Seurakunnan tapahtumat

Toiminta ja ryhmät ovat tauolla toistaiseksi.

Tapiolan kirkko on seurakuntalaisiaan varten. Katso alapuolelta tapahtumavinkit siitä, mitä kirkolla juuri nyt tapahtuu. Muista myös seurata kotiin jaettavan seurakuntalehden Kirkko ja kaupunginLinkki avautuu uudessa välilehdessä menoliitettä sekä Tapiolan seurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan seurakunnassa on pajon erilaisia ryhmiä, jotka kokoavat yhteen seurakuntalaisia. Etsi itsellesi mieluista ryhmät on koottu alasivuillemme teemoittain.

 

Kysely lasten ja lapsiperheiden toiminnan järjestämisestä Tapiolan eri asuinalueilla

Kartoitamme Tapiolan asuinalueiden asukkaiden toiveita ja tarpeita koskien Tapiolan ev.lut. seurakunnan varhaiskasvatuksen, perhetyön ja kouluikäisten työn järjestämää toimintaa. Kysely liittyy Tapiolan seurakunnan toimitilakartoitukseen. Pyydämme ystävällisesti vastaamaan kyselyyn pe 26.2.2021 mennessä. Kysely koskee alle kouluikäisille ja kouluikäisille järjestettävää toimintaa (0–6 v. ja 7–12 v.). Kyselyyn vastataan nimettömästi
tästä linkistä:  https://forms.gle/t9iDWqS8zS6v4AcB8Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Iloa & auringon valoa!  
Kiitämme kyselyyn vastaamisesta
Tapiolan ev.lut seurakunnan varhaiskasvatus, perhetyö ja kouluikäiset

Virsun ikkunan läpi näkyvä valokuvanäyttely.
Täällä rakastan minä - Här bor kärleken -näyttelyyn pääsee tutustumaan Tapiolan keskustassa Virsun ikkunoilla.

Täällä rakastan minä - Här bor kärleken

Näyttely on esillä Tapiolan seurakunnan väistötilan VirsunLinkki avautuu uudessa välilehdessä ikkunoilla alkuvuoden 2021. ”Täällä rakastan minä” ja ”Här bor kärleken” yhdistyvät dokumentaarisiin valokuviin Espoosta ja espoolaisista heidän arjessaan. Espoon seurakuntien yhteinen mediakampanja toteutettiin Espoon katukuvassa 2.–8.11.2020.

Kuvissa esiintyvät ihmiset ovat espoolaisia, jotka ovat seurakunnan työntekijän kutsusta lähteneet mukaan tähän kampanjaan. Kuvaajana on palkittu valokuvaaja Touko Hujanen.

Tapiolan seurakunnan retket

Pandemia-aikaan retkien järjestäminen on tauolla.

Retriiteistä löydät tietoa tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä