Lähetystyö Kalajärven kappelissa

Kalajärven kappelissa kokoontuu useita piirejä, jotka tukevat Espoon tuomiokirkkoseurakunnan lähettien työtä.

Nimikkolähetit

Hannu ja Päivi Heinonen ovat Pohjois-Espoon alueen nimikkolähettejä. Heidän asemapaikkansa on Kenia. 

Heinoset toimivat Mission Aviation Fellowship (MAF) -lähetyslentojärjestössä Nairobissa. Radiomekaanikkona Hannu kollegoineen huoltaa ja vastaa Keniassa ja muissa Afrikan maissa lentävien MAF:n lähetyslentokoneiden radiohuolloista.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, p. (019) 77920. Sivulla  olevasta videosta näet Hannu ja Päivi Heinosen videotervehdyksen keväällä 2020.
 

Pohjois-Espoon alue tukee Heidi Tohmolan työtä Lähi-idässä
Heidi toimii Sarigim King’s Kids Jerusalemin työyhteydessä levittämällä näkyä juutalais- ja arabityöstä kristillisissä seurakunnissa Euroopassa ja tukemalla Sarigim verkottumista,  osallistumalla Sarigimin näyn mukaiseen kristilliseen sovinnontyöhön ja palvelemalla Sarigimin toiminnan koordinoimista ja toteuttamista Lähi-idässä ja Sarigimin toimintamaissa.

King's Kids -työ sai alkunsa 25 vuotta sitten, ja sen näkynä oli tuoda arabi- ja juutalaiskristityt eli messiaaniset juutalaiset yhteen. Arabien ja juutalaisten yhteistyö on valtava todistus Lähi-idässä, jossa nämä kaksi kansaa eivät normaalisti kohtaa. Jerusalem King's Kidsin tavoitteena on tarjota uskoville lapsille ja nuorille turvapaikka, jonne he voivat tulla yhteen erilaisista taustoistaan riippumatta. He pääsevät kehittämään lahjojaan sekä tutkimaan ja harjoittamaan raamatullisia arvoja, kuten anteeksiantoa, sovinnon tekoa ja rakkautta.

Klikkaa sivun alalaidassa olevaa kuvaa ja katso Heidi Tohmolan toiveikkuutta lisäävä hartaus!

Kansainvälinen työ ja lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on palvelua ja hyvän sanoman julistusta kotiovelta maan ääriin. Se on sitä, että Kristusta pidetään esillä seurakunnassa  ja sen sanomassa, mennään sinne missä kristillistä kirkkoa ei ole tai missä kristityt ovat vähemmistönä. Lähetystyö on kansainvälistä diakoniaa, sanallista todistusta, kehitysyhteistyötä ja koulutusta, jota toteutetaan paikallisten kirkkojen ja seurakuntien kautta keskinäisen yhteyden ja yhteistyön avulla.

Lähetysjärjestöt, joiden kanssa seurakuntamme on yhteistyössä:

Kysy lisää lähetystyöstä: lähetyspastori Mari Mathlin, mari.mathlin@evl.fi, tai  lähetyssihteeri Helene Taal, helene.taal@evl.fi

Monikulttuurinen työ

Monikulttuurista työtä teemme myös omilla kotikulmillamme. Esimerkiksi Suvelan ja Kauklahden kappeleilla toimii useita monikulttuurisia ryhmiä.

Kysy lisää monikulttuurisesta työstä: pastori Raigo Liiman, raigo.liiman@evl.fi

YouTube-video