Kellonummen hautausmaa

Kellonummentie 15 , 02740 Espoo
09 8050 2560 (hautaustoimen työnjohtaja tavoitettavissa arkisin klo 13–14)

Hautakiviä Kellonummen hautausmaalla. Kuvaaja Jukka Granström.

Kellonummen hautausmaalla on arkku- ja uurnamuistolehto, lapsimuistolehto, muistelupaikka sekä tunnustukseton hautausmaa-alue. Hautausmaalta luovutetaan uusia arkku- ja uurnahautoja. Uusia arkkuhautapaikkoja luovutetaan vain espoolaisille vainajille. Hautausmaan alue on tällä hetkellä noin 20 hehtaarin suuruinen.

Metsähautausmaan haudat sijaitsevat luonnontilassa olevan metsikön keskellä. Avointa niittyä elävöittää virtaava  puro ja lampi: niittyhautausmaan   tunnelma on avaran valoisa. Hautausmaan pääportilta avautuu näköala suoraan eteenpäin – elämä ei lopukaan kuolemaan vaan jatkuu.

Pääsisäänkäynniltä avautuva näköala-akseli toimii anonyyminä muistolehtona, jonka yhteydessä on matala muuri muistopaikkana. Seurakunta hautaa tuhkan tai uurnan muistolehtoon ilman omaisia. Tuhkan sirottelussa (tunnustuksettomalla puolella)  ja arkun hautauksessa arkkumuistolehtoon omaiset voivat olla mukana. Muistelupaikalle voidaan tuoda kynttilä- tai kukkatervehdykset myös muualle haudattujen muistoksi.

Omaiset voivat halutessaan sopia haudan hoidosta seurakunnan kanssa. Sopimus tehdään seurakuntayhtymän hautatoimiston kanssa.

 

Kellonummen hautausmaan karttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Esteetön wc
Pysäköinti
wc

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kellonummen kappeli

Selaa tiloja

Selaa tiloja »