Lähetystyö Kalajärven kappelissa

Kalajärven kappelissa kokoontuu useita piirejä, jotka tukevat Espoon tuomiokirkkoseurakunnan lähettien työtä.

Nimikkolähetit

 

Heidi Tohmola toimii Sarigim King’s Kids Jerusalemin työyhteydessä rakentamalla liikkeen tulevaisuutta.

King's Kids -työ sai alkunsa 25 vuotta sitten, ja sen näkynä oli tuoda arabi- ja juutalaiskristityt eli messiaaniset juutalaiset yhteen. Arabien ja juutalaisten yhteistyö on valtava todistus Lähi-idässä, jossa nämä kaksi kansaa eivät normaalisti kohtaa.

Jerusalem King's Kidsin tavoitteena on tarjota uskoville lapsille ja nuorille turvapaikka, jonne he voivat tulla yhteen erilaisista taustoistaan riippumatta. He pääsevät kehittämään lahjojaan sekä tutkimaan ja harjoittamaan raamatullisia arvoja, kuten anteeksiantoa, sovinnon tekoa ja rakkautta.

 

 

Kansainvälinen työ ja lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on ihmisten pyyteetöntä auttamista, jonka keskiössä on kristillinen ihmiskäsitys. Jumala on luonut jokaisen ihmisen omaksi kuvakseen. Tämä on perustana jokaisen ihmisen luovuttamattomalle ihmisarvolle. Tämän puolesta toimitaan lähetystyössä. Lähetystyö on kansainvälistä diakoniaa, sanallista todistusta, kehitysyhteistyötä ja koulutusta, jota toteutetaan paikallisten kirkkojen ja seurakuntien kautta keskinäisen yhteyden ja yhteistyön avulla.

Lähetysjärjestöt, joiden kanssa seurakuntamme on yhteistyössä:

Kysy lisää lähetystyöstä: pastori Kirsi Muurimäki, kirsi.muurimaki(ät)evl.fi

Monikulttuurinen työ

Monikulttuurista työtä teemme myös omilla kotikulmillamme. Esimerkiksi Suvelan ja Kauklahden kappeleilla toimii useita monikulttuurisia ryhmiä.

Kysy lisää monikulttuurisesta työstä: pastori Raigo Liiman, raigo.liiman(ät)evl.fi

Espoo International Lutheran Worship 

Tervetuloa kansainväliseen messuun aina kuukauden toisena sunnuntaina klo 15 Suvelan kappelille (Kirstintie 24). Messu on kaksikielinen (suomi-englanti). Suomenkielinen pyhäkoulu lapsille. Suomenkielinen raamattupiiri klo 14 ennen messua.  

Lisätietoja: pastori Mari Mathlin mari.mathlin(at)evl.fi .

Espoo International Lutheran Worship (Suvela) on the second Suday of the month at 3 pm in Suvela Chapel, Kirstintie 24, Suvela. The service is a bilingual (Finnish-English) mass. Sunday school in Finnish. Bible study at 2 pm in Finnish.  

For more information, contact pastor Mari Mathlin, mari.mathlin'at'evl.fi