Nuorten aikuisten toiminta

Oletko täysi-ikäistynyt nuori ja kaipaat tekemistä saman ikäisten seurassa? Eikö nuortenillat ja leirit enää kolahda?

Nuorten aikuisten toimintaa toteutetaan yhdessä Espoon muiden seurakuntien kanssa. Mukaan on tervetullut jokainen täysi-ikäistynyt nuori tai jo opiskelu- ja työelämässä oleva nuori aikuinen. Nuoren aikuisten toiminta on juuri sellaista kuin sen tekijät ja toteuttajatkin: yhdessä olemista peli- ja saunailloissa, hiljentymistä arjen kiireen keskellä, retkiä tai melkeinpä mitä vain keksitään.

Pop-messun mainos

Pop-messu

Espoolainen pop-messu on tavallinen iltajumalanpalvelus, jossa yhteisesti laulettavat virret ja muu musiikki säestetään "popisti" bändillä. Mukana on niin nuoria, nuoria aikuisia, nuoria perheitä, työssä käyviä kuin senioreitakin. Messun ajaksi on järjestetty myös lastenhoito. Poppiksen kruunaa yhdessä nautitut iltakaakaot!

Olet tervetullut mukaan toteuttamaan messua laulaen, soittaen, lukien, rukoillen tai vaikka käsipariksi keittiöpuuhiin!

Syksyn 2019 pop-messut ovat Soukan kappelilla sunnuntaisin 1.9., 20.10. sekä 22.12. klo 17.

Kompassi kädessä

Nuorten aikuisten illat

Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan! Nuorten aikuisten oma illat ovat Sodessa torstaisin klo 18-21. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 5.9. Iltojen ohjelmassa on pelailua, ruuanlaittoa, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Voidaan suunnitella yhdessä myös esimerkiksi retkiä, saunailtoja tai muuta mukavaa tekemistä!

Ajankohtaisista illoista ja tapahtumista tiedotetaan tällä sivulla ja some-kanavissa. Seuraa ilmoittelua!

Leirille!

Nuorten aikuisten leiri on Kirkkonummella Hvittorpissa 5.-8.12. Samaan aikaan samassa paikassa on myös nuorten Advis-leiri, ja ryhmillä on sekä yhteistä että omaa ohjelmaa. Leirin hinta on 45 euroa ja se sisältää osallistumisen itsenäisyyspäivän juhlaan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisessä asiakaspalvelussa. Huomio, että ensimmäisellä kerralla ilmoittautujan on tunnistauduttava pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ilmoittautumislomakkeella kysytään, aiotko osallistua nuorten vai nuorten aikuisten leirille.

Lisätietoja saa Siiriltä (yhteystiedot alla).

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo