Kummipäivä 5.6.2022

Kummius on positiivinen juttu, parhaimmillaan elinikäinen ystävyyssuhde kummin ja kummilapsen välillä. Valtakunnallisen kummipäivän ideana on tarjota mahdollisuus yhteisen ajan viettämiselle kummin ja kummilapsen kanssa.

Kummipäivänä Espoossa

Valtakunnallisen kummipäivän yhteistyökumppaneita Espoossa ovat Seikkailupuisto HuippuLinkki avautuu uudessa välilehdessä Leppävaarassa, Luontokeskus HaltiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Nuuksiossa ja ravintolat O´LearysLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Friends & BrgrsLinkki avautuu uudessa välilehdessä kauppakeskus Isossa Omenassa.

Espoon Kummipäivän tilaisuudet löytyvät tämän sivun tapahtumanostolistauksesta. Huomioithan tapahtumien mahdolliset ilmoittautumiset jo ennen varsinaista Kummipäivää. 

Verkkopeli kaupunkiluonnossa

Kiva päivä kummilapsen kanssa Espoon rantaraitillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kummipäiväpelissä pääset tekemään kivoja tehtäviä ja nauttimaan kaunista Espoon merellisestä luonnosta kummilapsesi kanssa. Ota mukaan juotavaa ja pientä evästä, ehkä uimakamppeet, jos uimaan uskallatte matkan varrella. Reitti kulkee Kivenlahdesta Soukanpohjaan tai toisin päin. Pelaamaan pääset osoitteessa play.seppo.ioLinkki avautuu uudessa välilehdessä, pelitunnus on 1FG4CG ja peli on auki 30.5.–12.6.2022.

Ravintolaan kummilapsen kanssa

O´Learys - Iso Omena: lasten annos 5 € ja pääruoka –30 %.
Friends & Brgrs - Iso Omena: Cheese & Onion -ateria sekä Kids-ateria + 2 dippiä hintaan 19 €.

Superpark

Valtakunnallinen yhteistyökumppani SuperparkLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoaa 31.5.–5.6.2022 välillä kaksi yhden hinnalla (kummi ja kummilapsi). Espoota lähimmät Superparkit sijaitsevat Vantaan Tammistossa ja Vihdissä.

 

 

Valtakunnallisen Kumminkaa -sivun löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä