Hyppää sisältöön

Nuorten aikuisten toiminta

Oletko täysi-ikäistynyt nuori ja kaipaat tekemistä saman ikäisten seurassa? Eikö nuortenillat ja leirit enää kolahda?

Nuorten aikuisten toimintaa on ja mukaan on tervetullut jokainen täysi-ikäistynyt nuori tai jo opiskelu- ja työelämässä oleva nuori aikuinen. Nuoren aikuisten toiminta on juuri sellaista kuin sen tekijät ja toteuttajatkin: yhdessä olemista peli- ja saunailloissa, hiljentymistä arjen kiireen keskellä, retkiä tai melkeinpä mitä vain keksitään.

Käsi, joka pitelee kompassia.

Nuorten aikuisten illat

Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan! Nuorten aikuisten oma illat ovat Sodessa torstaisin (ei kesäaikana). Iltojen ohjelmassa on pelailua, ruuanlaittoa, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Voidaan suunnitella yhdessä myös esimerkiksi retkiä, saunailtoja tai muuta mukavaa tekemistä!

Ajankohtaisista illoista ja tapahtumista tiedotetaan tällä sivulla ja some-kanavissa. Seuraa ilmoittelua!

Kaksi nuorta hyppää ilmaan Hvittorpin villan portailta.

Leiriavustajaksi riparille!

Haluaisitko toimia leiriavustajana rippikoulussa? Leiriavustaja on täysi-ikäinen riparin ohjaajatiimin jäsen, jonka tehtäviin kuuluu mm. yövalvonta ja monet muut käytännön tehtävät rippikoulun aikana. Usein avustajat pitävät leirillä esimerkiksi olympialaisia, ovat mukana uimavalvonnassa ja myös isosten tukena ja apuna. Avustajan toimenkuvaa voidaan myös muokata toiveiden mukaan, mikäli innostusta löytyy vaikkapa työskentelyjen ohjaamiseen ja hartaus- ja jumalanpalveluselämän toteuttamiseen.

Leiriavustaja osallistuu sovitusti myös rippikoulun tapaamisiin ja suunnitteluun yhdessä muiden työntekijöiden ja isosten kanssa. Huomaa, että avustajan on oltava täysi-ikäinen leirin alkaessa.

Leiriavustajahaku kesän 2021 ripareille on auki 8.1.-5.2. Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Valinnoista ilmoitetaan viikon 7 aikana. Leiriavustajille pidetään perehdytysillat Sodessa 15.4. ja 4.5. klo 17-19. Avustajien toivotaan osallistuvan myös Tiimileirille 23.-25.4.

Hae ja tule mukaan!

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>