Nuorten aikuisten toiminta

Oletko täysi-ikäistynyt nuori ja kaipaat tekemistä saman ikäisten seurassa? Eikö nuortenillat ja leirit enää kolahda?

Nuorten aikuisten toimintaa toteutetaan yhdessä Espoon muiden seurakuntien kanssa. Mukaan on tervetullut jokainen täysi-ikäistynyt nuori tai jo opiskelu- ja työelämässä oleva nuori aikuinen. Nuoren aikuisten toiminta on juuri sellaista kuin sen tekijät ja toteuttajatkin: yhdessä olemista peli- ja saunailloissa, hiljentymistä arjen kiireen keskellä, retkiä tai melkeinpä mitä vain keksitään.

Pop-messu

Espoolainen pop-messu on tavallinen iltajumalanpalvelus, jossa yhteisesti laulettavat virret ja muu musiikki säestetään "popisti" bändillä. Messun toimittavat espoolaiset ja vierailevat papit, joita kutsutaan usein mm. saarnaamaan. Mukana on niin nuoria, nuoria aikuisia, nuoria perheitä, työssä käyviä kuin senioreitakin. Messun ajaksi on järjestetty myös lastenhoito. Poppiksen kruunaa yhdessä nautitut iltakaakaot!

Olet tervetullut mukaan toteuttamaan messua laulaen, soittaen, lukien, rukoillen tai vaikka käsipariksi keittiöpuuhiin!

Syksyn 2019 pop-messut ovat Soukan kappelilla sunnuntaisin 1.9., 20.10. sekä 22.12. klo 17.

Kompassi kädessä

Nuorten aikuisten illat

Nuoret aikuiset Espoon eri seurakunnista viettävät aikaa yhdessä nuorten aikuisten illoissa. Näitä iltoja järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti. Kokoontumispaikkoina ovat usein joko Sode tai Suvelan kappeli, joskus ollaan jossain muuallakin. Illoissa jutellaan, pelaillaan, kokkaillaan, saunotaan, tutkitaan, pohdiskellaan ja milloin mitäkin keksitään. Illat pyörivät vapaaehtoisvoimin, joten tule rohkeasti mukaan ideoimaan, toteuttamaan ja olemaan.

Ajankohtaisista illoista tiedotetaan tällä sivulla ja some-kanavissa. Seuraa ilmoittelua!

Lisätietoja antaa Juha Eriksson, puh. 050 5763709

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo