Laaksolahden kappeli

Tällä sivulla kerromme Laaksolahden kappelin toiminnasta. Tarkemmin ks. linkki tapahtumakalenteri-ja facebook-sivustomme alla.

Laaksolahden kappeli sijaitsee Laaksolahtitalossa, joka on tuttu paikka lähiön asukkaille, myös  eri järjestöjen mm. Marttojen ja päiväkodin, esikoulun ja Jupperin koulun toiminnasta. 

Alttaritekstiilit Laaksolahden kappeliin on suunnitellut Anna Matilainen. Sarjan nimi on "Turvassa". Hän kuvailee työtään näin:

”Kappeliin suunnittelemissani tekstiileissä halusin kuvata yhteyttä, perhettä, kotia ja suojelua. Teema sopii Pirkko Nukarin teokseen, joka vie katseen ylös taivaalliseen yhteyteen.

Alttarivaatteessa on käytetty kaikkia liturgisia värejä lomittain. Liturgiset värit symboloivat elämän eri osia, iloa, surua, rakkautta, kuolemaa ja toivoa. Toisiinsa sekoittuvat värit kuvaavat näiden eri elämänosien kulkemista elämässä limittäin ja lomittain. Saarnatuolin tekstiili on vihreä, koska sanassa on toivo ja elämä. Kastemaljan tekstiili on valkoinen ja kuvaa iloa ja puhtautta. Uuden syntymää.”

Tule kappelille harrastamaan,  kerhoilemaan ja kahvittelemaan sekä vaikkapa kuuntelemaan suosittuja Laulu & laulun tarina Linkki avautuu uudessa välilehdessä-konsertteja!

Tästä linkistä facebook-sivuille: https://www.facebook.com/324271540951366

 

Hannu Mäenpää

Auroran, Laaksolahden ja Viherlaakson kappalainen

p. 040 5130861

hannu.maenpaa@evl.fi

Tervetuloa!

Laaksolahden kappeli, Ylänkötie 16, 02730 Espoo, p. 040 576 2151

Laaksolahden kappelin alttaritekstiilit