Seurakunnan tapahtumat

Tapiolan kirkko on seurakuntalaisiaan varten. Katso alapuolelta tapahtumavinkit siitä, mitä kirkolla juuri nyt tapahtuu. Muista myös seurata kotiin jaettavan seurakuntalehden Kirkko ja kaupungin menoliitettä sekä Tapiolan seurakunnan Facebook-sivua.

Tapiolan seurakunnassa on pajon erilaisia ryhmiä, jotka kokoavat yhteen seurakuntalaisia. Etsi itsellesi mieluista ryhmät on koottu alasivuillemme teemoittain.

Äiti ja pikkupoika sytyttävät kynttilän Tapiolan kirkkosalin lähetyskynttelikköön.

Tapiolan kirkon lounas

Tapiolan kirkon lounas on peruutettu remonttia edeltävältä ajalta. Suojaamme näin heikoimpia riskiryhmiä. Kirkon diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana.

Tapiolan seurakunnan retket

Kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pääjumalanpalveluksia ja diakoniaa lukuunottamatta. Meidät tavoittaa yhä puhelimitse ja sähköpostilla. Päivärukoukset toimitetaan livenä arkisin klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla.

Omaishoitajien virkistyspäivä Hvittorpissa

Torstaina 26.3.2020. Omaishoitajien virkistyspäivän ohjelma sisältää mukavaa yhdessäoloa ja kohtaamistaideohjaaja Piritta Heiskasen ohjaaman tuokion. Lisäksi Kristiina Mustakallio ja Suvi Mansukoski kertovat omaishoitajuuden ajankohtaisista asioista.
 
Virkistyspäivän hinta on 15 € (sis. yhteiskuljetuksen ja ruokailun), joka kerätään Hvittorpissa käteisenä.
Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti Tapiolan ja Olarin seurakunnan alueella asuville omaishoitajille.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 11.3.2020 mennessä: Katja Karviselle p. 040 593 7386, katja.karvinen@evl.fi tai Minna Martiskaiselle p. 050 330 7129, minna.martiskainen@evl.fi. Ilmoittautuessasi kerro myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi tai allergiastasi.