Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Ajankohtaista

Jumalanpalvelukset siirtyvät Karakappeliin ja Perkkaan kappelille 

Leppävaaran kirkon remontin vuoksi messut siirtyvät Karakappeliin ja Perkkaan kappelille. Päämessua vietetään remontin loppuun asti 5.5. alkaen joka sunnuntai klo 13 Karakappelissa. Keväällä messu myös sunnuntaisin 12.5. ja 26.5. klo 11 Perkkaan kappelissa. Mikäli kirkon remontti jatkuu vielä kesätauon jälkeen, niin Perkkaalla messu myös syksyllä joka toinen su klo 11.
 

Valokuvanäyttely "Matka Omaniin" esillä Karakappelissa
Aarne Laasosen valokuvanäyttelyn "Matka Omaniin" avajaisia vietetään su 28.4. klo 13 Karakappelin messun jälkeen. Laasonen on paikan päällä esittelemässä valokuvia. Vuonna 2018 uskontodialogisen Omanin matkan aikana otetut valokuvat kertovat kristittyjen ja muslimien elämästä ja arjesta. Valokuvanäyttelyyn voi tutustua Karakappelissa toukokuun loppuun asti aina tilaisuuksien yhteydessä.

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo
Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto