Leirit ja retket

Syksyllä 2019  tulossa seuraavat leirit ja retket:

  • Jatkoripari/isosten ja avustajien leiri /Nuorten leiri 11.-13.10.
  • Isosleiri 25.-27.10.

Tälle sivulle ilmestyy lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet. Pysy siis kuulolla. 

Jatkoripari 2019

11.-13.10.2019 Velskola

Tapiolan seurakunta järjestää kaikille 2019 ripareilla olleille nuorille, isosille ja avustajille yhteisen jatkoriparin.

Jatkoriparilla vietetään rento mukava viikonloppu hyvässä seurassa. Leirin aikana vietetään leirien välisiä skaboja, pelaillaan, leikitään, saunotaan, hiljennytään hartauksiin ja syödään tarpeeksi.

 

Leiri maksaa 20€ ja siitä lähetetään leirin jälkeen maksulinkki sähköpostitse. Leiristä on mahdollista anoa maksuvapautusta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.9.

Lisätietoja Tuomakselta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

 

ROK-LEIRI 25.-27.10.2019

Syksyn ensimmäinen ryhmänohjaajakoulutusleiri järjestetään 25.-27.10.2019 Velskolassa.

Leirin hinta on 20€. Leiristä voi hakea maksuvapautusta.

Ensimmäisen leirin teemana on leikit ja sketsit. Mukana ohjaamassa teatteri-ilmaisunohjaaja Iiris Autio.

Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Lisätietoja Tuomakselta

kuva: Renja Nurmi, Maata Näkyvissä-festarit

MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT 15.-17.11.2019

Vuoden kovin viikonloppu lähestyy taas hurjaa vauhtia, nimittäin Maata Näkyvissa -festarit! Maata Näkyvissa -festarit ovat Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisofestarit, ja tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 35. kerran. Festarit kokoavat yhteen n. 20 000 nuorta ympäri Suomea Turun Gatorade Centerille ja Messukeskukseen 15.-17.11. 

Festareilla on paljon erilaisia kristillisiä musiikkikokoonpanoja, ja konserttien lisäksi festariohjelma pitää sisällään mm. Studioita ja workshoppeja. Suomalaisten artistien lisäksi festareille tulee tänä vuonna esiintyjiä myös esimerkiksi Isosta-Britanniasta. Festareiden esiintyjiin ja aikatauluihin voit tutustua osoitteessa maatanakyvissa.fi. Viime vuoden festareiden aftermovie on nähtävissä Youtubessa.

Matkaamme Turkuun bussilla yhdessä Olarin seurakunnan kanssa, ja bussi lähtee perjantaina Olarin kirkolta. Paluu tapahtuu samaan paikkaan sunnuntaina alkuillasta.  

Koska seurakunta sponsoroi retkeämme bussilla, jää Sinulle maksettavaksi 70€. Hinta pitää sisällään majoituksen, ruokailut ja itse festarin sisäänpääsyrannekkeen! 

Jos sinulla on kysyttävää retkeen tai yleisesti festareihin liittyen, pistä rohkeasti viestiä Jennalle vaikkapa WhatsAppissa, +358 50 5725305. Lähempänä festareita saat sitten vielä postia, mistä saat infoa viikonlopun aikatauluista.  

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

 

Festariterveisin, 

Jenna Savukoski 

 

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Nuorisotyö