Tukea vammaisille

Mietityttääkö elämäntilanteesi, perhetilanteesi tai vammasi kanssa eläminen? Haluatko keskustella hengellisistä kysymyksistä?

Espoon seurakuntien yhteisen vammaistyön diakoniatyöntekijät ovat sinua varten. Toimimme kehitysvammaisten, näkövammaisten ja viittomakieltä käyttävien kuurojen kanssa.

Teemme yhteistyötä mm. Espoon ja pääkaupunkiseudun seurakuntien, Espoon kaupungin, HUS:n sekä vammaisjärjestöjen kanssa.

Etsimme ja kutsumme ihmisiä kohtaamaan Jumalan ja toinen toisensa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Saavutettavuus - osallisuus, esteettömyys, yhdenvertaisuus

Saavutettavuus, osallisuus, yhdenvertaisuus ja esteettömyys mahdollistavat erilaisten ihmisten täysivaltaisen seurakuntalaisuuden. Kaikilla on oikeus osallistua jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin, rippikouluun tai muuhun seurakunnan toimintaan.

Kirkon saavutettavuusohjelma sisältää yhdenvertaisuuden ja osallisuuden teologiset perusteet, näkökulmia saavutettavuuden esteiden poistamiseen sekä konkreettisia toimenpide-ehdotuksia.

Saavutettavuus nousee kirkon olemuksesta ja tehtävästä.

Kirkolle on avattu oma saavutettavuus-sivusto, josta löydät tietoa muun muassa esteettömästä mahdollisuudesta osallistua seurakuntien tapahtumiin.Yhdessä, erilaisina olemme Jumalan kuva. Aito ihmisyys toteutuu yhteydessä muihin. Vain kaikille avoin kirkko on uskottava Kristuksen kirkko.

Näkövammaistyön diakonissa
Espoon seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
09 8050 2340
Kirkkokatu 1 / PL 200 ,
02771 Espoo

ArkiYstävä-toiminta

Kehitysvammaistyön diakoni
Espoon seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
09 8050 2341
Kirkkokatu 1 / PL 200
02771 Espoo
vs. kuurojen diakoni
Espoon seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
09 8050 2339
Kirkkokatu 1 / PL 200
02771 Espoo