Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa

Aikuisten kokoava toiminta alkaa taas helmikuun aikana. Alkamisajat vaihtelevat toimintakohtaisesti.

LähetyspiiriLinkki avautuu uudessa välilehdessä parittomien viikkojen maanantait. Ohjaaja: Terttu Nurmi.

Rukousryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18.

Café Viheri Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Tule yksin tai kanssa ystävän. Cafén toiminnasta huolehtivat vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tervetuloa kahville!

KappelilounasLinkki avautuu uudessa välilehdessä tiistaisin klo 12–13. Aterian hinta 4 €, 310-vuotiaat 2 €, alle 3-vuotiaat 0,50 €. Lounas on tarkoitettu kaikille. Siinä tarjoutuu mahdollisuus syödä yhdessä toisten kanssa, tulla tutuiksi ja vaihtaa kuulumisia. Lounaan aluksi kokoonnutaan kappeliin yhteiseen hartauteen. Huom! Kappelilounaat alkavat syksyllä 11.10. 

Avoin Raamattupiiri Raamatun aarteet avautuvat keskiviikkoiltaisin klo 18-19:30. Vastuuhenkilöinä toimivat Risto Sepponen ja Leena Pietarinen. 

Messu tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun aina kuukauden neljäntenä sunnuntaina ja Vaeltajan Majatalon yhteydessä. Katso tarkat ajat kappelin messusivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

EläkeläiskerhoLinkki avautuu uudessa välilehdessä Ohjaaja: Lahjamarjatta Korhonen. Parittomien viikkojen keskiviikko klo 13.

SPR:n eläkelöiskerho parillisten viikkojen maanantait klo 14.

Vaeltajan Majatalo sunnuntai klo 17–19.30. Hengellinen kohtaamispaikka. Pyhäillan messu klo 17 + Teetä ja pientä iltapalaa. Olohuoneessa klo 18 alkaen yhteistä jakamista, musiikkia ja Sanaa, keskustelua. Sysyllä 2022 Majataloillat ovat Se löytyi Missio2022 -iltoja (Missio 2022 | Missio): tarjolla vapaaehtoisten innostavia puheita, laulua ja rukousta. Päivämäärät: 11.9.; 2.10.; 16.10.; 6.11. ja 20.11.

Tervetuloa!

Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.
Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.