Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Jumalanpalvelukset ​​​

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 11 Leppävaaran kirkosta suoratoistetaan livelähetyksinä Leppävaaran seurakunnan youtube-kanavalle ja ovat sen jälkeen katsottavissa tallenteina sinulle sopivana ajankohtana kahden viikon ajan sekä youtubessa että Leppävaaran seurakunnan fb-sivulla.

Koronatilanteesta ja kokoontumisrajoituksista johtuen jumalanpalveluksiin ja tapahtumiin on mahdollista osallistua vain verkon välityksellä 30.5. saakka. Ehtoolliselle voi osallistua sunnuntaisin verkkojumalanpalveluksen jälkeen klo 12-13 Leppävaaran kirkolla. Kirkolla on mahdollisuus myös lyhyeen sielunhoidolliseen keskusteluun papin kanssa. 

Klikkaamalla tästä pääset Leppävaaran seurakunnan youtube-kanavalle.

Klikkaamalla tästä pääset Leppävaaran seurakunnan FB-sivulle.

 

Leppävaaran kirkko on avoinna:

ma-ke ja pe klo 9-16 ja to klo 9-18.

Voit poiketa kirkkosaliin vaikka hetkeksi rauhoittumaan ja olemaan.

Ehtoollinen jaossa sunnuntaisin verkkojumalanpalveluksen jälkeen

Kokoontumisrajoituksista johtuen vietämme edelleen jumalanpalvelukset suoratoistettuna ja niihin osallistutaan vain etänä.   
 
Suoratoistetussa jumalanpalveluksessa siunatun ehtoollisen voi tulla vastaanottamaan yksityisellä ehtoollisella suoratoistetun jumalanpalveluksen päätyttyä Leppävaaran kirkon seurakuntasalissa sunnuntaina klo 12-13 välisenä aikana.  

Jaamme silloin ehtoollisen kokoontumisrajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden. Paikalla voi olla kerrallaan max. 6 hlöä.  Seuraathan vahtimestarin ohjeita ja varaudut tarvittaessa odottamaan vuoroasi ulkona. Kirkolla on mahdollisuus myös lyhyeen sielunhoidolliseen keskusteluun papin kanssa. 
 

Ota yhteyttä

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

Huom. 
Leppävaaran seurakunnan toiminta on koronatilanteesta johtuen ja viranomaisohjeita noudattaen pääosin verkossa 30.5.2021 saakka.
Kirkolliset toimitukset ja keskusteluapua toimivat yhä kasvokkain.
​​
Katso tarkemmat päivitetyt koronaohjeet alta:
Koronaohje - Kirkko Espoossa (espoonseurakunnat.fi)

Tukea ja apua
Mikä tahansa huolestuttaa, apua on saatavilla. Soita rohkeasti Leppävaaran papin puhelimeen, 09 8050 5562, joka päivä klo 921. Tule juttelemaan TukiChatissa arkisin klo 15–18 tai varaa puhelinaika diakonille.

YouTube-video