Kokoava toiminta on kesätauolla. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista ja Verkkokirkko Espoossa -sivulta

Espoon tuomiokirkko on avoinna joka päivä klo 10-18 hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamata. Tiekirkko on avoinna 11-16.30, jolloin oppaat ovat paikalla. Tapulikahvilasta arkisin 12.00-16.00 voi ostaa pikkupurtavaa ja kahvia Yhteisvastuun hyväksi käteisellä tai mobile paylla. 

Yleinen koronaohje.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Seurakuntatilojen enimmäishenkilömäärät. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Espoon tuomiokirkko on avoinna joka päivä klo 10-18 hetkittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta. Tiekirkko avoinna 11-16.30, jolloin oppaat ovat paikalla. Tiekirkkoaikoina Tapulikahvilasta voi ostaa pikkupurtavaa ja kahvia Yhteisvastuun hyväksi käteisellä tai mobile paylla. 

Yleinen koronaohje.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Seurakuntatilojen enimmäishenkilömäärät. 

Nupurin kappeli

Espoon tuomiokirkkoseurakunta on jaettu seurakunta-alueisiin. Espoon keskuksen Länsi-Espoon alueella on kaksi kappelia Nupurissa ja Kauklahdessa. Länsi-Espoon alue on laaja ja ulottuu nimestään huolimatta Espoon keskuksesta Nuuksion kansallispuistoon. 

Nupurin kappeli on alueen oma kappeli. Se sijaitsee osoitteessa Brobackantie 1-3, Nupurin päiväkodin kanssa samassa rakennuksessa.

Kappelilla vietetään messua syys-toukokuussa kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti kuukauden 2. sunnuntaina. Viikolla siellä kokoontuvat lasten päiväkerhot, perheille tarkoitettu perhekerho maanantaisin ja perhekahvila perjantaisin, koululaisten kokkikerhot ja ikäihmisten kerhot. Partiollekin, Nuuksion eräkarhuille, on oma kolonsa kappelilla.

Yhdessä voimme kokoontua ja jakaa kokemuksiamme elämästä ja sen ihmeistä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Nupurin kappeli, Brobackantie 1-3, Espoo, p. 040 513 0831

valkovuokkoja maljakossa vihertävässä auringon valossa

Nupurin kappelin alttaritekstiilien kuvamaailma toistaa ympäröivän luonnon näkymiä.
Nupurin kappelin alttaritekstiilien kuvamaailma toistaa ympäröivän luonnon näkymiä.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Nupurin kappeli