Nupurin kappeli

Koronatilanne on vaikeutumassa. Se vaikuttaa tapahtumissamme seuraavasti: Koronapassi on käytössä Espoon tuomiokirkossa su 12.12. ja 19.12. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa. Kaikissa muissa Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa osallistujia voi olla enintään puolet tilan normaalista enimmäishenkilömäärästä. Vahva maskisuositus on kaikessa toiminnassa, ja se koskee myös yhteislaulutilaisuuksiin osallistuvia ja muutakin laulutoimintaa.  Konserteissa ja esityksissä on oltava istumapaikat jokaiselle 25.11.-24.12.2021. Lisäksi ravintolassa järjestettävissä tilaisuuksissa ja konserteissa voi olla käytössä koronapassi, joten vaatimus kannattaa aina tarkistaa verkkosivun tapahtumahausta: https://www.espoonseurakunnat.fi/tapahtumat . Espoon tuomiokirkko on avoinna ti-pe klo 9–17 ja la-su klo 10–18 hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. Maanantaisin suljettu.

 

Espoon tuomiokirkkoseurakunta on jaettu seurakunta-alueisiin. Espoon keskuksen Länsi-Espoon alueella on kaksi kappelia Nupurissa ja Kauklahdessa. Länsi-Espoon alue on laaja ja ulottuu nimestään huolimatta Espoon keskuksesta Nuuksion kansallispuistoon. 

Nupurin kappeli on alueen oma kappeli. Se sijaitsee osoitteessa Brobackantie 1-3, Nupurin päiväkodin kanssa samassa rakennuksessa.

Kappelilla vietetään messua syys-toukokuussa kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti kuukauden 2. sunnuntaina. Viikolla siellä kokoontuvat lasten päiväkerhot, perheille tarkoitettu perhekerho maanantaisin ja perhekahvila perjantaisin, koululaisten kokkikerhot ja ikäihmisten kerhot. Partiollekin, Nuuksion eräkarhuille, on oma kolonsa kappelilla.

Yhdessä voimme kokoontua ja jakaa kokemuksiamme elämästä ja sen ihmeistä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Nupurin kappeli, Brobackantie 1-3, Espoo, p. 040 513 0831

Espoon seurakuntien uutisia

Nupurin kappelin alttaritekstiilien kuvamaailma toistaa ympäröivän luonnon näkymiä.
Nupurin kappelin alttaritekstiilien kuvamaailma toistaa ympäröivän luonnon näkymiä.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Nupurin kappeli