Sylivauvaryhmät


Vertaisryhmässä vaihdamme kuulumisia, jaamme vauva-arkea ja vahvistamme vanhemmuutta keskustellen, kysellen ja yhdessä ihmetellen.  
Vauvat saavat jakamattoman huomion pienessä musiikkihetkessä, jossa lorutellaan, lauletaan, tanssitaan ja soitetaan.

Vauvaryhmät on tarkoitettu kaikkein pienimmille, alle 5kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen.

6kk ikäisille ja vanhemmille vauvoille Tapiolan seurakunnassa on muskareita ja avointa perhetoimintaa.

Katso lisätietoja: Muskarit - Kirkko Espoossa (espoonseurakunnat.fi) ja Avoin perhetoiminta - Kirkko Espoossa (espoonseurakunnat.fi)

Sylivauvaryhmiä ohjaavat Eevi Soikkeli ja Miia Raninen.


Keväällä 2023 ryhmät kokoontuvat Tapiolan kirkolla tiistaisin klo 12.30-14 ja 14.15-15.45 Toivo-tilassa (lähellä Kahvila Valoa) alkaen 31.1.

Tiistain molemmat ryhmät ovat täynnä.

 

Uusi ryhmä aloittaa kokoontumisen torstaisin klo 12.30-14, 13.4. alkaen. Ryhmä kokoontuu kesäkuun alkupuolelle saakka, pitää kesätauon ja jatkaa taas syyskaudella. Tervetuloa kaikkein pienimmät, erityisesti joulu-, tammi- helmi- ja maaliskuiset vanhempineen. Uutta ryhmää ohjaavat perhetyöntekijä Miia sekä muskariopettaja Liisa. Huhtikuun uusi ryhmä on täynnä. Seuraavat uudet ryhmät aloittavat elo-syyskuussa 2023. Lisätietoja myöhemmin.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset perhetyöntekijä miia.raninen@evl.fi tai 041 5398 701 (myös WhatsApp toimii).

 

Kuvassa vauvan kädet pitävät kiinni vanhemman sormista.

Ota yhteyttä

Perhetyöntekijä
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Perhetoiminta Sylivauvaryhmät Perhetapahtumat Perheleirit Lasten ja perheiden jumalanpalveluselämä Tiedotus ja viestintä Instagram: @siunauksensadetta, @miiaraninen Facebook: @Tapiolan seurakunnan lapset ja perheet