Suomeksi På svenska Linkki avautuu uudessa välilehdessä In English
(more info coming soon)

 

Haluatko olla osa hyvää tekevää yhteisöä? 

Kaikissa Espoon seurakunnissa on vapaaehtoisille seurakuntalaisille monia vaihtoehtoja olla mukana yhteisössä, joka sekä tekee hyvää muille että josta saa itselle merkityksellisyyden kokemuksia ja iloa elämään.

Kaksi naista ja tyttö neulovat.

Voit esimerkiksi osallistua pop-up tapahtumiin hyödyntäen omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnonkohteitasi, laulaa kuorossa, käydä kaupassa iäkkäälle, rukoilla sairaan puolesta tai avustaa messuissa. Voit myös toimia kerhonohjaajana, isosena tai leiriavustajana.

Jos vapaaehtoistoiminnan sivuilta ei löydy toimintaa, joka kiinnostaa juuri sinua, mutta haluaisit olla osa yhteisöä, voit ehdottaa meille, mitä haluaisit tehdä. Etsitään yhdessä sinulle sopivaa toimintaa!

Seurakuntiemme vapaaehtoiset ovat meille tärkeitä. Ilman heitä ei seurakunnilla olisi mahdollisuutta toteuttaa kaikkea sitä moninaista toimintaa, jota meillä seurakunnissa on.

Et ole yksin vapaaehtoisena. Olet osa seurakuntayhteisöä ja vapaaehtoisten ryhmää. Tutustut seurakuntalaisiin ja jaat hyvää. Jokaiseen tehtävään saa perehdytyksen ja tukea.

Seurakuntien vapaaehtoistehtävistä löydät lisää tietoa yllä olevien seurakuntalinkkien kautta sekä Vapaaehtoistyö-verkkopalvelusta Espoon seurakuntatoiminnan alta.

Sinua tarvitaan! 

 

Muita linkkejä:

https://www.espoonseurakunnat.fi/osallistu/vapaaehtoiset/arkiystava-toiminta

https://kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

https://www.ykliitto.fi/tapahtumat/yk-paivat/kansainvalinen-vapaaehtoistoiminnan-paivaLinkki avautuu uudessa välilehdessä