Walk in -terapia - kertaluonteinen keskusteluapu

Walk in -terapia, kynnyksetön yhden tapaamisen terapia, pyrkii helpottamaan 16–29-vuotiaiden oloa ratkaisukeskeisen terapian menetelmin.

Walk in -terapia on kesän ajan tauolla. Ilmoitamme syksyn 2022 jatkosta myöhemmin.

Walk in -terapia on kertaluonteista keskusteluapua, jossa pyritään yhdessä haarukoimaan tärkein ongelmasi, löytämään ratkaisuvaihtoehtoja ja palauttamaan uskoasi parempaan tulevaisuuteen. Voimme keskustella elämän kriiseistä ja haasteista tai mistä tahansa, mikä juuri nyt mieltäsi kaivertaa. Walk in -terapiassa ei hoideta mielen sairauksia, mutta keskustelu voi auttaa näkemään ongelman ja sen ratkaisusuunnan selvemmin, kun sitä katsoo toisen ihmisen kanssa yhdessä. Tarvittaessa voidaan yhdessä pohtia pidempiaikaisen tuen tarvetta. Walk in ei kilpaile pidempien terapiamuotojen kanssa, vaan se on matalan kynnyksen nopeaa tukea.

Walk in -terapia on anonyymiä ja ilmaista. Siihen ei tarvita lähetettä eikä ajanvarausta. Espoossa vastaanotot alkavat perjantaina 11.3.2022 Viherlaakson kappelissa.

Walk in -terapiaa tarjoavilla seurakunnan työntekijöillä on oman pohjakoulutuksensa lisäksi terapia- tai psykoterapiakoulutusta.  Lisäksi he suorittavat Lyhytterapiainstituutin tuottaman koulutuskokonaisuuden.

Keväälle 2022 on sovittu vastaanotot ajalle 11.3. –3.6.2022. Vastaanotot pidetään Viherlaakson kappelissa, jonne on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet niin Leppävaaran, Espoon keskuksen ja Pohjois-Espoon kuin Kauniaistenkin suunnalta. 

Katso hsl:n reittioppaastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, miten pääset näppärimmin paikalle!

Vastaanottopaikat

Viherlaakson kappeli, Viherkalliontie 2, 02710 Espoo

Vastaanottoaika: perjantaisin klo 13–16 niin, että vielä klo 16 voit tulla juttelemaan.

Viereinen kuva: Asiakkaita ottavat vastaan Tuija Kuusinen (istumassa), Anu Kuru (vas.) ja Pia Härkönen. Kuvasta puuttuu Outi Wenell. Kuva: Esko Jämsä.

Keltaisella taustalla sininen teksti: Walk in terapia
Kolme naista kuvassa, kaikki hymyilevät, vaatteissa on paljon värejä ja pöydällä tulppaaneja.
Vastaanottopaikka sijaitsee Viherlaakson kappelissa.