Nupurin kappeli

Espoon tuomiokirkkoseurakunta on jaettu seurakunta-alueisiin. Espoon keskuksen Länsi-Espoon alueella on kaksi kappelia Nupurissa ja Kauklahdessa. Länsi-Espoon alue on laaja ja ulottuu nimestään huolimatta Espoon keskuksesta Nuuksion kansallispuistoon. 

Nupurin kappeli on alueen oma kappeli. Se sijaitsee osoitteessa Brobackantie 1-3, Nupurin päiväkodin kanssa samassa rakennuksessa.

Kappelilla vietetään messua syys-toukokuussa kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti kuukauden 2. sunnuntaina. Viikolla siellä kokoontuvat lasten päiväkerhot, perheille tarkoitettu muskarikahvila, koululaisten kokkikerhot ja ikäihmisten kerhot. Partiollekin, Nuuksion eräkarhuille, on oma kolonsa kappelilla.

Yhdessä voimme kokoontua ja jakaa kokemuksiamme elämästä ja sen ihmeistä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Nupurin kappeli, Brobackantie 1-3, Espoo, p. 040 513 0831

Tule mukaan muskariin Nupurin kappelille!

Syksyn sisarusryhmässä perjantaisin klo 11.20-12 vielä hyvin tilaa, voit tulla mukaan myös yksittäisen lapsen kanssa. Perjantaisin Nupurissa myös avoin muskarikahvila ennen muskaria.

Syyskauden hinta 75€, sisarusryhmässä toisesta lapsesta maksu -50%. Maksuvapautusmahdollisuus Kelan harkinnanvaraista tukea saaville.

Ilmoittautumaan pääset täältä: https://www.espoonseurakunnat.fi/tuomiokirkkoseurakunta/musiikki/muskarit

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan opettajaan: taija.karppinen(at)evl.fi