Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Ajankohtaista

Leppävaaran kirkko peruskorjataan

Ryhmät ja messut siirtyvät toisiin seurakunnan tiloihin. Pienryhmät siirtyvät pääsääntöisesti 4.3.2019 alkavalla viikolla, ja Leppävaaran kirkon messut myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Täältä löydät tiedon uusista kokoontumispaikoista:

Aikuisten pienryhmät

Aikuisten musiikkiryhmät

Varttuneen väen ryhmät

Diakonialounaat

Leppävaaran seurakunnan kevätesite 2019 on ilmestynyt

Tutustu esitteestä kevään 2019 kohokohtiin Leppävaaran seurakunnassa. Luvassa toimintaa kaikenikäisille, aikuisten luentosarjasta, varttuneen väen pikatreffeihin ja pikkuväen taaperokirkkoihin. 

Leppävaaran seurakunnan seurakuntatoimisto on muuttanut

Leppävaaran seurakuntatoimisto on muuttanut Perkkaalle, Stella Business Parkin taloon Terra, os. Lars Sonckin kaari 16.  Puhelinasiointi ma-pe klo 9-11, 09 8050 5000. Tervetuloa myös toimistolla käymään! Sovithan käynnistä etukäteen puhelimitse. Leppävaaran seurakunnan diakoniatoimisto ja nuortentila Siipi sijaitsevat edelleen Alberganesplanadilla.

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo
Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto