Tukea perheelle

Perheen ja parisuhteen kriisin yllättäessä saat tukea seurakuntamme koulutetuilta työntekijöiltä (yhteystiedot ohessa) tai Espoon seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Seurakunnassa toimivat kaiken muotoiset perheet. Yksin, kaksin, yhdessä, lapset, äidit, isät, isovanhemmat, kummit, tilaa riittää. Toiminta tukee perheessä, parisuhteessa ja vanhemmuudessa jaksamista sekä kristillistä kasvatustyötä.

Oma paikkasi voi löytyä avoimista tai määräaikaisista harrastus- ja vertaisryhmistä. Tervetuloa mukaan myös muuhun vanhemmille, pariskunnille ja koko perheelle suunnattuun toimintaan. Perheiden, äitien ja isien toiminnasta lisätietoa Leirit, retket ja kurssit

Tapiolan seurakunnan Diakoniatoimiston yhteystiedot

 

VARAA AIKA PARISUHTEEN KUNTOKARTOITUKSEEN
Parisuhteen kuntokartoituksessa kumppanit keskustelevat toistensa kanssa ohjaajan läsnä ollessa suunnitellun mallin mukaan. He käyvät läpi 8 aihepiiriä. Positiivinen palaute vahvistaa ja syventää parisuhdetta. Kuntokartoitus on pysähdyspaikka tutkailla yhdessä, missä mennään. Keskustelun lopussa kumppanit arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia. Parisuhteen kuntokartoituskeskustelu toteutetaan yhden päivän aikana viikonloppuisin tai arkena kahden illan aikana ( 2 x 1 h 30 min). Pari saa tehtävät kotiinsa jatkotyöskentelyä varten. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville, eikä ole pariterapiaa. Kuntokartoituksesta voi kysellä lisää koulutetulta Parisuhteen Kuntokartoitus-ohjaajalta (myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opisk.)  terhi.kuoppala@evl.fi tai 0415398701

Rakkausklinikka - suhdepohdintoja

Seuraa blogeja ja kysy parisuhteesta! Klikkaa kuvaa.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Parista perheeksi -illat

"Kun kahdesta tulee kolme"

Perhevalmennuksen Parista perheeksi -illassa puhutaan parisuhteen hoitamisen tärkeydestä ja uuden parisuhteen muotoutumisesta vauvan syntymän jälkeen.

Parista perheeksi illat ovat kaikille avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Iltoihin voi osallistua myös vauvan syntymän jälkeen.

Lisätietoja:

erika.kallio@evl.fi ja kristiina.larjava@evl.fi

Ota yhteyttä

Perhetyöntekijä
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Sielunhoitoterapeutti, Solmu-parineuvoja