Kummipäivä 4.6.2023

Kummius on positiivinen juttu, parhaimmillaan elinikäinen ystävyyssuhde kummin ja kummilapsen välillä. Valtakunnallisen kummipäivän ideana on tarjota mahdollisuus yhteisen ajan viettämiselle kummin ja kummilapsen kanssa.

Kummipäivänä Espoossa

Valtakunnallisen kummipäivän yhteistyökumppaneita Espoossa ovat Seikkailupuisto HuippuLinkki avautuu uudessa välilehdessä Leppävaarassa, Luontokeskus HaltiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Nuuksiossa ja elokuvateatteri Kino Tapiola. 

Olarin kirkolla järjestetään Kummin kaa -tapahtuma, jossa perhemessu klo 16 ja noin klo 16.30 alkaen temppurata, talutusratsastusta aaseilla, paijattavia lampaita, päivällistä, aistihuone vauvoille, ilmapalloja, korttipaja, kasvomaalausta sekä kuvauspiste. Pikku-Päkä ja Aina-aasi seikkailevat paikan päällä ja partiolaiset paistavat muurinpohjalettuja.

Espoon kummipäivän tilaisuudet löytyvät tämän sivun tapahtumanostolistauksesta. Huomioithan tapahtumien mahdolliset ilmoittautumiset jo ennen varsinaista kummipäivää. 

Kummin kaa-tapahtuma Olarin kirkolla

Seikkailu yläilmoissa Seikkailupuisto Huipussa

Elokuvanäytös Kino Tapiolassa

Päivä luontokeskus Haltiassa  

SuperparkLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Valtakunnallinen yhteistyökumppani SuperparkLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoaa kummipäivänä 4.6.2023 kaksi yhden hinnalla (kummi ja kummilapsi). Espoota lähimmät Superparkit sijaitsevat Vantaan Tammistossa ja Vihdissä.

Kummipäivän valtakunnalliset yhteistyökumppanit ovat tänä vuonna Superpark, MLL, Luontoliitto ja Partio. 

Valtakunnallisen Kumminkaa -sivun löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä