Matinkappeli

Liisankuja 3 , 02230 Espoo
(09) 8050 7911 (vahtimestari)

Kappeli on avoinna toiminnan mukaan

Matinkappeli

Matinkappelin punatiilinen rakennus valmistui 1977 seurakuntataloksi. Sen suunnitteli Arkkitehtitoimisto Erik Kråkström. Kappeliksi rakennus vihittiin vuonna 1983 ja peruskorjattiin v. 2002.

Kappelin yläkerrassa on kappelisali, kahvio, monitoimisali ja olohuone-kokoontumistila . Matinkappelin alakerrassa on  takkahuone ja kerhohuone.

Kappelilla voidaan järjestää kasteita, avioliittoon vihkimisiä ja hautaan siunaamisia ja niihin liittyviä kahvitilaisuuksia. Muunneltavien tilojen ja tilavan laitoskeittiön ansiosta tiloissa voi järjestää isompiakin tilaisuuksia. Pöytätilaa riittää noin 150 hengelle. Alakerran tilat mahdollistavat kahvitilaisuudet pienemmälle ryhmälle. Katso tarkemmat tiedot paikkamääristä täältä.

Koronapandemiarajoitukset: 

Noudatamme viranomaisten ohjeistusta turvaväleistä ja maskin käytöstä. Kokoontumisrajoitusten niin salliessa Matinkappelin kappelisalisalissa voi olla enintään 30 hlöä, ja kahviossa enintään 12 hlöä, niin, että turvavälit voidaan taata. Lisäpaikkoja (eri huone samassa kerroksessa) monitoimisalissa toiset 12 henkeä. 

HUOM! Koronapandemiarajoitukset saattavat rajoittaa henkilömäärää lisää. Voimassa olevat kokoontumisrajoitukset kannattaa tarkistaa koronainfo-sivuilta: https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/koronaohje.

Matinkappelissa voidaan järjestää kastekahveja ja muistotilaisuuksia, jos määräykset sellaisia sallivat. Kaikissa kokoontumisissa huomioidaan turvavälit ja edellä mainitut tilakohtaiset enimmäismäärät. 

Tila- ja toimitusvaraukset

Toimitusvaraukset kasteita, vihkimisiä ja hautaan siunaamisia varten Espoon seurakuntien palvelukeskuksesta ma–pe klo 9–15, p. (09) 8050 2601 tai varauspalvelut.espoo(at)evl.fi.

Seurakunnasta voi varata tiloja mm. konsertteja, ryhmien kokoontumisia ja kokouksia varten, p. (09) 8050 7000 tai olarinseurakunta(at)evl.fi.

Parkkipaikat

Kappelin pihassa on parkkipaikkoja n. 15 autolle. Lähiympäristössä on kadun varrella kiekkopaikkoja.
Matinkappelille ajetaan Sepetlahdentien kautta Liisankujalle ja kääntöpaikasta mäkeä ylös oikealle. 

HUOM! 

Kulku Matinkappelille kiertotietä maaliskuun loppuun

Sepetlahdentie Piispansillan/Matinkyläntien suunnalta on suljettu 31.3.2021 loppuun asti. Autolla saapuvat joutuvat tulemaan Tiistiläntien kautta.

Inva-WC
Lastenhoitohuone
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ti 13.4. klo 10.00

Liisankuja 3, 02230 Espoo

Diakoniapäivystys, appointment reservation to meet a deacon

Diakoniapäivystys, appointment reservation to meet a deacon
ti 13.4. klo 12.00

Liisankuja 3, 02230 Espoo

Diakonialounas (noutoruoka), community lunch (take away)

Diakonialounas (noutoruoka), community lunch (take away) Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.