Espoonlahden nimikkolähetit

Maria ja Seppo Paulasaari, Israel

Paulasaaret ovat olleet nimikkolähettejämme jo vuodesta 1998. He olivat Japanissa vuoteen 2012. Tällä hetkellä Paulasaaret toimivat Jerusalemissa, Shalhevetyah-keskuksessa. Seppo on siellä isäntänä ja Mari on keskuksen toiminnanjohtaja.
Lisätietoa: Suomen Lähetysseuran työ Israelissa

Anitta Lepomaa, Venäjä

Anitta Lepomaa on ollut nimikkolähettinämme vuodesta 2002 burjaatien parissa , Siperiassa. Hänen miehensä Vladimir Nikiforov  on paikallisen luterilaisen seurakunnan pappi. Anittan työ on lähinnä erilaisten materiaalien kääntämistä venäjän ja burjatian kielelle sekä seurakuntatyötä. Lisätietoa: Kylväjän työ Itä-SiperiassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Joel ja Signe Reinaru, Viro

Reinarut ovat olleet muutaman vuoden nimikkolähettejämme. He tekevät nuorisotyötä Tallinnassa, Lääne-Nigulassa sekä muuallakin Virossa. Työssä he kouluttavat uusia vastuunkantajia sekä tekevät yhdessä nuorten kanssa kristillistä mediatyötä.
Lisätietoja: https://www.youtube.com/user/Joelreinaru/videos?disable_polymer=1

Eeva ja Jari Vähäsarja, Itävalta

Vähäsarjat ovat olleet medialähetystyössä Itävallassa vuodesta 2013. Espoonlahden nimikkoläheteiksi he tulivat pari vuotta sitten. Jari toimii Trans Word Radion projektikoordinaattorina. Eeva on kansainvälisen naisten rukousverkoston (Toivoa Naisille-työ) koordinaattori.
Lisätietoa: https://sansa.fi/lahjoituskohteet/eeva-ja-jari-vahasarja

Roy ja Sirpa Rissanen, Mongolia

Roy toimii lähetyslentäjänä  ja Sirpa on kristillisessä perheradiotyössä. Tuemme erityisesti Lähetyslentäjien työtä.

Lisätietoa: http://www.maf.fi/


Lisäksi tuemme seuraavia kohteita:

Senegalin kirkon koulutustoiminta. Lisätietoa: https://felm.suomenlahetysseura.fi/tyomme/afrikka/senegal/

Lasten Raamattu- ja lukutaitotyö, Suomen Pipliaseura

Lisätietoa: Suomen Pipliaseura

Viron ja Venäjän narkomaani- ja vankilatyö Pisara ry:n kautta
Lisätietoa: Pisara ry


Jos haluat saada lisätietoa seurakuntamme tekemästä lähetystyöstä Suomen rajojen ulkopuolella, ota yhteys kansainvälisen työn sihteeriin. Paras tapa olla mukana Jeesuksen itse antamassa tehtävässä, on rukoilla lähetystyöntekijöiden puolesta ja ylipäätään rukoilla kaikkien ihmisten puolesta, että jokainen maailman ihminen saisi oppia tuntemaan Jeesuksen omana Vapahtajanaan. Taloudellisen tukeen voit osallistua vaikkapa tyhjentämällä taskusi kolikoista kirkon lähetyskynttelikön luona lähetyslippaaseen.