Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Kesäterveiset!

Katso tästä Siunattua kevättä ja kesää! -video. Se on Leppävaaran seurakunnan diakonian tervehdys seurakuntalaisille. Klikkaa kuvaa.

 

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo
Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

Kesätoiminta alkaa harkitusti 1.6. alkaen

Leppävaaran seurakunnan kesätoiminta alkaa harkitusti 1.6. alkaen. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassa ehkäisemään koronaepidemiaa ja auttamistyö jatkuu läpi kesän. Noudatamme tilaisuuksissa turvavälejä. 

Messua vietetään Leppävaaran kirkolla joka su klo 11, 7.6. alkaen. Mukaan mahtuu 75 seurakuntalaista. Lyhyttä verkkokirkkoa voi seurata myös turvallisesti joka su klo 11 Facebookissa. 

Soivaa kesäpäivää vietetään joka to klo 12 Leppävaaran kirkolla, parillisina viikkoina konsertti kirkkosalissa ja parittomina yhteislauluhetki kirkon pihalla. 

Toimitukset järjestetään normaalisti, mutta niihin voi osallistua enintään 50 seurakuntalaista kerralla. Rippikoululeirit käynnistyvät juhannuksen jälkeen.

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten, ja Espoon seurakuntien tukichat auttaa 1.6. alkaen arkisin klo 15-18. Myös diakoniatyö auttaa normaalisti.