Seurakunnan tapahtumat

Toiminnan osalta seuraamme viranomaisten ohjeistuksia kokoontumisrajoitusten suhteen. Ajantaisimmat tiedot löydät allaolevasta tapahtumalistauksesta. 

Tapiolan kirkko on seurakuntalaisiaan varten. Katso alapuolelta tapahtumavinkit siitä, mitä kirkolla juuri nyt tapahtuu. Muista myös seurata kotiin jaettavan seurakuntalehden Kirkko ja kaupunginLinkki avautuu uudessa välilehdessä menoliitettä sekä Tapiolan seurakunnan Facebook-sivuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tapiolan seurakunnassa on pajon erilaisia ryhmiä, jotka kokoavat yhteen seurakuntalaisia. Etsi itsellesi mieluisat ryhmät on koottu alasivuillemme teemoittain.

 

 

Yhteisvastuutuotteita ja keräyslipas pöydällä valkoisen liinan päällä.
Yhteisvastuuseen voit osallistua myös ostamalla yhteisvastuutuotteita Virsusta, Tapiontori 3 B.

Yhteisvastuukeräys 2022

Yleensä joka kevät Yhteisvastuun vapaaehtoiset lähtevät liikenteeseen keräyslistojen ja -lippaiden kanssa ja Yhteisvastuu-teemalla on järjestetty myös paljon yleisötapahtumia.  Vuoden 2022 koronatilanne enteilee, että sähköisillä lahjoitusmuodoilla, esimerkkinä seurakuntien omat lahjoitussivut, MobilePay ja puhelinlahjoitukset, tulevat olemaan totuttua isossa roolissa keräyksessä. 

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön. Tapiolan seurakunnan keräykseen voit lahjoittaa suoraan tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022. 

Tapiolan seurakunnan matkat, leirit ja retket

 

Lähde retkelle Vivamon Raamattukylään to 16.12.

Tervetuloa adventin ajan retkelle Vivamon Raamattukylään to 16.12.

Lähtö linja-autolla to 16.12. klo 8.40 Hotelli Gardenin edestä Tapiolasta.

Osallistumme Ihmeellinen ilo - musiikkinäytelmään. Se vie katsojan keskelle ensimmäisen joulun tapahtumia Vivamon kauniissa miljöössä.

Lounas ja kahvit Vivamossa. 

Mahdollisuus tehdä ostoksia Vivamon Kyläkartanon kirpputorilla ja kristillisessä kirja- ja lahjakaupassa. 

Lähtö Vivamon raamattukylästä klo 13. Paluu Tapiolaan viimeistään klo 14. 

Retken hinta 25€. 

Sitovat ilmoittautumiset: Avoimessa keskiviikkokerhossa Virsussa, Tapiontori 3 B keskiviikkoisin klo 13-14 tai puhelimitse ajalla 29.11.- 3.12. klo 9-12 numeroon 040 7556797 / Malle Münter.
Retken peruminen ilman laskutusta vain lääkärintodistuksella. 

Mukana retkellä pastori Katja Hero ja perhetyönohjaaja Malle Münter. 


Lapsiperheiden leireistä löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Kouluikäisten leirit löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Nuorten leirit löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Retriiteistä löydät tietoa tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä