Seurakunnan tapahtumat

Toiminta ja ryhmät ovat tauolla toistaiseksi.

Tapiolan kirkko on seurakuntalaisiaan varten. Katso alapuolelta tapahtumavinkit siitä, mitä kirkolla juuri nyt tapahtuu. Muista myös seurata kotiin jaettavan seurakuntalehden Kirkko ja kaupunginLinkki avautuu uudessa välilehdessä menoliitettä sekä Tapiolan seurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan seurakunnassa on pajon erilaisia ryhmiä, jotka kokoavat yhteen seurakuntalaisia. Etsi itsellesi mieluista ryhmät on koottu alasivuillemme teemoittain.

 

Kysely lasten ja lapsiperheiden toiminnan järjestämisestä Tapiolan eri asuinalueilla

Kartoitamme Tapiolan asuinalueiden asukkaiden toiveita ja tarpeita koskien Tapiolan ev.lut. seurakunnan varhaiskasvatuksen, perhetyön ja kouluikäisten työn järjestämää toimintaa. Kysely liittyy Tapiolan seurakunnan toimitilakartoitukseen. Pyydämme ystävällisesti vastaamaan kyselyyn pe 26.2.2021 mennessä. Kysely koskee alle kouluikäisille ja kouluikäisille järjestettävää toimintaa (0–6 v. ja 7–12 v.). Kyselyyn vastataan nimettömästi
tästä linkistä:  https://forms.gle/t9iDWqS8zS6v4AcB8Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Iloa & auringon valoa!  
Kiitämme kyselyyn vastaamisesta
Tapiolan ev.lut seurakunnan varhaiskasvatus, perhetyö ja kouluikäiset

Yhteisvastuutuotteita ja keräyslipas pöydällä valkoisen liinan päällä.
Yhteisvastuuseen voit osallistua myös ostamalla yhteisvastuutuotteita Virsusta, Tapiontori 3 B.

Yhteisvastuukeräys 2021

Yleensä joka kevät Yhteisvastuun vapaaehtoiset lähtevät liikenteeseen keräyslistojen ja -lippaiden kanssa ja Yhteisvastuu-teemalla on järjestetty myös paljon yleisötapahtumia.  Vuoden 2021 koronatilanne enteilee, että sähköisillä lahjoitusmuodoilla, esimerkkinä seurakuntien omat lahjoitussivut, MobilePay ja puhelinlahjoitukset, tulevat olemaan totuttua isommassa roolissa keräyksessä. 

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön. Tapiolan seurakunnan keräykseen voit lahjoittaa suoraan tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon. Eri syistä johtuva köyhyys koettelee vanhusväestöä Suomessa ja maailmalla. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla.

Tapiolan seurakunnan retket

Pandemia-aikaan retkien järjestäminen on tauolla.

Retriiteistä löydät tietoa tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä