Leirit ja retket

Syksyllä 2019  tulossa seuraavat leirit ja retket:

  • Jatkoripari/isosten ja avustajien leiri /Nuorten leiri 11.-13.10.
  • Isosleiri 25.-27.10.

Tälle sivulle ilmestyy lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet. Pysy siis kuulolla. 

kuva: Renja Nurmi, Maata Näkyvissä-festarit

MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT 15.-17.11.2019

Vuoden kovin viikonloppu lähestyy taas hurjaa vauhtia, nimittäin Maata Näkyvissa -festarit! Maata Näkyvissa -festarit ovat Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisofestarit, ja tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 35. kerran. Festarit kokoavat yhteen n. 20 000 nuorta ympäri Suomea Turun Gatorade Centerille ja Messukeskukseen 15.-17.11. 

Festareilla on paljon erilaisia kristillisiä musiikkikokoonpanoja, ja konserttien lisäksi festariohjelma pitää sisällään mm. Studioita ja workshoppeja. Suomalaisten artistien lisäksi festareille tulee tänä vuonna esiintyjiä myös esimerkiksi Isosta-Britanniasta. Festareiden esiintyjiin ja aikatauluihin voit tutustua osoitteessa maatanakyvissa.fi. Viime vuoden festareiden aftermovie on nähtävissä Youtubessa.

Matkaamme Turkuun bussilla yhdessä Olarin seurakunnan kanssa, ja bussi lähtee perjantaina Olarin kirkolta. Paluu tapahtuu samaan paikkaan sunnuntaina alkuillasta.  

Koska seurakunta sponsoroi retkeämme bussilla, jää Sinulle maksettavaksi 70€. Hinta pitää sisällään majoituksen, ruokailut ja itse festarin sisäänpääsyrannekkeen! 

Jos sinulla on kysyttävää retkeen tai yleisesti festareihin liittyen, pistä rohkeasti viestiä Jennalle vaikkapa WhatsAppissa, +358 50 5725305. Lähempänä festareita saat sitten vielä postia, mistä saat infoa viikonlopun aikatauluista.  

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Peruutuspaikoista voi kysyä Jennalta.

 

Festariterveisin, 

Jenna Savukoski 

 

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Nuorisotyö