Tapiolan seurakunnan harrasteryhmät

Musiikki

Kuorot ja soitinryhmät.

Lukupiiri

Tiistaisin klo 13 Tapiolan kirkon Olohuoneella. Piirissä luetaan ääneen yhdessä valittua kirjaa ja keskustellaan kirjasta kahvin äärellä. Ohjaajana Riitta Linnapuomi.

Äiti Teresa -piiri

Tiistaisin klo 13–16 Tapiolan kirkolla. Tiedustelut Katja Karvinen, 040 593 7386. Piirissä neulotaan peittoja.

Kristillinen meditaatio

2.9.2019 alkaen maanantaisin klo 18 Tapiolan kirkolla. Meditoidaan World Community for Christian meditation -tradition mukaisesti (WCCM.org). Ryhmä on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua eikä sitoutua. Ei edellytä aiempaa kokemusta meditaatiosta Tied. Leena Vanne, magdaleena.vanne@gmail.com.

Hiljaisuuden jooga -ryhmä syksyllä 2019

Hiljaisuuden joogassa yhdistyvät lempeät, kehoa venyttävät joogaliikkeet, kehollinen rukous ja hiljentyminen raamatuntekstin tai virren sanojen kautta. Avaamme kehoa ja mieltä sielun yhteydelle, oman itsemme kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme.

Hiljaisuuden jooga on meditatiivinen kokonaisuus, kuin miniretriitti, vetäytyminen rukoukseen ja sisäiseen hiljaisuuteen. Hiljaisuuden joogan on kehittänyt pastori ja joogaopettaja Heli Harjunpää levolliseksi ja lempeäksi joogaharjoitukseksi.  Menetelmä liittyy retriittien hiljaisuuden viljelyyn, jossa olennaista on kokemus, vastaanottavainen sisäinen tila ja kehollinen rukous.

Aika: Tiistaisin 1.10 - 3.12 Klo 17-18.30 (paitsi 29.10, jolloin tervetuloa Iltakirkkoon)
Paikka: Tapiolan kirkko
Hinta: 30 euroa, Kaikukortilla ilmainen
Ohjaaja: Ulla-Maija Kyrölä, diakonissa, psyk. sairaanhoitaja, bibliodraama- ja retriitinohjaaja
Ilmoittautumiset 15.9 mennessä ja lisätiedustelut: ullamaijakyrola@hotmail.com tai p. 050-3465 348
Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.