Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Ajankohtaista

Leppävaaran kirkko on taas käytössä
Leppävaaran kirkko aukesi remontin jälkeen ensimmäisenä adventtina. Leppävaaran kirkkoa voi varata kasteita, häitä ja hautajaisia varten. Muu seurakunnan ryhmätoiminta siirtyy kirkolle syksyllä 2020. Tällä hetkellä kirkon tulevaa toimintaa suunnittelee palvelumuotoilutyöryhmä. Ideoita ja toiveita voi lähettää Elina Törröselle, elina.torronen@evl.fi.   

 

 

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo
Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

Muutoksia toiminnassa koronaviruksen vuoksi
Iso osa Leppävaaran seurakunnan toiminnasta on tauolla 31.5. asti. Näin haluamme suojella riskiryhmiä ja ehkäistä koronavirusepidemian leviämistä. Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten. Leppävaaran kirkko on avoinna hiljentymistä ja keskustelua varten ma-pe klo 12-18. Jumalanpalvelukset järjestetään verkossa striimauksen avulla. Toimitukset järjestetään normaalisti, mutta niihin voi osallistua enintään 10 ihmistä kerralla. Diakoniatyö auttaa normaalisti toimintatauon aikana.