Tervetuloa Olarin seurakunnan sivuille!

Olarin seurakunnan perustehtävänä on tukea jäsentensä ja alueensa muiden ihmisten turvautumista rakastavaan kolmiyhteiseen Jumalaan ja auttaa heitä jäsentämään tämä uskonsa elämää kantavaksi voimaksi, joka ohjaa rakkauteen ja vastuuseen. Näin Olarin seurakunta pyrkii olemaan uskon ja kristillisen rakkauden yhteisö.

Olarin seurakunnan toiminta nousee tämän perustehtävän toteuttamisesta. Seurakunnan toiminta ja tehtävä koskee koko seurakunnan alueella asuvaa väestöä. Seurakunnan lähetyskäskyyn ja diakoniaan perustuva vastuu käsittää myös alueellamme asuvat maahanmuuttajat sekä kirkkoon kuulumattomat asukkaat. Haluamme olla merkittävä uskoa ja elämänluottamusta vahvistava jumalanpalvelusyhteisö, joka on läsnä seurakuntalaisten ja alueen muiden asukkaiden arjessa ja juhlassa.

Seurakuntamme on espoolaisittain keskikokoinen, meitä on kaikkiaan noin 28 000 jäsentä. Olarin seurakuntaan kuuluvat Olari, Kuitinmäki, Friisilä, Olarinmäki,  Matinkylä, Nuottaniemi, Tiistilä,  Haukilahti, Henttaa, Niittykumpu, Suurpelto ja Tontunmäki. Pinta-alaltaan seurakuntamme on noin 15 km². Seurakunnan alueen kartan näet tästä.

Olet tervetullut seurakunnan tilaisuuksiin Olarin kirkkoon ja eri kappeleille. Olemalla itse aktiivinen voit myös vaikuttaa siihen, millaista toimintaa seurakunnassa järjestetään. Seurakunnassa on myös monenlaisia vapaaehtoisia palvelutehtäviä, joissa seurakuntalaiset voivat hyödyntää omaa osaamistaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä, mikä olisi sinun paikkasi ja tehtäväsi omassa kotiseurakunnassasi. Seurakunnan kevätesitteen 2018 voit ladata tästä.


Ajankohtaista: Osallistu Yhteisvastuukeräykseen

Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä: http://www.espoonseurakunnat.fi/osallistu/yhteisvastuu

Tai: yhteisvastuu.fi