Leppävaaran seurakunta

Tervetuloa Leppävaaran seurakunnan verkkosivuille. Näiltä sivuilta löydät perustiedot seurakuntamme toiminnasta, ryhmistä, tapahtumista ja toimitiloista. Tutustu ja tule mukaan. Anna rohkeasti palautetta, jos jokin asia askarruttaa tai et löydä siihen vastausta. 

Ajankohtaista

Syyskauden toiminta on alkanut   

Ajantasaisimman tiedon kaikista tapahtumista ja ryhmistä löydät tapahtumakalenterista.

 

Ota yhteyttä

Seurakuntatoimisto
Leppävaaran seurakunta
puhelinasiointi ma–pe klo 9–11
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5570
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Leppävaaran seurakunnan johto

Syyskauden toiminta alkaa harkitusti 1.9. alkaen

Leppävaaran seurakunnan syyskausi käynnistyy pikkuhiljaa syyskuun alussa. Päivitämme tiedot elokuussa tänne verkkosivuille. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassa ehkäisemään koronaepidemiaa ja auttamistyö jatkuu. Noudatamme tilaisuuksissa turvavälejä. 

Messua vietetään Leppävaaran kirkolla joka su klo 11. Mukaan mahtuu 75 seurakuntalaista. Lyhyttä verkkokirkkoa voi seurata myös turvallisesti joka su klo 11 Facebookissa ja Youtubessa. 

Toimitukset järjestetään normaalisti ja niihin voi osallistua yli 50 henkeä, kuitenkin niin, että turvavälit pystytään huomioimaan. Pienemmissä kappeleissa henkilömäärää joudutaan rajaamaan alle 50 seurakuntalaisen. Kaikissa kokoontumisissa huomioidaan tilakohtaiset enimmäishenkilömäärät ja turvavälit.

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten, ja Espoon seurakuntien tukichat auttaa arkisin klo 15-18. Myös diakoniatyö auttaa normaalisti.