Tapiolan seurakunnan harrasteryhmät

Kristillinen meditaatio

Ryhmä on kaikille avoin Osallistuminen ei vaadi sitoutumista eikä aiempaa kokemusta meditaatiosta. Etukäteen voi tutustua internetin englanninkielisiin www.wccm.org-sivuihin. Kokoonnumme maanantaisin klo 19.30–21 Mankkaan seurakuntakodissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Mankkaantie 2–4 B. Mukaan mahtuu 10 henkilöä turvallisin välein.
Tiedustelut ohjaaja Leena Vanne, magdaleena.vanne@gmail.com.
Tiedoksi, että rapun alaovi on lukossa, joten valitettavasti myöhässä tulevat eivät pääse sisälle.

Äiti Teresa -piiri

Neulomme Äti Teresa -peittoja maanantaisin klo 13–15 VirsussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Tapiontori 3. Malle Münter, 040 755 6797.

Käsityöpiiri

Puikot viuhuvat keskiviikkoisin klo 10–12 VirsuLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Tapiontori 3, neulotaan omien käsitöiden lisäksi tossuja seurakunnassa kastettaville vauvoille ja sukkia seurakunnan nuorisotoiminnassa mukana oleville isosille. Ryhmää ohjaa Helena Tynnilä.

Lukupiiri

Ryhmän ohjaaja Riitta Linnapuomi lukee ääneen yhdessä valittua kirjaa perjantaisin alk. 10.9.2021 klo 13–15 VirsussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Tapiontori 3.

Hiljaisuuden jooga

Hiljaisuuden joogassa yhdistyvät lempeät, kehoa venyttävät joogaliikkeet, kehollinen rukous ja hiljentyminen raamatuntekstin tai virren sanojen kautta. Avaamme kehoa ja mieltä sielun yhteydelle, oman itsemme kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme.

Aika: 18.1.-8.3. tiistaisin klo 9.30-11, 8 kertaa
Paikka: Mankkaan srk-koti, Mankkaantie 2, Espoo
Hinta: 40 euroa, Kaikukortilla ilmainen

Ohjaaja: Ulla-Maija Kyrölä, HJ-ohjaaja, bibliodraama- ja retriitinohjaaja

Ilmoittautumiset Hijaisuuden joogaan tästä linkistä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätiedustelut: ullamaijakyrola@hotmail.com tai p. 050-3465 348 txt, Ryhmään otetaan 6 osallistujaa. Voi ilmoittautua myös varapaikalle. Ota mukaan oma alusta, jos sinulla on, ja lämpimät joustavat vaatteet. 

Kuorot ja soitinryhmä

Tästä linkistä pääset tutustumaan seurakunnan kuorotoimintaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä