YLEISÖTILAISUUDET, RYHMÄT, PIIRIT, KERHOT ... ON PERUTTU ainakin 31.5.2020 asti
koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suojaamme näin heikoimpia riskiryhmiä. Toimintaa on sosiaalisessa mediassa ja kirkon diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana. Voit myös olla yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, kun haluat keskustella

 

Lähetyksen ja kansainvälisen avun ryhmät Espoonlahdessa

Diakonia- ja lähetyspiiri parilliset viikot ti klo 13 Espoonlahden kirkolla. Ollaan evankeliumin ytimessä lähetystyötä tukien, mm. käsitöitä tehden ja kahvirahoin. Tied. Eveliina Rožnovski.

Kipparin piiri tukee lähetystyötä käsitöitä tehden ja askartelee myyjäisiin to 9.1.klo 14-16 Espoonlahden kirkolla. Kankaanpainantatalkoot to 6.2.  ja to 5.3. klo 12-16.30 kirkolla. Tied. Marita Helki, 044 338 6409.

Lähetyksen kirkkokahvipiiri toimii projektiluontoisesti järjestäen kirkkokahvit messun jälkeen. Jos pidät joko leipomisesta, kuppien laittamisesta tai tiskaamisesta kivassa porukassa, ilmoittaudu Reine Aallolle, 044 284 2118.

Raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu keskiviikkoisin parillisina viikkoina  klo 12 Iivisniemen seurakuntakodilla. Raamattu on pohjaton aarrearkku jokaiselle kristitylle. Piiri tukee lasten Raamattu- ja lukutaitotyötä Pipliaseuran kautta. Tied. Seija-Sisko Raitio, 044 591 2008.

Toivoa naisille -kokoontumiset keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 13-14.30 Soukan kappeli. Kokoontumisissa liitytään maailmanlaajaan rukousketjuun ja jaetaan myös oman elämän iloja ja suruja luottamuksellisessa hengessä. Kahvikolehti lähetystyölle. Tied. Eveliina Roznovski

Teresa-piiri parillisten viikkojen tiistaisin  klo 18–20 kirkko. Tehdään käsitöitä, järjestetään kirkkokahveja, osallistutaan myyjäisiin ja tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Naisten Pankin kautta. Tied. Teija Moilanen, 0407287478.

Toivon Tori Soukankaari 8 B, on Espoonlahden seurakunnan kirpputori, jonka tuotto tuo toivoa ihmisille maamme rajojen ulkopuolella. Tori on avoinna torstaisin klo 12–18 ja lauantaisin klo 11–15. Vaate- ja tavaralahjoituksia otetaan kiittäen vastaan. Kirpputorin tuotteita viedään myös Viron vähävaraisille. Kirpputorilla tarvitaan auttavia käsiä lajitteluun, siivoukseen ja myyntiin. Olisiko sinulla aikaa auttaa? Tied. Eveliina Rožnovski.

YouTube-video
Naisten Pankki on työskennellyt Kambodžassa perustamisvuodestaan 2007 alkaen.
Naisten Pankki on työskennellyt Kambodžassa perustamisvuodestaan 2007 alkaen.