Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa

HUOM! Seurakuntamme kaikki kokoava toiminta on toistaiseksi tauolla. Tämä koskee siis messuja, kerhoja ja piirejä, cafeeta ja lounasta sekä Vaeltajan majataloa. Kyseessä on korona-viruksen leviämistä ehkäisevä ja heikoimpia riskiryhmiä suojeleva varotoimenpide. Seurakunnan työntekijät ovat tavoittevissa puhelimitse. Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: "Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö." (Matt. 14:27)

Lähetyspiiri parittomien viikkojen maanantait alkaen 26.8. Klo 14. Ohjaaja: Terttu Nurmi.

Café Viheri auki 9.9. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Tule yksin tai kanssa ystävän. Cafén toiminnasta huolehtivat vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tervetuloa kahville!

Kappelilounas tiistaisin klo 12–13. Aterian hinta 4 €, 310-vuotiaat 2 €, alle 3-vuotiaat 0,50 €. Lounas on tarkoitettu kaikille. Siinä tarjoutuu mahdollisuus syödä yhdessä toisten kanssa, tulla tutuiksi ja vaihtaa kuulumisia. Lounaan aluksi kokoonnutaan kappeliin yhteiseen hartauteen. Kevätkauden lounaat alkavat 4.2.

Avoin Raamattupiiri: Raamatun aarteet avautuvat tiistai-iltaisin klo 18-19:30. Vastuuhenkilöinä toimivat Risto Sepponen ja Leena Pietarinen. 

Messu tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun aina kuukauden neljäntenä sunnuntaina ja Vaeltajan Majatalon yhteydessä. Katso tarkat ajat kappelin messusivulta.

Eläkeläiskerho parittomien viikkojen keskiviikkoina 11.9. alkaen klo 13-14.30. Ohjaaja: Lahjamarjatta Korhonen.

Vaeltajan Majatalo sunnuntai klo 17–19.30. Hengellinen kohtauspaikka. Pyhäillan messu klo 17 + Teetä ja pientä iltapalaa. Olohuoneessa klo 18 alkaen yhteistä jakamista, musiikkia ja Sanaa, keskustelua. Henkilökohtainen rukouspalvelu. Tule osaksi aikaa tai koko illaksi.

Vaeltajan majatalo avoinna seuraavina päivinä keväällä 2020:

19.1.; 2.2.; 16.2.; 1.3.

Tervetuloa!

Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.
Aikuisten toiminta Viherlaakson kappelissa on monipuolista - Raamattu-luennoista äiti-iltoihin.