keskiviikkona 12.8. klo 17, 18 ja 19 Leppävaaran kirkossa. Ekaluokkalaiset ovat saaneet kutsun ja ilmoittautumisohjeet postitse. Ilmoittaudu tästä. 

Toimintaa tarjolla läpi kesän

Leppävaaran seurakunnan kesätoiminta alkaa harkitusti 1.6. alkaen. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassa ehkäisemään koronaepidemiaa ja auttamistyö jatkuu läpi kesän. Noudatamme tilaisuuksissa turvavälejä. Katso kesäajan tapahtumatiedot tapahtumakalenterista.

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo
Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

Kesätoiminta alkaa harkitusti 1.6. alkaen

Leppävaaran seurakunnan kesätoiminta on alkanut harkitusti 1.6. alkaen. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassa ehkäisemään koronaepidemiaa ja auttamistyö jatkuu läpi kesän. Noudatamme tilaisuuksissa turvavälejä. 

Messua vietetään Leppävaaran kirkolla joka su klo 11. Mukaan mahtuu 75 seurakuntalaista. Lyhyttä verkkokirkkoa voi seurata myös turvallisesti joka su klo 11 Facebookissa ja Youtubessa. 

Soivaa kesäpäivää vietetään joka to klo 12 Leppävaaran kirkolla, parittomina viikkoina konsertti kirkkosalissa ja parillisina yhteislauluhetki kirkon pihalla. 

Toimitukset järjestetään normaalisti ja niihin voi osallistua yli 50 henkeä, kuitenkin niin, että turvavälit pystytään huomioimaan. Pienemmissä kappeleissa henkilömäärää joudutaan rajaamaan alle 50 seurakuntalaisen. Seurakunnan tiloissa ei toistaiseksi järjestetä muistotilaisuuksia ja kastekahveja. Niiden järjestäminen on kuitenkin mahdollista 1.7.2020 alkaen. Kaikissa kokoontumisissa huomioidaan tilakohtaiset enimmäishenkilömäärät ja turvavälit.

Rippikoululeirit käynnistyvät juhannuksen jälkeen.

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten, ja Espoon seurakuntien tukichat auttaa arkisin klo 15-18. Myös diakoniatyö auttaa normaalisti.