Espoonlahden perhekerhot

Perhekerhojen kevätkausi 2021

Koronatilanteesta johtuen perheiden toiminta on päiväkerhoa ja Kaskikappelin miniparkkia lukuunottamatta toistaiseksi tauolla. Infoamme kun toiminta päästään taas aloittamaan.

HUOM! Miniparkki - ilmaista lastenhoitoa korona-aikana Kaskikappelissa ti ja to klo 9-11. Max 8 lasta. Hoito tapahtuu ulkona. Ilmoittautuminen Leena Järviselle edellisen viikon pe mennessä tekstiviestillä puh. 041 535 6190. Kirjoita viestiin huoltajan nimi sekä lapsen nimi ja ikä. Mukaan voi varata tarvittaessa pikkueväät ja varahanskat.

--------------------

Perhekerhoissa on ohjelmaa vanhemmille ja heidän pienille lapsilleen. Kerhoja ohjaavat lastenohjaajat. Osallistuminen on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita (poikkeuksena taideperhekerho). Tarjolla kahvia/mehua.

Avoin perhekerho klo 9.30–11 
Aikuiset ja lapset yhdessä laulaen, leikkien ja askarrellen.

Ti Espoonlahden kirkko ja Kaskikappeli (huom, Kaskikappelin kerho klo 9.30-11.30)
Ke Soukan kappeli
To Iivisniemen kerhotila (Iivisniemenaukio 1)
Pe Saunalahden nuorisotila (Brinkinmäentie 1)

Vauvakerho klo 13-14.30
Vanhemmat ja lapset yhdessä koko kerhoajan.

Ma Kaskikappeli
Ti Espoonlahden kirkko
To Soukan kappeli

Taideperhekerho to klo 9.30-11.30 Soukan kappeli
Tutustutaan taiteeseen eri tekniikoin. Materiaalimaksu kevätkaudelta 30€/perhe (lasku lähetetään kevätkauden aikana). Ilmoittautumislinkki taideperhekerhoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Toiminnallinen iltaperhekerho ti klo 17.30–19.30 Espoonlahden kirkko
Liikuntaa, musiikkia, taidetta... Vanhemmat ja lapset yhdessä, välillä lapsille ja vanh. omaa toimintaa. Kauden aluksi luodaan toimintasuunnitelma kävijöiden toiveiden mukaan.

Perhekahvilat Soukan kappelilla ja Kaskikappelilla
Soukan kappelin perhekahvila ma klo 9.30-11.30
Kaskikappelin perhekahvila to klo 9.45-11.45
Tule kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden lapsiperheiden kanssa!
(Samaan aikaan meillä on muskaritoimintaa kummallakin kappelilla. Jos haluat heittäytyä laulun ja leikin pyörteisiin ennen tai jälkeen kahvittelun, kannattaa vilkaista muskarisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja ilmoittautua mukaan muskariin!)

Tarvitsetko joskus aikaa itsellesi tai omien asioiden hoitoon?
Maksuton lapsiparkki on tarkoitettu 2-6-vuotiaille lapsille. Mikäli lapsesi on parkissa koko mahdollisen ajan, on hänelle hyvä laittaa mukaan pienet eväät. Parkki on maanantaisin klo 13-16 Espoonlahden kirkolla. Ilmoittautumiset tekstiviestillä viim. edeltävänä perjantaina p. 041 535 6190 (ilmoita lapsen nimi, ikä ja huoltajan nimi).

Äitikarhu kahden poikasen kanssa.
Perhe-elämää karhujen malliin.

Ota yhteyttä

kasvatuksen sihteeri
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
lapsityönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo