Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa

Lähetyspiiri parittomien viikkojen maanantait alkaen 7.9. Klo 14. Ohjaaja: Terttu Nurmi.

Café Viheri auki 7.9. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Tule yksin tai kanssa ystävän. Cafén toiminnasta huolehtivat vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tervetuloa kahville!

Kappelilounas tiistaisin 1.9. alkaen klo 12–13. Aterian hinta 4 €, 310-vuotiaat 2 €, alle 3-vuotiaat 0,50 €. Lounas on tarkoitettu kaikille. Siinä tarjoutuu mahdollisuus syödä yhdessä toisten kanssa, tulla tutuiksi ja vaihtaa kuulumisia. Lounaan aluksi kokoonnutaan kappeliin yhteiseen hartauteen.

Avoin Raamattupiiri: Raamatun aarteet avautuvat tiistai-iltaisin klo 18-19:30. Vastuuhenkilöinä toimivat Risto Sepponen ja Leena Pietarinen.

Messu tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun aina kuukauden neljäntenä sunnuntaina ja Vaeltajan Majatalon yhteydessä. Katso tarkat ajat kappelin messusivulta.

Eläkeläiskerho Ohjaaja: Lahjamarjatta Korhonen. Parittomien viikkojen keskiviikko klo 13.

Vaeltajan Majatalo sunnuntai klo 17–19.30. Hengellinen kohtauspaikka. Pyhäillan messu klo 17 + Teetä ja pientä iltapalaa. Olohuoneessa klo 18 alkaen yhteistä jakamista, musiikkia ja Sanaa, keskustelua. Henkilökohtainen rukouspalvelu. Tule osaksi aikaa tai koko illaksi.

Vaeltajan majatalo avoinna seuraavina päivinä syksyllä 2020:

6.9., 4.10., 18.10. ja 1.11.

Tervetuloa!

Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.
Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.