Tukea Sinulle

 

Kaipaatko tukea elämäntilanteessasi?

Älä jää yksin. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijöihin, kun tunnet tarvitsevasi kahdenkeskistä, luottamuksellista keskustelua ja muuta tukea.

Sinun henkilökohtaisissa asioissasi kirkon työntekijöitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. 

Diakonian sähköinen ajanvaraus

Olemme sinua varten törmätessäsi yllättävään elämänkriisiin tai kun tunnet olevasi umpikujassa huoliesi kanssa. Voit ottaa yhteyttä luottamuksellisesti ja yksityisesti seurakunnan työntekijöihin.

Varaa aika diakoniatyöntekijälle. 

TukiChatti

TukiChatti on avoinna arkisin klo 15-18. Keskusteluruutu avautuu näillä verkkosivuilla selaimessa painamalla Avaa chat -painiketta ja puhelimessa painamalla puhekuplaa.

TukiChatti tarjoaa keskusteluapua, henkistä ja hengellistä tukea. Palvelu tapahtuu anonyymisti. Kuuntelijoina ja keskustelijoina toimivat seurakuntien työntekijät eri työntekijäryhmistä.

Huomaathan, että TukiChat-palvelu on tarkoitettu henkilökohtaista keskusteluapua varten. Mikäli tarvitset ohjeita ja neuvoja perhejuhlien järjestämiseen tai esimerkiksi sukuselvitysten tekemiseen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Espoon seurakuntien aluekeskusrekisteriin, jossa sinua palvellaan mielellään näissä asioissa.

Papin puhelin

Joka päivä klo 9-21. Soita papille.  

TukiChatti palvelee verkossa.
TukiChatti toimii arkisin klo 15-18. Tarjoamme keskusteluapua, henkistä ja hengellistä tukea