Juhannusleiri työikäisille

pe 21.6. klo 12.00 – su 23.6. klo 12.00
Kuusi nuorta juoksee suuressa putkessa.

Velskola

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olisiko kiva viettää juhannus hauskassa aikuisseurassa, kauniissa luonnossa ja hyvää ruokaa syöden? Olisiko kiva nauraa, laulaa, saunoa ja pohtia syntyjä syviä, tehdä minivaellus Nuuksioon ja käydä järvessä uimassa? Täysihoitohinta koko ajalta on 50 euroa.

Juhannusleirin ohjelma on suunniteltu  aikuisille. Lapsen kanssa saa tulla, mutta vanhemmat ovat lapsesta täysin vastuussa koko leirin ajan. Majoittuminen tapahtuu 4-6 hengen huoneissa, joissa on kerrossängyt.  Vessat ja suihkut löytyvät käytävältä. Yhden hengen huoneita ei ole tarjota. Pihalle voi pystyttää oman teltan, jos haluaa nauttia kesäisestä luonnosta. Hinta on silti sama. 

Jos ilmoitat samalla lomakkeella muita, teidät majoitetaan samaan huoneeseen automaattisesti. Saat infokirjeen leiristä pari viikkoa ennen leirin alkua. Leiri-ilmoittautumisen voi perua maksutta kahta viikkoa ennen leirin alkua.

Leiri alkaa  perjantaina juhannusaattona klo 14 päiväkahvilla ja päättyy sunnuntana klo 12 alkavaan lounaaseen. Sään salliessa olemme ulkona kaiken aikaa. Uimarannalle on noin 800 metrin matka ja siellä käymme useamman kerran pulikoimassa. 

Ohjelmassa on mm. improa, tanssia, laulua, rukousta, retkeilyä, - kukin kykyjensä mukaan. 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Espoonlahden seurakunta

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo